Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

O ile będzie chodzić, mało kto teraz sprzeda dobrego.

No. Tak liczę na 300 ha w tym roku, tj 210 tyś obrotu przy cenie 700 zł, w trzy tygodnie 110 tyś zarobić usługi to żyła złota😍 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Daniel, słyszałeś o wypadku? 

Ponoć u was mają chować 

Tak, ale nie wiem kto to. Że z waszej gminy ale nie wiem nic więcej. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, danielursus3p napisał:

No. Tak liczę na 300 ha w tym roku, tj 210 tyś obrotu przy cenie 700 zł, w trzy tygodnie 110 tyś zarobić usługi to żyła złota😍 

Co? po 10 ha dziennie żeby zrobić 200 w 3 tygodnie Bizonem, życzę powodzenia. A gdzie tu 300.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Co? po 10 ha dziennie żeby zrobić 200 w 3 tygodnie Bizonem, życzę powodzenia. A gdzie tu 300.

Już nie bizonem ;)

Opublikowano
34 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Idiotów nie brakuje. Kto taki?

Czemu niby idiota ? chyba troche koleżko przesadziłeś... 

rostselmashe będą stać a bizonem skosi

Opublikowano
40 minut temu, danielursus3p napisał:

Tak, ale nie wiem kto to. Że z waszej gminy ale nie wiem nic więcej. 

Siostra policjanta, jest przewodniczącym rady u nas 

Ona miała katering w tej miejscowości co oglądałeś kombajn mf. 

Jej pierwszy chłop pochodził gdzieś od was, leży na waszym cmentarzu, też zginął w wypadku, jakoś nie długo po ślubie. 

Jej ojciec pochodzi ze wsi obok mnie. 

Rolnik nie złożył zgrabiarki do transportu.

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Proszę nie pytaj mnie więcej o to co sądzę o tatuażach. Unikniemy kwasu 

Zgadzam się z tobą w tej kwestii, ale każdy decyduje o sobie i jeśli nie krzywdzi drugiej osoby to mam do tego chłodny stosunek 

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Karol6130 napisał:

Siostra policjanta, jest przewodniczącym rady u nas 

Ona miała katering w tej miejscowości co oglądałeś kombajn mf. 

Jej pierwszy chłop pochodził gdzieś od was, leży na waszym cmentarzu, też zginął w wypadku, jakoś nie długo po ślubie. 

Jej ojciec pochodzi ze wsi obok mnie. 

Rolnik nie złożył zgrabiarki do transportu.

Ojca zapytam to pewno będzie wiedział o kim mowa. Mi to zbytnio nic nie mówi. 

Rolnik to chyba wiem który. Tak mi się przynajmniej wydaje. Szkoda i chłopa i kobity. 

Licho nie śpi kurna ☹

Opublikowano

pobudka krowiarze ,za pol godziny słonko wschodzi ,cisza ,zachmurzenie ,plus 9 ,taki chłodny poranek to i na kaca lepszy .Tak aura postarała się by lepiej ,lżej dzień zacząć ,a ja niegodny wczoraj o to nie postarał się skutecznie .  No nic ,trza iść do krów jak zwykle [ z rana to i człek cieszy się że wczoraj nie zaoliwił] 😁9_9 .Po tych wczorajszych rozmowach o babach przypomniało mi się jak jedna drugiej radziła       ,,do miasta to chłopa wypuszcza się z pełnym żołądkiem ,i   pustymi jajami''  😐 

Opublikowano
4 godziny temu, danielursus3p napisał:

Ojca zapytam to pewno będzie wiedział o kim mowa. Mi to zbytnio nic nie mówi. 

Rolnik to chyba wiem który. Tak mi się przynajmniej wydaje. Szkoda i chłopa i kobity. 

Licho nie śpi kurna ☹

Jest artykuł o tym wypadku bodajże w Tugodniku rolniczym. Będzie miał facet biede. Jechał karuzelówką, w sumie nie za szeroką, ale nie powyjmował ramion. Kobieta, jak to kobieta jechała chyba z naprzeciwka i zaczepiła, dostała wystającym ramieniem i trup.

Ostatnio też czytałem o wypadku gdzie facet zatrzymał się ciągnikiem z belarką z tyłu a w prase wjechała jakaś dziewczyna rowerem🤦‍♂️ Miała takie obrażenia, że zabrał ją helikopter.

Opublikowano

Dzisiaj się obrazila ,jak to kobiety ,a następnym razem jak zapażdzierzy to w prasie bębny pognie ,a sama wstanie ,otrzepie się i tyle 🤷‍♂️ ,a a żonie powiesz że miałeś [poczułeś ,widziałeś] wypadek sexualny]     ,jakaś  wy***rdoli.. orla na prasie ,,,orzeł'' w kabinie a ona otrzepała  [się] i tyle😐

Opublikowano (edytowane)

Panowie nie wiem czy czyjeś cierpienie to powód do żartów.

35 minut temu, Łolek napisał:

@6465u @Karol6130czego mnie nie budzą co, o kurde zaspalem, ech z nikąd pomocy  takie kolegi 

Sie ma 

Marek dbamy o ciebie co byś był wypoczęty.

Edytowane przez 6465
  • Thanks 1
Opublikowano

🙋‍♂️13⁰C

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Ostatnio też czytałem o wypadku gdzie facet zatrzymał się ciągnikiem z belarką z tyłu a w prase wjechała jakaś dziewczyna rowerem🤦‍♂️ Miała takie obrażenia, że zabrał ją helikopter.

To ile na godzinę jechała tym rowerem 🤨 100/h?

Opublikowano
Przed chwilą, Łolek napisał:

Kurna kolega pod nogami się plącze 

16554392868051532714116136577721.jpg

Przyszły zabójca myszy i szczórów a nawet i ptaszkiem nie pogardzi. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

🙋‍♂️13⁰C

To ile na godzinę jechała tym rowerem 🤨 100/h?

Przemek kolegi babka przewróciła się rowerem na ulicy i trup na miejscu, wiele nie trzeba i nieszczęście gotowe 

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

W sumie racja. Szkoda chłopa. Taka obrażona kobita to nic dobrego.

Pomyśl jak ta kobieta była by bliska ci osobą a tu by ktoś takie głupoty tu pisał. Skąd wiesz czy ona żyje albo czy nie jest kaleką.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v