Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:
18 minut temu, szymon09875 napisał:

całodobowo oporowo w slangu młodych gniewnych oznacza że jedziesz tak od 8 do 22 🤣

z dwoma przerwami na odpoczynek😁

To ja kurła w takim razie już kilka lat ciągnę całodobowo oporowo 

Opublikowano

A po drugie to przestań tu o niej pisać bo jak to przypadkiem kiedy przeczyta to za***ie ci kopa w jajca a jak się zwiniesz to poprawi w zęby.

1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Mój był błąd bo obiecałem coś a wyszło inne

• Like 5
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

Mój był błąd bo obiecałem coś a wyszło inne

Ja bym się tak znowu nie biczował za to, owszem staram się też dotrzymywać obietnicy, ale w Twoim przypadku zadecydowała siła wyższa.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Ja bym się tak znowu ne biczował za to, owszem staram się też dotrzymywać obietnicy, ale w Twoim przypadku zadecydowała siła wyższa.

Znaczy ojciec 😂😂

• Haha 5
Opublikowano
3 minuty temu, Dziad932 napisał:

No wiesz tu poszło o niedzielę bo miał być wspólny wypad a zmiana planów i foch 

Jakbys pracował w wojsku, policji czy jako lekarz , tez taka syutuacja mogłaby wystąpić. u mnie w pracy nagła zmiana planów też się zdarza i w piątek się okazuje, że w niedzielę trzeba przyjść do pracy.  Jeśli ona juz teraz tego nie potrafi zrozumiec, a przecie oboje nie macie po 16 lat , ona pewnie też pracuje, to ja to słabo widzę.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, jackasss napisał:

Obawiam się, że nasze pokolenie żadnej emerytury się nie doczeka.

To prawda

4 godziny temu, stempos1980 napisał:

A może focha strzeli oto że już dawno forma powinna być zalana ale ona ci tego wprost nie mówi.

Co do gospodarki i twoim tokiem myślenia to po jaka cholerę brałeś to po rodzicach.

Podejrzewam że dawno ci takie myśli chodziły ale ty teraz zwalasz winę na pannę S 🤔.

Albo jesteście razem na gospodarstwie i dalej to robicie albo razem niszczycie  dorobek twoich Rodziców.

Krutka piłka 

Ale mu pojechałem po ambicji 🤭

4 godziny temu, 6465 napisał:

To po co żeś tyle kasiury za Zetora wyłożył 🙆

A no spełniłem marzenia 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, 6465 napisał:

A po drugie to przestań tu o niej pisać bo jak to przypadkiem kiedy przeczyta to za***ie ci kopa w jajca a jak się zwiniesz to poprawi w zęby.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
11 minut temu, Łolek napisał:

Sie ma ludziska 

Pracowita i wyrozumiała żona to skarb

Moja jak kupowałem traktory czy jakieś maszyny to jeszcze mówi czy nie za małe bo za duże to jeszcze się nie zdarzyło 

Nie wyobrażam sobie życia pod jednym dachem z osobnymi kontami, bo jak każdy h*j na swój strój to nic z tego nie wychodzi, pomysły czy moje czy żony są przegadane i robimy ja ogarniam gospo ona dom i każde z nas  wie co jest potrzebne ale o tym rozmawiamy i jest jak jest, myślę że nieźle 

Wg mnie tak to powinno właśnie wyglądać. Tego samego zdania jestem.

3 minuty temu, hubertb napisał:

To ja kurła w takim razie już kilka lat ciągnę całodobowo oporowo 

No widzisz, a nawet nie wiesz 🤣 

• Like 1
Opublikowano

Świętego by ruszyło jak by siano okazało się ważniejsze niż człowiek. 

W innej sytuacji tak, dla zdrowia czy coś, ale w tym przypadku? bo panna nastawiła się na jakiś obiecany wypad, to wątpię by świętego cokolwiek ruszyło.

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Kurła, bijakową mi jedną polną drogę wykosili. Trzeba iść ze skargą. Się pchają z tym koszeniem jak muchy do gnoja a nawet się nie zapytają.

Słonecznie, ciepło. 

a to Twoja droga czy gminna ?

Opublikowano

A co słychać z dopłatami do nawozów ? Kiedy to będą wypłacać 

Opublikowano

Po jego drodze będzie jakiś obcy ciągnik jeździć ??? 

Ja to się dziwię że zboża nie kosi ręcznie tylko obcy kombajn na pole wpuszcza 🤣

Sławek nawet jak by była jego i wykosili to ja np. ich bym po stopach całował. 

Opublikowano
robi57362 napisał:

Rolnik1973 napisał:

🍌 nie widać

Kurła moźe obdarli ze skóry jak wyrostka ✂

🍌 nie widać

Kurła moźe obdarli ze skóry jak wyrostka ✂

jak juz zaczoles, to może wiesz co tam pafnucek porabia? nie mysli tu wrócić?

nie siano trawa i truskawa 🤪

hubertb napisał:

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Babskie zrzędzenie. Kuzyn też mówi - kurła kupiłem 3P - źle, jak usłyszała o C-385 jeszcze gorzej.

A nie jeździ czasem 20 letnim samochodem? Może żona uznała że 40 tys można lepiej wydać. 

a co złego w jeździe 20 letnim... 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Po jego drodze będzie jakiś obcy ciągnik jeździć ??? 

Pieter to chyba trawę dla inwentarza z drogi zbiera czy jakoś tak, może dla tego. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v