Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale 25kg na hektar i czyni cuda. To taniej jak 300kg polifoski🤭

Opublikowano
16 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Człowieki

Kurła myślał że ziela nie będzie bo sucho

Wczoraj pryskał fundamentum a chwastnica po deszczu wyłazi

Po ilu dniach po fundamentum można pumą?

Jęczmień jary

Dlaczego zabrałeś mi moje,,człowieki,, 

26 minut temu, Dziad932 napisał:

A mi nie chodziło o prace tura , bo wiem jak to działa w 360/zetorach 😉

Tylko o to żeby ogólnie dobrze się sprawdzał do zasilania hydrauliki 

Agrol , ale jaka lepkość ? 

Chłopie już i tak za dużo mnie kosztuje , doszykowanie go 🙆‍♂️ 

Hipol nie nada się 🤔

Agrol U taki mam dedykowany do ursusa, ale chyba zmienię na fusza 

Opublikowano (edytowane)

Maj 95 litrów, większość przez ostatnie dwa tygodnie. BSK.

Czerwiec rozpoczynany kolejnym deszczem...

Radar w Legionowie spierdaczony od połowy maja i w d*pie mają Podlasie. Nie ma jak dokładnie sprawdzić gdzie idzie burza.

Edytowane przez MarcinO10
.
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał:

Ale 25kg na hektar i czyni cuda. To taniej jak 300kg polifoski🤭

25 kg na raz to ja puszczam i to jest skromnie przy mojej ilości papryki.

9 minut temu, Karol6130 napisał:

Rycz i płać😂

Może zarobisz 😂

Ładnie to tak się śmiać🤔🙄  

Normalnie bez promo 230 zł kosztuje worek😢

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano

To samo sam robię 😂

Zaraz Wet będzie, bycek 26 urodzony, w niedzielę nie swój był, dostał Antybiotyk, pomogło na chwilę, dziś pewnie zmiana antybiotyku i znowu kasa 

Pierw 120, teraz uj wie, i nie wiadomo czy pomoże

krowa do sprzedania, mleka nie będzie dawać, zwrotu kosztów nie będzie

A można było dwa lata temu sprzedać małą jałówkę pod dopłaty komu 😂

6 minut temu, stempos1980 napisał:

25 kg na raz to ja puszczam i to jest skromnie przy mojej ilości papryki.

Ładnie to tak się śmiać🤔🙄 

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

Dokladnie taki 

5 minut temu, hubertb napisał:

Ja leje hipol 6. 

To ch*j wie co ja mam wlać 🤔

Opublikowano

hipol 6 lany był przez zetora na montowni. Po za tym kupuje go za mniej niż 200zł za 20l. Do zetora jeśli używasz hydrauliki lub masz teren o dużych pochyłościach trzymasz lekki nad stan olejowy w skrzyni. 

Opublikowano
46 minut temu, stempos1980 napisał:

Patrzą chopy jaką ofertę  promo dostałem na nawozy🙄 

Ostatni sms

Screenshot_2022-06-01-07-49-44-401_com.android.mms.jpg

Firmy chyba już sobie kpią z ludzi wysyłając takie oferty uznając to za promocje dla rolnika, zauważyłem że panuje obecnie przeświadczenie że,,rolnik i tak kupi"🤦‍♂️

• Like 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v