Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, 6465 napisał:

Pojechał byś ze mną do głównego laboratorium Alab tam na 100 młodych dziewczyn pracuje 6 chłopów 🙆

Zawsze chciałem pozwiedzać laboratorium. Kurpsionki jakieś są? 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

18 minut temu, stempos1980 napisał:

10 cm nie głębiej.

Ale suchota

18 - 20 cm tylko tak się wydaje na zdjęciu

17 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie to teraz orać 🙆‍♂️ przesuszać glebę 🤪

Nowoczesne paproki nie orzą 😜

to nie chodzi o orka/bezorka powinno być już z miesiąc wstecz poorane i zagarnięte

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

A ja nie wiem po czym je rozpoznać 🤔

Ci pomogę

20+ memów - brzydka dziewczyna najlepsze śmieszne memy i demotywatory  facebook - brzydka dziewczyna

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

to nie chodzi o orka/bezorka powinno być już z miesiąc wstecz poorane i zagarnięte

A po co , gnoju jeszcze byki nie narobiły ☺️

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Pojechał byś ze mną do głównego laboratorium Alab tam na 100 młodych dziewczyn pracuje 6 chłopów 🙆

I co w związku z powyższym 🤔 Chodziło się do technikum, dziewczyn multum ale to niezbyt interesujące...

Kurła i tak tylko kropi cały czas...

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

Po co ? Pod qq jeszcze się gnój produkuję 

Siew dopiero w maju to po co się spieszyć ? 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Chodziło się do technikum, dziewczyn multum ale to niezbyt interesujące...

o tych 6ciu chodziło...:ph34r:

Opublikowano
2 godziny temu, 6465 napisał:

kurna, sam bym takich osobiście wysyłał, a "trenerów" w rączki całował polaków bez pokory też bym wysyłał, jeden w tłumie nic nie zmieni, jak głupi będzie to najwyżej kruki mielonki się najedzą

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Jedno dla żony a drugie dla teściowej 🙊

244318346_2508771065933888_3215805352934903296_n.jpg

pytanie co dla której, niedawno wypłynął przypadek, chłopak wprowadził się do matki i córki, chodził z córką a łomotał obie, wyszło bo z teściową wpadł, chłopak 20 lat, młoda 18 matka 40   

panie, wszystkie wolne przed 30tką na imprezę integracyjną do baru a potem... na wydziale chemicznym w pwr też się cuda dzieją, albo w gazbudzie u mnie w mieście, kurna szaleństwo baby to czasami trudniej opanować jak facetów, ale może to i dobrze...   

27 minut temu, Krzak napisał:

Żeby takie maszyny dzisiaj w produkcji były to ja to rozumiem. Po co lepsze już?

są to maszyny pancerne, chociaż powiem ci szczerze że te nowsze też nie ustępują, 800 czy JD serii 6xx0 jak się z głową użytkuje to ciężko to zarżnąć, przykład? 6330  z turem, kierowca co chwila inny, katowany równo, 12tys godzin, hamulce do roboty ( tur i transport) zaklejona pompa wielotłoczkowa, i regulacja skrzyni, i dalej pomyka, w powiecie są 3 LSA które mają przebiegi 20+ udokumentowane, i wiem o 2 sztukach 6920 i 7530 brzebiegi 25+ rynek ciągników jest do dziś nienasycony bo gospodarstwa ciągle zwiększają areały a ludzie patrzą na trwałość i ekonomie, a te stare pancerniaki mają już po 50 lat i bardziej je zabija brak części i ogólne zużycie niż ciągłe awarie, a po za tym mało który pracownik będzie chciał iść na 12tkę lub 16tkę robić po 2000 godzin gdzie po miesiącu takiego jeżdżenia człowiek jest wydymany jak 60cio letnia pani z kroczem roboczym stojąca od 42 lat przy ruchliwej krajówce        

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

@Rolnik1973, słaby z ciebie pisowiec. Patrz. 

Screenshot_20220330_170726.jpg

Przebijam, ponad tysiąc wpadło

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Darek, uważaj bo myślicielem zostaniesz 😉

Co to będzie jak Michał pracować będzie, kto będzie sucharem rzucał 

Może trafi mu się taka robota jak mi...

56 minut temu, 6465 napisał:

Chusty na głowach , kiecki w paski, i niewyraźna wymowa😁

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

taka to jak w totka miliard.   👍

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Już mi się trafiła. Właściwie pół takiej roboty. 😉

53 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła i tak tylko kropi cały czas...

• Like 1
Opublikowano

Ehh lipa się robi, kolejny hotel który przez lata dość dobrze prosperował ma się ku końcowi.

Restauracja zamknięta, ludzi nie ma prawie wgl, poziom spadł sporo a kasa 60 zł do góry za dobę.

Najgorsze że jedyny w okolicy.

A w mieście jak słyszą że chce paragon z nipem to mają problem jak to wydrukować bo najlepiej to by wcale paragonu nie dawali 🤣

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, igor10246 napisał:

kurna, sam bym takich osobiście wysyłał, a "trenerów" w rączki całował polaków bez pokory też bym wysyłał, jeden w tłumie nic nie zmieni, jak głupi będzie to najwyżej kruki mielonki się najedzą

pytanie co dla której, niedawno wypłynął przypadek, chłopak wprowadził się do matki i córki, chodził z córką a łomotał obie, wyszło bo z teściową wpadł, chłopak 20 lat, młoda 18 matka 40   

panie, wszystkie wolne przed 30tką na imprezę integracyjną do baru a potem... na wydziale chemicznym w pwr też się cuda dzieją, albo w gazbudzie u mnie w mieście, kurna szaleństwo baby to czasami trudniej opanować jak facetów, ale może to i dobrze...   

są to maszyny pancerne, chociaż powiem ci szczerze że te nowsze też nie ustępują, 800 czy JD serii 6xx0 jak się z głową użytkuje to ciężko to zarżnąć, przykład? 6330  z turem, kierowca co chwila inny, katowany równo, 12tys godzin, hamulce do roboty ( tur i transport) zaklejona pompa wielotłoczkowa, i regulacja skrzyni, i dalej pomyka, w powiecie są 3 LSA które mają przebiegi 20+ udokumentowane, i wiem o 2 sztukach 6920 i 7530 brzebiegi 25+ rynek ciągników jest do dziś nienasycony bo gospodarstwa ciągle zwiększają areały a ludzie patrzą na trwałość i ekonomie, a te stare pancerniaki mają już po 50 lat i bardziej je zabija brak części i ogólne zużycie niż ciągłe awarie, a po za tym mało który pracownik będzie chciał iść na 12tkę lub 16tkę robić po 2000 godzin gdzie po miesiącu takiego jeżdżenia człowiek jest wydymany jak 60cio letnia pani z kroczem roboczym stojąca od 42 lat przy ruchliwej krajówce        

KU PRZESTRODZE 👉 Ciągnik Fendt 939 i remont za ponad 70 000 zł! [Korbanek] Traktor 7 tyś motogodzin .Fendt 939 z 2013 roku produkcji z przebiegiem 7000 godzin trafił na serwis Korbanek do naprawy awarii przekładni. Na wale przekładni łożysko w okolicach przedniej osi zostało zmielone. Takie awarie mają miejsce w ciągnikach Fendt i mogą powodować duże koszty. Obudowa to koszt 20

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ehh lipa się robi, kolejny hotel który przez lata dość dobrze prosperował ma się ku końcowi.

Restauracja zamknięta, ludzi nie ma prawie wgl, poziom spadł sporo a kasa 60 zł do góry za dobę.

Najgorsze że jedyny w okolicy.

A w mieście jak słyszą że chce paragon z nipem to mają problem jak to wydrukować bo najlepiej to by wcale paragonu nie dawali 🤣

Bonem turystycznym płać. 😉 

Opublikowano

Ni mam :o

4 minuty temu, galan99 napisał:

KU PRZESTRODZE 👉 Ciągnik Fendt 939 i remont za ponad 70 000 zł! [Korbanek] Traktor 7 tyś motogodzin .Fendt 939 z 2013 roku produkcji z przebiegiem 7000 godzin trafił na serwis Korbanek do naprawy awarii przekładni. Na wale przekładni łożysko w okolicach przedniej osi zostało zmielone. Takie awarie mają miejsce w ciągnikach Fendt i mogą powodować duże koszty. Obudowa to koszt 20

Kilka lat temu by ten sam film był zatytułowany 17 tys godzin, drobny przegląd maszyny i powrót do pracy

• Like 2
Opublikowano

Wśród normalnych ludzi bardzo łatwo. 😉 Wyróżniają się brakiem elokwencji i niską kulturą osobistą. 

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v