Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

A co steruje instalacja? Masz zawór 3d lub 4d? 

Powinieneś mieć 3 pompy co

Piec jest w innym budynku. Za piecem jest jeden a drugi w domu. A trzeci to nie wiem musze sprawdzić. W domu coś robili. 

A tam wygoda będzie. Zasypać i spokój na jakiś czas. O jechaniu do lasu można zapomnieć, chyba że na grzybki 😄

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, slawek74 napisał:

mi wczoraj wszystko jednorazowo 😊

E,gdzie jednorazowo , dostałeś wcześnie kilkadziesiąt groszy😉

Ale był osobnik z decyzją w banku przygotowany chyba na dużą sumę do odebrania.Toc śmiech mnie ogarnął bo przyszło 61groszy😁😁😁

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
22 minuty temu, leszek1000 napisał:

No dobra a ten groszek to z czego jest, chyba z węgla? . Jak oni chcą wszystkie kopalnie zamknąć, to będą z zagranicy sprowadzać

wtedy będziesz kupować eko groszek germanski i rusinski. tu trzeba wszystko zamknąć krajowe i prywatne polskie, A parę montowni i fabryk starej ue i fabrykę misek na ryż 😪

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

To nie wiedziałem ...

Parę groszy by dali

Znajomemu przy tych ostatnich wiatrach 4 płyty eternitu ściągnęło, napisał że 2500 straty bo drewno też uszkodzone. Odpisali że mogą dać 1600, jak się odwoła to wtedy rzeczoznawca i będzie mógł liczyć na więcej. Przyjął to co dali. 

U sąsiadki co wczoraj tyle spustoszenia wiatr narobił też kazali sprzątać, bo jest protokół ze straży i zdjęcia to wystarczy.

Opublikowano (edytowane)

I się zesrało na całej linii.

Zamówiony ciągnik w środę, miał być w marcu.

Dziś telefon że osoba z centrali nie potwierdziła zamówienia we wrześniu ubiegłego roku.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ciągnika nie ma i nie będzie. Nowe zamówienia najwcześniej za 9 miesięcy.

Ech i znowu kłopot i szukanie. Chyba sobie rok odpocznę.

Tyle z zamówienia zostało😤

20220216_162035.jpg

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
41 minut temu, szymon09875 napisał:

Znajomemu przy tych ostatnich wiatrach 4 płyty eternitu ściągnęło, napisał że 2500 straty bo drewno też uszkodzone. Odpisali że mogą dać 1600, jak się odwoła to wtedy rzeczoznawca i będzie mógł liczyć na więcej. Przyjął to co dali. 

U sąsiadki co wczoraj tyle spustoszenia wiatr narobił też kazali sprzątać, bo jest protokół ze straży i zdjęcia to wystarczy.

To przepoerdoliłem 🤨 , mi zależało na czasie i myślałem że na to trzeba czekać 

Też łaty wyrwało 

Opublikowano

Robisz zdjęcia i łatasz. Potem dzwonisz na infolinię i rejestrujesz szkodę.

Jeśli zmieniłeś płyty eternitu to one się odróżniają. Zgłaszaj jeszcze dziś niech jadà na miejsce. Nic nie tracisz a zyskać możesz

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, kris91 napisał:

Przyjeb*li się z tą fotowoltaiką i gadanie nie pomaga że już mam 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Pewnie na pompę ciepła namawiali🙆‍♂️

Każdy chce teraz szybko kasę  zarobić bo kończy się interes z pv. Energetyka w niektórych rejonach Polski odmawia już przyłączeń bo sieć nie wyrabia i nie jest w stanie przyjąć energii.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
radekz200 napisał:

9 minut temu, slawek74 napisał:

nooo beczka 🤔

Toć zapłaciłem za nią 😛

Widać za mało. 😉

Agrest napisał:

I się zesrało na całej linii.

Zamówiony ciągnik w środę, miał być w marcu.

Dziś telefon że osoba z centrali nie potwierdziła zamówienia we wrześniu ubiegłego roku.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ciągnika nie ma i nie będzie. Nowe zamówienia najwcześniej za 9 miesięcy.

Ech i znowu kłopot i szukanie. Chyba sobie rok odpocznę.

Tyle z zamówienia zostało😤

20220216_162035.jpg

Coś słyszałam, że i czapkę trzeba będzie oddać.

• Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, Agrest napisał:

Robisz zdjęcia i łatasz. Potem dzwonisz na infolinię i rejestrujesz szkodę.

Jeśli zmieniłeś płyty eternitu to one się odróżniają. Zgłaszaj jeszcze dziś niech jadà na miejsce. Nic nie tracisz a zyskać możesz

Sławek zgłosiłem , co będzie to będzie , mam zdjęcie dziury od środka z budynku i teraz dwa zrobiłem po wymianie eternitu 

A jak mam wysłać dokument potwierdzający własność , zdjęcie zrobić i wysyłać mailem 🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v