Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

W tej kostce to są co najmniej 3 okrągłe. 120x120

Możliwe. U mnie zbierał prasa jd na 7 sznurków, jedna ważyła 467 kg średnio. Jeden przejazd zaczął ojciec warfama zwijać to wyszło że w jedną kostkę wejdzie 5 balotów

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, bratrolnika napisał:

Warto, pod warunkiem że z czasem ją przerobisz na wywrotkę

Chyba że masz zastosowanie dla niej jako sztywnej

Do bel czegoś potrzebuje, a jak ceny stali spadły by do akceptowalnych to wywrotka na 3str 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

D46 na kołach 825, z wojska a później z likwidacji małego gosp. Stan bardzo dobry z papierami za 4200zł. Chyba warto?  

jak w ładnym stanie to nie ma się co zastanawiać ;)

1 godzinę temu, Bartek933 napisał:

D46 na kołach 825, z wojska a później z likwidacji małego gosp. Stan bardzo dobry z papierami za 4200zł. Chyba warto?  

jak w ładnym stanie to nie ma się co zastanawiać ;)

Opublikowano
11 godzin temu, gregor1284 napisał:

Znajomi jakiś. Niemiecki kupili to. Od kilku lata już łańcuchów do nich nie robią i d*pa. Skrzynia ładna w ocynku ale co z tego 

Guzik prawda. Akurat łańcuchy wszystkie kupi i to niezbyt drogo

8 godzin temu, daron64 napisał:

Pany, a takie pytanie - 

Jaka pompę i rozdzielacz do pryskiwacza? Mam hardiego, ale nie doszedłem do ładu ze skaczącym ciśnieniem i cieknącym rozdzielaczem. Nie mam sił, nerwów i czasu na próbowanie zdiagnozowania i usunięcia problemu.

Opryskiwacz ma 1000l, belka 12m. Nie wiem jakiej marki i wydajności trzeba pomoendo tego, rozdzielacz jakiś 3sekcyjny. Nie musi być stałościsnieniowy - rzadko zamykam Torres sekcje

A pamiętasz moją propozycję?

5 godzin temu, ZetorMisio napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/sloma-duza-kostka-bele-CID757-IDB3Lws.html

Taka kostka to jakie może mieć wymiary? Bo cena to chyba nie mała

Najczęściej 250 długości i 120 szerokości

Wysokość 70-90

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Rozsiewacz już nieaktualny co do opryskiwacza to przypomnij mi SMSem to wyszły zdjęcia

Całego raczej nie chce. Jak coś, to miałbym od nosem sprawny cały. Wolę dokupić nowa pompę i rozdzielacz. 

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Sprzedałeś sulkiego?

Obiecałem koledze z Mazur

59 minut temu, daron64 napisał:

. Wolę dokupić nowa pompę i rozdzielacz. 

Toż tego tyczy się moja propozycja 😁

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, ZetorMisio napisał:

W brew pozorom z częściami do tandema Polskiego wcale nie jest tak łatwo. Są niby takie same jak w tych mniejszych ale tylko "niby" . 

Mam tytana 10 jak się upitolił wałek od napędu łańcuchów to nie szło dokupić. Znajomy tokarz wytaczał i przetaczał te koła napędowe z jakiegoś fortschritta

Opublikowano
20 godzin temu, Bartek933 napisał:

Taki znawca pod każdym moim zdjęciem przyczepy jesteś, że coś z nimi nie tak, a tu pytasz czy warto? 

Jak nie kupisz to daj namiar, ja wezmę do bel

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
Dnia 27.08.2021 o 18:43, slawek74 napisał:

foto doszło?

Tak analizuję ten zaczep - i chyba jest za długi ten trzpień z nakrętką, nie mam gdzie tego zmieścić w tandemie, więc muszę odpuścić. Ktoś chciał jeszcze ten zaczep. Znalazłem, kolega @Grzechooo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v