Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.olx.pl/d/oferta/renault-110-54-2000-rok-cala-mechaniczna-opony-jak-nowe-super-stan-vat-CID757-IDMgEZi.html#91f2f4adb7

koledzy gdyby ktoś chciał jechać oglądać to byłem i , sprzedający trochę cwaniaczek ( przynajmniej tak mu się wydaje) silnik ok. opony ok felgi tylne pospawane i skrzynia do remontu, brak tylnego  zaczepu i fotel operatora do wymiany ( ładnie wygląda na zdjęciach). To by było na tyle a tak poza tym życzę wszystkim wesołych świąt i  szczęśliwego Nowego Roku.

Opublikowano
27 minut temu, Belaruss820 napisał:

19 minut temu, migacz napisał:

Traktor wypisz wymaluj dla @Ursus932

Chłopaki cenowo może i ok ale to nie jest tyle warte , to ruina , zobaczcie na suficie jakaś cerata zamiast tapicerki , błotniki jakieś dorabiane i nie kompletne , o schodkach i skrzynkach na akumulatory nie wspominając , opon z tyłu nie ma itd  , już dłuższy czas to sprzedaje 

@Łolek Marek zobacz takiego ursusa mi szukaj  👆 

Opublikowano

Jeszcze jak szukałem swojego chrupka, to patrzylem na te ciągniki, to 30pare tys to była normalna cena za nie. To co się teraz odpierdala z cenami używanych maszyn to jakiś szok :/

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

Jeszcze jak szukałem swojego chrupka, to patrzylem na te ciągniki, to 30pare tys to była normalna cena za nie. To co się teraz odpierdala z cenami używanych maszyn to jakiś szok :/

Tak jak z samochodami. Niemiec nie odda juz dobrego 10 letniego samochodu za grosze. Tak patrze ze w ostatnim dobrym momencie kupilem swój 

Opublikowano
4 godziny temu, daron64 napisał:

"skrzynia chodzi perfekcyinie biegi wchodzą bardzo pewnie i ściśle"

Ktoś tu kłamie 😅

Do perfekcji to tej skrzyni trochę brakuje, czwarty bieg wchodził bardzo ciężko a sprzedający mówi że " trzeba dobrze wycelować żeby weszła".

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, daron64 napisał:

A zobacz co się z nowymi dzieje.

Trzeba milionami obracać.

A ja chyba w poniedziałek lub wtorek pojadę zamówić wyrób ciągnikopodobny, bo z pieniędzy na koncie papier toaletowy się robi.

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

A zacz co się z nowymi dzieje.

Trzeba milionami obracać.

A ja chyba w poniedziałek lub wtorek pojadę zamówić wyrób ciągnikopodobny, bo z pieniędzy na koncie papier toaletowy się robi.

Kraft?🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v