Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

1 minutę temu, HF86 napisał:

tylko częściowo.

na 3 siostry wszystkie rozwodki, stara też z moim tesciem nie żyją razem 

To tak jak i u mnie w familii starokawalerstwo i staropanieństwo, sporo u nas takich i nie tylko w rodzinie.

to i ród zaginie ....

Opublikowano (edytowane)

Byłem dziś u pulmonologa. Dał mi bialy proszek do wciągania. Wciągnąłem jedną dawkę, ale ma pierdolnięcie aż mi w głowie się kręci. Jak będę tu głupoty pisał to nie zwracajcie uwagi😳

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
6465 napisał:

Byłem dziś u pulmonologa. Dał mi bialy proszek do wciągania. Wyciągnąłem jedną dawkę, ale ma pierdolnięcie aż mi w głowie się kręci. Jak będę tu głupoty pisał to nie zwracajcie uwagi😳

Kartę kredytową i lusterko też dostałeś? 😉

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Aa , ja żem myślał, że Ty o swoich kuzynach piszesz😉

Mama jest jedynaczką, ojciec ma jednego brata i trzech synów wujek ma. Mam wprawdzie we wsi chrzestnego wuja ale jego córka siedzi w Szwajcarii, tam jej mąż ma trochę ziemi a syn ma tyle pieniędzy, że pie*doli wszystko.

3 minuty temu, slawek74 napisał:

to i ród zaginie ....

A niech ginie, im mniej ludzi na świecie tym lepiej... Po gałęzi rodziców wyginie bo siostra nie ma dzieci ja miał nie będę.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
6465 napisał:

Byłem dziś u pulmonologa. Dał mi bialy proszek do wciągania. Wciągnąłem jedną dawkę, ale ma pierdolnięcie aż mi w głowie się kręci. Jak będę tu głupoty pisał to nie zwracajcie uwagi😳

Tomek a może on tylko taką ksywkę ma na osiedlu 🙊

• Haha 3
Opublikowano

pomocy to nie było komu, a na klawiaturze cisną 🤨😤

dobra skończone, jeszcze tylko kukurydzy posypać byckom i fajrant. 

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Kartę kredytową i lusterko też dostałeś? 😉

I rureczkę, bo zwijka  niehigieniczna 

8 minut temu, HF86 napisał:

pomocy to nie było komu, a na klawiaturze cisną 🤨😤

dobra skończone, jeszcze tylko kukurydzy posypać byckom i fajrant. 

Ty się nie wiesz do kogo zwrócić o pomoc? Toć bym pomógł... 

Opublikowano
38 minut temu, PRIMO napisał:

To do tego trunku muszę grubsze szkło szykować. 😮

E tam  nawet z metalowego garnka można to spożywać 

@PRIMO my z kolegą ostatnio to filiżankami do kawy bo akurat były pod ręką 

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

I to też nie do końca, bo firma też nie Polska,  auto to zapewne też nie był Lublin. A są polskie, bardzo dobre fogo

W robocie mam Fogo, tylko chyba większy nich ten o którym ty myślisz

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Jedziem na zakupy :)

IMG_20211216_174502.jpg

Po moje łośki???

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

A my sobie kolędy śpiewamy że dziećmi. Tata gra, a rodzinka śpiewa. Fajny nastrój się zrobił. Zapraszam chętnych do wspólnego kolędowania. 

IMG_20211216_185309.jpg

Pomysł dobry.

Idąc tym tokiem rozumowania mam dla ciebie lepszy pomysł. Nagraj live na youtubie ze wspólnego śpiewania.

Opublikowano
16 minut temu, Bananek napisał:

A my sobie kolędy śpiewamy że dziećmi. Tata gra, a rodzinka śpiewa. Fajny nastrój się zrobił. Zapraszam chętnych do wspólnego kolędowania. 

IMG_20211216_185309.jpg

Za chęci plus, mi oczywiście by się nie chciało, zresztą umiem grać tylko na nerwach chyba🤔

Opublikowano

IMG_20211216_185309.jpg

Wolę słuchać niż śpiewać i wszyscy wokół też mi radzą żebym słuchał 

• Haha 1
Opublikowano
robert55555 napisał:

14 minut temu, Bananek napisał:

Pomysł dobry.

Idąc tym tokiem rozumowania mam dla ciebie lepszy pomysł. Nagraj live na youtubie ze wspólnego śpiewania.

Nie masz tak wielkiego wyświetlacza żeby mnie zobaczyć na streamie. 😉

Opublikowano
11 godzin temu, Agrest napisał:

Marzy mi się 2,5 zł, ale za 2,2 mogę już w hurcie sprzedać😉

Ogólnie sporo ofert w tym roku. Względem cen zbóż to łubin dno i kupa mułu

U mnie o białego poniżej 2 nikt nie dzwoni od ponad 4 miesięcy, myślę, że wszystko się ruszy ale od marca tak jak było w tamtym roku. Do marca brak zainteresowania, później ile by było to wszystko by poszło, ale, że ten sezon jest "specyficzny", to i z łubinem może być inaczej.

Opublikowano

Mam kumpla-nienawidzi disco polo,nie słucha,nie zna piosenki, tak twierdzi.....A u mnie na weselichu jak popił,to zapierdal...  nawet się nie zajakal.Nie których to ja nawet nie znałem.

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Mam kumpla-nienawidzi disco polo,nie słucha,nie zna piosenki, tak twierdzi.....A u mnie na weselichu jak popił,to zapierdal...  nawet się nie zajakal.Nie których to ja nawet nie znałem.

Jak moja siostra ze śfagierkiem. Oni też jakie to ble i my tego nie znamy a jak przyszło co do czego to łogiń. Mi tam nie przeszkadza, niektóre lubię, niektóre nie. Wolę już disco polo niż jakieś cuda po angielsku.

Opublikowano
Bananek napisał:

IMG_20211216_185309.jpg

Banan a gdzie pięciolinia dla lewej ręki?😋

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Za chęci plus, mi oczywiście by się nie chciało, zresztą umiem grać tylko na nerwach chyba🤔

Pojętny jesteś to klawisze byś szybko opanował 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v