Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

I patrz, Adam. jak dobrze pamiętam twój teść złoty człowiek, nie mogło się to teściowi belarusa przydarzyć?

lepiej żeby żadnemu się nie przytrafiło

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

I patrz, Adam. jak dobrze pamiętam twój teść złoty człowiek, nie mogło się to teściowi belarusa przydarzyć?

Niedobry Ty. Tak sie nie życzy

Opublikowano
33 minuty temu, Karol6130 napisał:

Nr, 28 chata skraja na północno zachidniej części wioski. 

Jedź, jedź narób Ślązakom bigosu, tam nie ma prądu to będą udawać że nie ma ich w domu 

Kusisz diable 😂

Opublikowano
pafnucy napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

Niedobry Ty. Tak sie nie życzy

ja nie życzę, ale tak świat ten skonstruowany, że dobrzy ludzie cierpią więcej niż źli.

Opublikowano
3 minuty temu, Bananek napisał:

ja nie życzę, ale tak świat ten skonstruowany, że dobrzy ludzie cierpią więcej niż źli.

Nie wydaje mi sie. 

Opublikowano
41 minut temu, bratrolnika napisał:

W zyciu, wcześniej nie chcialem i teraz też nie chce. Teście też dawali kawałek pola, mowie a na co mi to

Coś pan narobił???

Byś brał dzierżawę i dopłaty 😂😂

Opublikowano
9 minut temu, danielursus3p napisał:

Kusisz diable 😂

Powiesz w końcu w czym te dziewczyny są lepsze od polek jak tu jeden uważa 😂

23 minuty temu, pafnucy napisał:

Kurna. A ja w polu z przyczepą. 

A na co? 

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, stempos1980 napisał:

Ja nic tylko Teścio spadł z drabiny bok rozwalony i ogólnie mocno potłuczony.

Właśnie pogotowie go zabrało

Ehh żeby tak na peta trafiło, ale ta kurla nie włazi na drabinę 🤔

24 minuty temu, Bananek napisał:

Teść belarusa niech jeszcze podzyje, petowi to mogło się przydarzyć 

Opublikowano
25 minut temu, Bananek napisał:

A wiesz, że podobno karma wraca? 😁

Opublikowano
17 minut temu, Bananek napisał:

Dokładnie, jak ktoś dobry to go Pan Bóg zabierze. Zaś jak kto kurla to żyje i żyje 

• Like 2
Opublikowano
13 minut temu, Karol6130 napisał:

Kurna ale ja nie mam paszportu Polsatu 😂

Opublikowano
pafnucy napisał:

3 minuty temu, Bananek napisał:

Nie wydaje mi sie. 

A znasz powiedzenie: złego licho nie bierze? nie wzięło się znikąd.

komizmo napisał:

25 minut temu, Bananek napisał:

A wiesz, że podobno karma wraca? 😁

wiem, widziałem jak kot rzyga. 😀

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, danielursus3p napisał:

To ja chyba święty papież jestem.

Heh przypomniało mi się skąd ten tekst, "wesele u szwagra" smiechawatv

21 minut temu, radekz200 napisał:

Byś brał dzierżawę i dopłaty 😂😂

Tam od drogi to sąsiad od razu by gotówkę za to dobrą położył, mleczarke nie przez podwórko by puszczał, tylko po co, i tak śwagier mało co ma, a tak miałby jeszcze mniej 

Opublikowano
21 minut temu, Karol6130 napisał:

czym dalej od domu tym bardziej myslą żę nikt się nie dowie , nie zepsują sobie ,,reputacji '' polki za granicą też są odwazniejsze 

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, jarecki napisał:

czym dalej od domu tym bardziej myslą żę nikt się nie dowie , nie zepsują sobie ,,reputacji '' polki za granicą też są odwazniejsze 

Ta, nawet u Arabów kupy jadły 😂

Opublikowano

Tesciu wystarczy ze przejdzie z 50m to juz zadyszany. Za stodole rowerem jezdzi już. Jak dostal jobów to juz mi na kombajn sie nie pcha. Ja robie swoje a om jak chce cos pomoc to niech pomaga ale.ja z nim.wtedy nie gadam, w sumie to juz nie gadam,tyle.co dzisiaj przy rozblokowywaniu srajzona

Opublikowano
33 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dokładnie, jak ktoś dobry to go Pan Bóg zabierze. Zaś jak kto kurla to żyje i żyje 

Diabeł nie bierze złego bo wie że i tak jego.

Opublikowano
39 minut temu, gregor1284 napisał:

spokojnie , czas każdego dogoni .Profesorek z fizyki tam mówił I czym dłużęj żyje tym bardziej  się do tego przekonuje .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v