Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Wyżywać? 🤦‍♂️ Jakby do mnie jaki zebami leciał to długo bym się nie zastanawiał, a tak jak on mi krzywdy nie robi to czemu ja bym miał jemu zrobić? Weź Ty może jakie relanium czy coś, bo przewrażliwiony chłop jesteś. Kiedyś sąsiad drze japę żeby mu przy wycieleniu pomóc, biegnę  przez podwórko u niego i puscil się do mnie jakiś jego hart. Przyjął woleja i się uspokoił, mało brak a by mnie ujął.  Ja jestem spokojny chłop, dopóki nikt mnie nie czepia 

Nie jestem. Nie lubię przemocy, chyba że o sport chodzi to lubie bijatyke.

Opublikowano
15 minut temu, Mateusz1q napisał:

O k**wa mocni zawodnicy jesteście, pierwszy raz klikło mi się przypadkiem na ten temat. Pozdro dla wszystkich l, uśmiałem się trochę, ja też sam ale jakoś się kula czasem się kogoś nowego pozna i jakaś nadzieja jest 

To zostań , tu jest fajnie i jajca są 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

To zostań , tu jest fajnie i jajca są 

W pogodzie życie pisze różne scenariusze 🙄

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Nie jestem. Nie lubię przemocy, chyba że o sport chodzi to lubie bijatyke.

Ja też nie lubię, ale jak ktoś nad wyraz się domaga to trzeba reagować. To tak samo jakby jakiś cham chciałby Ci w łeb pizgnac a Ty byś stał i nie reagował? Pies jakby mi dzieciaka pogryzl to gwarantuje że na żywca bym dziada oprawił o odrazu nasalał, tak samo jak i jakiegoś chama co by chciał to dziecko skrzywdzić czy Merylin skrzywdzić. Jak coś takiego się dzieje to już ja jestem niepoczytalny... Temu dziękuję Bogu że ta Merylin spotkałem bo już bym w odwecie został sprzątnięty albo bym w kryminale siedział. Przy niej się stałem spokojniejszy

Opublikowano
39 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Załóżmy, że w porządku. Mówi ktoś fajnie i legancko, jej się podoba. Tylko co jeśli ten ktoś ma wygląd załóżmy ogra? Czy będzie go z taką samą uwagą słuchać?

Dopóki sam w siebie nie uwierzysz, że jesteś wartościowym człowiekiem to nikt inny w ciebie nie uwierzy. Mądra nie będzie patrzyła żeś za gruby czy za biedny, a taka co patrzy to nie warta najmniejszej uwagi. Ja 8 lat temu swoją zaprosiłem na wesele do kolegi, znaliśmy się z widzenia. Piękna, ogarnięta dziewczyna, ja zwątpiłem w siebie bo gdzie taka fajna do mnie... Po weselu kontakt się urwał, brakowało mi pewności siebie, z czasem zmądrzałem, że lepiej zaryzykować i dostać kopa niż żałować żem nie spróbował... Jak w zeszłym roku zaczęliśmy się spotykać, zapytała dlaczego nie chciałem wtedy tego ciągnąć, powiedziałem co i jak, popukała się w głowę mówi to durny zmarnowałeś 8 lat 😉 sama też przyznała, że była głupia bo jej wtedy "nie wypadało" się odezwać, coś zaproponować. 

Wiele rzeczy jest błahych, a my sami sobie robimy z nich wielkie problemy. Wystarczyło usiąść i pogadać szczerze. Szkoda życia na samotność. 

• Like 4
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ja też nie lubię, ale jak ktoś nad wyraz się domaga to trzeba reagować. To tak samo jakby jakiś cham chciałby Ci w łeb pizgnac a Ty byś stał i nie reagował? Pies jakby mi dzieciaka pogryzl to gwarantuje że na żywca bym dziada oprawił o odrazu nasalał, tak samo jak i jakiegoś chama co by chciał to dziecko skrzywdzić czy Merylin skrzywdzić. Jak coś takiego się dzieje to już ja jestem niepoczytalny... Temu dziękuję Bogu że ta Merylin spotkałem bo już bym w odwecie został sprzątnięty albo bym w kryminale siedział. Przy niej się stałem spokojniejszy

sporo agresji w Tobie.

8 minut temu, Ursus932 napisał:

i jajca są 

🤔

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Trenowałem kickboxing:ph34r:

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Jak nic ani nikt mnie nie denerwuje to jestem spokojny chłopak.

być może. ale jak napisałeś że na początku każdy jest dla Ciebie śmieciem.... oj to jakoś tak niezbyt dobrze brzmi...

a w sumie to co mnie  to?

zebrało mnie na morały pies wi po co

trza iść spać musi.

8 minut temu, danielursus3p napisał:

a ja pływanie... ,ale kuźwa w wodzie mi nie wychodzi. 🤔

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Sport jest fajny , w jakiej formie by nie był. Uczy pokory do wszystkiego, każdemu polecam. 

Opublikowano
9 minut temu, danielursus3p napisał:

To byś raczej nie czekał na wp***dol 

9 minut temu, pafnucy napisał:

być może. ale jak napisałeś że na początku każdy jest dla Ciebie śmieciem.... oj to jakoś tak niezbyt dobrze brzmi...

a w sumie to co mnie  to?

zebrało mnie na morały pies wi po co

trza iść spać musi.

a ja pływanie... ,ale kuźwa w wodzie mi nie wychodzi. 🤔

Na początku nie mam przekonania do nikogo. Nie darze nikogo szacunkiem, ani nic w ten sposób. Zaplusujesz to zaczynam Cie szanować, podpadniesz to jesteś skreślony. Nie ma u mnie czegoś takiego jak druga szansa 

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Załóżmy, że w porządku. Mówi ktoś fajnie i legancko, jej się podoba. Tylko co jeśli ten ktoś ma wygląd załóżmy ogra? Czy będzie go z taką samą uwagą słuchać?

Widziałem facetów od których lepiej wyglądają  Uruk-hai z władcy pierścienia, a i tak mieli przy sobie całkiem przyzwoite dziewczyny. Więc tak, możesz wyglądać jak ogr, a i tak będą Cię słuchać. 

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Kurde Łolek , piękne 

Aż mi się łza w oku zakręciła 😅

No bo ja taki trochę romantyk jestem tylko proza życia źle  wpływa na romantyzm 

Kiedyś ktoś powiedział  mi że  związek to sztuka kompromisu jest i miał rację 

Gorąco od rana a trzeba dzisiaj łąki kosic😓

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

Kiedyś na zabawach  ,pijaki i życiowe melepety ,jakie laski wyrywali9_9 ,żal było patrzeć jak z takim ,,czymś'' wychodzi       . No i co pójdziesz powiesz zawróć ?,posłucha?  Nie podrywaj na siłę ,bądż sobą ,z udawania daleko nie zajedziesz   [nie chodzi mi o wyrwanie na raz ,dwa]. Bądż sobą i się nie narzucaj, zainteresuj ,   ale daj szansę tobie i jej  ,jak nie wyjdzie ,przynajmniej nie będziesz sobie w brodę pluł że nie próbowałeś . Jak łeb zadziera ,delikatnie daj do zrozumienia ,że ci aż tak bardzo na niej nie zależy ,to świetnie resetuje . Matrymonialnie nie narzucaj się ,rozmawiaj jak z kumplem,jak ze starym znajomym , bez zobowiązań ,zainteresuj i  ,,odskocz''one nie lubią jak im coś się zabiera.  I nie daj czasu na myślenie ,zaskakuj [na początku w miarę z taktem ]. I zawsze ,ale to zawsze z żartem i uśmiechem .      [   z młodymi jak i ze starymi  babkami dogadasz się w sklepie   ,co mi płazem uchodzi ,to drugiemu oczy   by wydrapane były ]   

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

No bo ja taki trochę romantyk jestem tylko proza życia źle  wpływa na romantyzm 

Kiedyś ktoś powiedział  mi że  związek to sztuka kompromisu jest i miał rację 

Gorąco od rana a trzeba dzisiaj łąki kosic😓

Masz rację , nie ma ludzi idealnych ( jeden jest hubertuss 🤭)  i w związku trzeba często iść na kompromis bo inaczej by się nie dogadał 

Opublikowano

Łolek a ja kosze w sierpniu będzie chłodniej 😜

Opublikowano
18 minut temu, Ursus932 napisał:

Łolek a ja kosze w sierpniu będzie chłodniej 😜

W zeszlym roku ostatnie koszenie  zrobilem coś  koło  wszystkich świętych   no to wtedy się  nie pocilem

Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

Kiedyś ktoś powiedział  mi że  związek to sztuka kompromisu jest i miał rację. 

Dokładnie 👍 związek to sztuka kompromisu słyszysz @gregor1284.🤨

14 minut temu, slawek74 napisał:

ciekawe co na to Bananek 🤔🤪😁

Założy lateksa i trochę wazeliny i póóójdze bez problemu. 🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v