Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

Syn chciał juz choinke ubrac. Na szczescie na górze mamy sztuczną. Na dole bedzie żywa jak co roku.

20211220_193543.jpg

U mnie na parterze ubrali już sztuczną w sobotę. Ja sobie kuraki na handel szykowałem i wędziłem a reszta się u siebie światełkami zajęła.

Opublikowano

kurde. ostatnie w co się bawiłem to max payne.

2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Dużo się pozmieniało, graczy mniej i trudniej się gra  teraz, masa nowych czołgów.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Pafnucy napisał:

kurde. ostatnie w co się bawiłem to max payne.

Jeszcze 3 lata  temu to w klanie grałem to chłopaki z całej Polski grali w różnym wieku nawet po 60 lat, dziewczyny grają.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Jak kupie se ps5 to wpadniesz i se popykamy w fife 😛

Jak cos to ja moge przyjechać, uwielbiam grac w fife. Pamietam jak na studiach z kumplem za kase gralismy. Wkurzał sie jak przegrywal, a stawka to 5 zl na mecz. Podobno mikołaj ma dla mnie ps4 pro ale coś dowieźć nie może 

Opublikowano
Przed chwilą, Belaruss820 napisał:

Jak cos to ja moge przyjechać, uwielbiam grac w fife. Pamietam jak na studiach z kumplem za kase gralismy. Wkurzał sie jak przegrywal, a stawka to 5 zl na mecz. Podobno mikołaj ma dla mnie ps4 pro ale coś dowieźć nie może 

Czemu nie 5? 😛 Kurła ja kupowałem telewizor to patrzyłem ze trzeba wyłożyć około 3 tys 😱😱

Opublikowano

A u nas był już dziś mikołaj. Musi żona nie za bardzo grzeczna była, bo dostała rózgę. 😉 Dla mnie słodycze, a dzieci super szmatki. Mikołaj spod Sochaczewa. Jeszcze raz dziękujemy @bratrolnika. Tak miły gest nawet największym ponurakom przywróciłby wiarę w ludzi. Jesteś wielki! 

IMG_20211220_184636.jpg

IMG_20211220_142111.jpg

• Like 6
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Belaruss820 napisał:

@Pafnucy a gdzie sopelki? Albo inne cukierasy?

Już zjadłem... 

Opublikowano

@radekz200za 5 to 3,5 i czekasz nie wiadomo ile bo ciezko z konsolami. Na olx mozna wyhaczyc nowke raz wyjeta z pudelka za tyle ale digital wersje. Szwagier opowiadal jak jakis koles do sklepu wszedl i mowi ze chce ps5 i mowia ze nie ma a ten ze jego to nie obchodzi,on przyszedl kupic i ma byc,jak to sie skonczylo nie wiem. A ps4 pro moj brat chce oddac dla chrzesniaka(mojego syna) bo myslalem zeby xboxa kupic ale ps4 bedzie lepsze

Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

@radekz200za 5 to 3,5 i czekasz nie wiadomo ile bo ciezko z konsolami. Na olx mozna wyhaczyc nowke raz wyjeta z pudelka za tyle ale digital wersje. Szwagier opowiadal jak jakis koles do sklepu wszedl i mowi ze chce ps5 i mowia ze nie ma a ten ze jego to nie obchodzi,on przyszedl kupic i ma byc,jak to sie skonczylo nie wiem. A ps4 pro moj brat chce oddac dla chrzesniaka(mojego syna) bo myslalem zeby xboxa kupic ale ps4 bedzie lepsze

Moja pierwsza konsola był Xbox 360 ale naprawialem go 2 razy, potem kupiłem ps3 i co się w to wygrałem to moje 😎👍

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

Moja pierwsza konsola był Xbox 360 ale naprawialem go 2 razy, potem kupiłem ps3 i co się w to wygrałem to moje 😎👍

A mnie już 5 lata stuknie odkąd odstawiłem granie. A stało się to, gdy żona powiedziała do córki; Nie przeszkadzaj tatusiowi, widzisz, że musi się pobawić😂

Szkoda życia  straszny pożeracz czasu

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v