Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, sabuliga napisał:

Ale kto ojej kazał chodzić w ciążę. Mogła nie dawać tyłka. Po za tym niech jedna zostanie z dziewica to w ciążę nie zajdzie i problemów mieć nie będzie. Palce każdy ma

Sam z siebie jesteś taki głupiutki czy ci za to płacą?

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, DTaras napisał:

A Ty, Sabuliga, co masz? Pierniczysz tak, jakby to kobita sterowała płodnością i sama w ciążę zachodziła. Chcą aborcji całkowitej co nie oznacza, że Ci żywe dziecko po 26 tygodniu włożą do wiadra i będą czekali aż skona. Martwą ciążę obecnie trzeba urodzić - co nie jest takie za***iste i o to mi chodziło.

Tu masz rację to na nas facetach spoczywa największa odpowiedzialność, trz wcześniej wyciągać fujarke😉

Opublikowano
29 minut temu, sabuliga napisał:

Ale kto ojej kazał chodzić w ciążę. Mogła nie dawać tyłka. Po za tym niech jedna zostanie z dziewica to w ciążę nie zajdzie i problemów mieć nie będzie. Palce każdy ma

Takie teksty tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że szkoda, że nie ma edukacji seksualnej. Wtedy istniałaby co prawda nikła ale jednak szansa, że na świecie byłoby mniej idiotów. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Tu masz rację to na nas facetach spoczywa największa odpowiedzialność, trz wcześniej wyciągać fujarke😉

Zasada starego sierżanta. "Zanim włożysz, załóż. Zanim dotkniesz pomyśl".   Może pomóc i zaoszczędzi troski.

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś się chwalił że postraszył moda że mu wypierdol spuści a w rzeczywistosci przepraszał i blagaL żeby mu daRowal 🤣🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, pafnucy napisał:

ooo @szmergiel ma niezłe plecy.     :D👍

Opublikowano
3 minuty temu, mf362 napisał:

Widzę że kolega też z świętokrzyskiego

ach nie. z Lubelskiego
(nazwę województwa z dużej czy nie? :ph34r:)

Natknąłem się na ten kanał jakiś czas temu i czasem, przy czasie...
no ale leśne dzicze to ja lubię jak i spartański żywot na uboczu cywilizacji i takie tam "egzotyki" i stąd...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Zasada starego sierżanta. "Zanim włożysz, załóż. Zanim dotkniesz pomyśl".   Może pomóc i zaoszczędzi troski.

Żaden facet nie lubi w gumie 🙃, Miro ty chyba jakiś inny 

Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

Pamiętam jak kiedyś się chwalił że postraszył moda że mu wypierdol spuści a w rzeczywistosci przepraszał i blagaL żeby mu daRowal 🤣🤣🤣🤣🤣

no ja tam nie wiem. faktem jest że jest szybko ban mu się skończył. :D

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

A Ty, Sabuliga, co masz? Pierniczysz tak, jakby to kobita sterowała płodnością i sama w ciążę zachodziła. Chcą aborcji całkowitej co nie oznacza, że Ci żywe dziecko po 26 tygodniu włożą do wiadra i będą czekali aż skona. Martwą ciążę obecnie trzeba urodzić - co nie jest takie za***iste i o to mi chodziło.

No toć chyba steruje chyba swój rozum jak się robi a to powstaje b

Przed chwilą, thor1984 napisał:

Takie teksty tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że szkoda, że nie ma edukacji seksualnej. Wtedy istniałaby co prawda nikła ale jednak szansa, że na świecie byłoby mniej idiotów. 

O co ci chodzi ja napisałem prawdę. Edukacja seksualna to jest na return. A w szkoke to ci powiedzą ze plemniki musi trafić do komorki

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Żaden facet nie lubi w gumie 🙃, Miro ty chyba jakiś inny 

Po co guma ręką wystarczy

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

no ja tam nie wiem. faktem jest że jest szybko ban mu się skończył. :D

Umie prosić i przepraszać.. 😋

Opublikowano

A po co ta edukacja,tyle lat edukacji seksualnej nie było i było dobrze przyrost naturalny był na plus. Na zachodzie jest edukacja seksualna i niedługo tenże będzie muzułmańską kolonią. Także uważajcie i nie wyznawajcie zasady "po nas choćby potop" przyszłe pokolenia też chcą żyć w spokoju.

Opublikowano

@DTaras a co ja mam niby mieć. Ja tam bara nie uprawiam bo się boje chorób weterycznych mam jedną nerke mógł by mnie to zabic

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, ogarek napisał:

Umie prosić i przepraszać.. 😋

już ci dawno mówiłem że z tym lizaniem kociej mordy to choroba i powinieneś iść do lekarza

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, pafnucy napisał:

@szmergiel  9_9

Ty tam szmerglus mi tu nie czaruj bo dobrze wiemy co pisałeś a co robiłeś 🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v