Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Najlepiej przestać się spinać to i sraczka mniejsza.😂

a no pospinali się jak widać w już nie-zjednoczonej prawicy i się chyba popuściło po za kontrolą zwieraczy
co Oni tam odstawiają? no i co że moje przewidywania się potwierdzają ale ja nie sądziłem że tak szybko

sie Ziobro z Kaczyńskim poróżnili aż Gowin z tego wszystkiego zbaraniał i nie wie co powiedzieć.
Rozpada nam się koalicja rządząca?
dlaczego?
Czyżby wiedzieli że zanosi się na gorzej niż to malują w rzeczywistości w gospodarce i poszukują... wypychają przed szereg konsumenta tej żaby zanim doczołgali się do końca kadencji?

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał:

Ale to co? Gejowskiej matematyki mają uczyć, czy fizyki?😂

https://www.tvp.info/49979498/to-nie-ekshibicjonizm-to-dunska-telewizja-nagi-program-dla-dzieci-robi-furore-wideo                  Dalej Brniesz ale mie nie rozumiesz  , napisałwm wyraznie tak samo gej czy lesbijka nie zagraża nikomu , poczytaj w anglojezycznym czym jest lgbt co w związku z lgbt proponuje WHO itp .

Opublikowano
16 godzin temu, mirro napisał:

Bo LGBT nie przychodzi na nabożeństwa i nie mówi że Boga nie ma.

Przyznam Ci rację. Nie mam nic do Świadków Jehowy, ludzi którzy pracują, robią zakupy i.t.d., dopóki nie wchodzą na mój teren i roztaczają swoich wizji. To samo tyczy się innych religii i  to samo się tyczy LGBT. Wiadomo że takie osoby były, są i będą, tylko dlaczego tak się afiszują z tym. Powtórzę się, ci aktywiści więcej szkody robią całemu swojemu środowisku niż pożytku.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, tomaszmab napisał:

@jarecki LGBT (z ang. Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender) – skrótowiec odnoszący się do lesbijek, gejów, osób biseksualnych i transpłciowych

Więc kto to jest jak nie oni?! 

Ojciec pyta, co znaczy skrót LGBT:

Lać

Gejów

Batem

Tato 

😁😁😁

Edytowane przez Shaun
  • Confused 1
Opublikowano
22 minuty temu, dsbh napisał:

Przyznam Ci rację. Nie mam nic do Świadków Jehowy, ludzi którzy pracują, robią zakupy i.t.d., dopóki nie wchodzą na mój teren i roztaczają swoich wizji. To samo tyczy się innych religii i  to samo się tyczy LGBT. Wiadomo że takie osoby były, są i będą, tylko dlaczego tak się afiszują z tym. Powtórzę się, ci aktywiści więcej szkody robią całemu swojemu środowisku niż pożytku.

Ale przecież ludzie LGBT nie chodzą po domach i nie namawiają na swoje powiedzmy orientacje. A nawet jeśli Jehowi chodzą to co mi zrobią. Mówię dziękuje nie interesuje mnie to i nikt na siłę do domu się nie pcha. Wielu ludzi u nas nie rozumie, ze nie da się powiedzmy z przeciętnego człowieka heteroseksualnego zrobić geja czy lesbije czyli homo. To siedzi w głowie od urodzenia. 

PS znam kilku jechowych i powiem, ze porządni ludzie. Co więcej żaden nigdy nie wspomniał do mnie o wierze a co dopiero namawiał.

Opublikowano

Do brata kumpla kiedyś zaszli jechowi, jak tamten akurat ryby czyścił. Kawał chłopa, brudny, zarośnięty, duży nóż.

"Idź, k**wa, gdzie szedłeś, bo możesz nie dojść" 

Ponoć ponownie już się w okolicy nie pojawili :)

Opublikowano

Jarecki - jak weźmiesz pod uwagę, że goła dupa to po prostu goła dupa to o czym ten program jest? Kolejny raz napiszę lepiej jest miękko lądować niż zderzyć się z rzeczywistością. Po to mamy edukację aby otwartych drzwi nie wyważać.

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał:

zobaczymy co ci się będzie wydawać za kilka lat

Za kilka lat to może nie być temat wiodący, ani atrakcyjny. Wszystkim znudzą się wrzaski i życie wróci na właściwe tory.

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ale przecież ludzie LGBT nie chodzą po domach i nie namawiają na swoje powiedzmy orientacje

To juz bardziej namolni są telesprzedawcy.😂

1 godzinę temu, jarecki napisał:

https://www.tvp.info/49979498/to-nie-ekshibicjonizm-to-dunska-telewizja-nagi-program-dla-dzieci-robi-furore-wideo                  Dalej Brniesz ale mie nie rozumiesz  , napisałwm wyraznie tak samo gej czy lesbijka nie zagraża nikomu , poczytaj w anglojezycznym czym jest lgbt co w związku z lgbt proponuje WHO itp .

Przecież wstawiłem emotkę że drę łacha, to co się oburzasz?

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

Jarecki co tu jest złego? Naturalizm pierwotna boska rzecz. Moje dziecko jest tak wychowywane.

Problemem jest tłumaczenie dziecku dlaczego człowiek wisi na drzewie przybity i ma to traktować za normalne. Tłumaczę mu, że to jedna z religi, która rządzi się swoistymi prawami a musi ją poznać.

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Ale przecież ludzie LGBT nie chodzą po domach i nie namawiają na swoje powiedzmy orientacje. A nawet jeśli Jehowi chodzą to co mi zrobią. Mówię dziękuje nie interesuje mnie to i nikt na siłę do domu się nie pcha. Wielu ludzi u nas nie rozumie, ze nie da się powiedzmy z przeciętnego człowieka heteroseksualnego zrobić geja czy lesbije czyli homo. To siedzi w głowie od urodzenia. 

PS znam kilku jechowych i powiem, ze porządni ludzie. Co więcej żaden nigdy nie wspomniał do mnie o wierze a co dopiero namawiał.

Hubertussie nie zrozumiałeś mnie. Jedni chodzą od domu do domu głosząc swoja wizję. Drudzy zakłócają spokój na ulicach, organizując marsze czy parady, domagając się co raz większych praw. W tym są podobni, narzucają się innym. Napisał bym dosłownie jak to widzę ale wolę się powstrzymać.

3 godziny temu, jarecki napisał:

Co to za porównania skoro tylko jedna strona jest rozebrana do rosołu. Duńska telewizja powinna iść na całość. Słupki oglądalności poszybowały by w górę a nie tylko szły.

Opublikowano

Nie to, żebym jakoś tu bronił LGBT ale z tymi paradami zakłócaniem spokoju to nie przesadzajmy. Ile razy była taka parada w twojej miejsc owości? Ile razy taką paradę widziałeś na żywo. Bo w mojej miejscowości z której pochodzę nie było ani razu a w kilkuset tysięcznym mieście wojewódzkim gdzie teraz mieszkam od lat ani razu nie widziałem takiej parady na oczy własne. To jaki oni mi spokój zakłócają?

Opublikowano

A co takiego Kościół robił w średniowieczu? Chyba dobrze ze stał na straży swoich dogmatów. Wtedy realnie KK troszczył się o zbawienie ludzkich dusz i traktował to powaznie

Opublikowano

No tak wyprawy dla nawracania pogan mieczem i batem a w drodze powrotnej zabranie dobra wszelakiego w darze dla kościoła gdzie tylko skromność post i umartwienie😂

Opublikowano
jarecki napisał:

no tak , bo teraz to bardziej troszczy się o własną kieszeń , 

Może nie to ale część duchownych ulega groznym lewicowym prądom i to jest prawdziwa przyczyną kryzysu w Kościele i kryzysu wiary. Rozmywanie się Katolicyzmu

HF86 napisał:

No tak wyprawy dla nawracania pogan mieczem i batem a w drodze powrotnej zabranie dobra wszelakiego w darze dla kościoła gdzie tylko skromność post i umartwienie😂

Jakimś cudem Katolicka Europa dawała odpor agresji innych kultur w przeciwieństwie do czasów obecnych. Wiele też jest propagandy krzywdzącej dla KK odnośnie tamtych czasow

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

Jakimś cudem Katolicka Europa dawała odpor agresji innych kultur

No popatrz. A przed chrześcijaństwem też sobie radziła, tylko uległa agresywnemu chrześcijaństwu,😂

Opublikowano

gott mit uns......................znacie to ???

nie wierze ze nikt z was nie widzial parady na czele, ktorej kroczyli homoseksualiscii- niemozliwe ze nie byliscie nigdy na procesji bozego ciala dla przykladu.🙃

gornicy czekaja na pinokia od poniedzialku i juz sie niecierpliwia- znowu beda  rozroby ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v