Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Widzielijakie to wyborcy czaskoskiego

Jak mają zryty łeb

No ja rozumiem od germańca bo to wróg

Ale żeby tak swój od swego🤔

Dobrze że pognali jego no by z Polski nic nie było.

https://wiadomosci.wp.pl/rolnicy-z-podkarpacia-ofiarami-wygranej-andrzeja-dudy-przykre-ale-nie-jestesmy-msciwi-6532307312957057a

Dnia 13.07.2020 o 16:59, Rolnik1973 napisał:

Na miejscu rządu już bym tarczy 5.0nie robił

Skoro tyle kasy poszło w przedsiębiorców a oni się wypieli to niech se radzą sami.

Chłopy dostali mało ale podziękowali 80% nie to co te przedsiębiorcy.

Nie warto paść tych co srają na na rząd.

Zastanawiam się kim trzeba być, żeby najpierw pisać brednie o tym, że rząd powinien "za karę" zabrać przedsiębiorcom pieniądze z tarczy antykryzysowej, bo nie zagłosowali na Dudę, a teraz rozpaczać nad tym, że ktoś twoje myślenie powiela, tylko w drugą stronę? Na prawdę brakuje kulturalnych słów. Takiego zera jeszcze w życiu nie widziałem.

• Like 2
Opublikowano

A widzisz? Czyli robota rządzących przynosi efekty. Jak widać na załączonym obrazku @Rolnik1973 😂

2 minuty temu, DTaras napisał:

Póki co to pompowanie kasy bez konkretnego planu.

Plan był, wybrać Pana Dudę. 😂

Opublikowano

ja jestem leworeczny-choc pisze prawa..

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Kurcze. Ja to wolę spokój i po krzakach siedzę a tu szał widzę. Mielno, Międzyzdroje. No kto co lubi...

tych f tez jest sporo. a tutaj krzakow i spokoju tez nie brakuje, przewaznie miedzy morzem a domkami jest sporo zieleni, tylko dzikow brakuje ,jak nigdy.

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Który minister u nas mówił że płot nie zda egzaminu ?

https://wiadomosci.wp.pl/niemcy-stawiaja-ogrodzenie-na-granicy-z-polska-strach-przed-wirusem-asf-6531709292075137a

To nie tylko Dudę wkręcili. Był też Macron czy Johnson. Kto poniesie konsekwencje, Szczerski ?

https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-nagrany-przez-pranksterow-z-rosji-jest-oswiadczenie-sluzb-specjalnych-6532352177887361a

Dużo ich masz :).

czego miesni nie brak,gorzej tatuaze -ziro.

przed pensjonatem teraz taki stoi -wypisz wymaluj mielno😛

w tych tarczach to wstawiono duzo dziwnych przepisow luzno zwiazanych z s-wirusem.. gdybys pobil sasiada a on mial s-wirusa to wyrok dwa razy wiekszy..

Opublikowano

Powinienem teraz wstawić siedem stron wyjaśnienia z Wód Polskich z cytatami z ustaw dlaczego to zamiast w miesiąc moja sprawa jest procedowana pół roku...

Ale cicho... dsbh się z jacusiem na herbatę umawia.

Opublikowano (edytowane)

ona jest krewna takze prezesa...

nie lubie herbaty,wole kawe,wlasnie sobie zrobilem na droge-wyjezdzamy za chwile..

takich wakacyjnych atrakcji sie nie spodziewalem-opisywalem wszystkie ,ale "moderator " usunal...

co mu przeszkadzalo opisanie utoniecia na moich oczach 19-latka albo relacja z traby powietrznej ??? to typowy wyborca pis-u wiec bez pol litra nie rozbieriosz.

zetorki mial racje gdy opisywal wrazenia z moderacji😛, ja nie jestem taki nerwowy zostalem.........

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wymiana-zdan-miedzy-georgette-mosbacher-a-macierewiczem-i-waszczykowskim/7hf2gfk,79cfc278

podoba mi się chłopak przykłada się

Edytowane przez jacus
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ale cicho... dsbh się z jacusiem na herbatę umawia.

W Mielnie ? Nie wiem skąd takie wnioski ale co tam.

1 godzinę temu, jacus napisał:

czego miesni nie brak,gorzej tatuaze -ziro.

przed pensjonatem teraz taki stoi -wypisz wymaluj mielno😛

To w tłum się nie wtopiłeś. Tatuaże nie są takie złe pod warunkiem że są z sensem zrobione.

nie lubie herbaty,wole kawe,wlasnie sobie zrobilem na droge-wyjezdzamy za chwile..

To byśmy się nie dogadali :).

https://wiadomosci.wp.pl/wyniki-wyborow-2020-konfederacja-chce-uznania-georgette-mosbacher-za-persona-non-grata-6532320511936641a

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Ziemkiewicz odlatuje i to coraz częściej.

kolejna manipulacja

to był program satyryczny, nikt jeszcze nie wiedział co jest sthurowi a ziemkiewicz znając jego zajadłą antypisowość zażartował, że trafił do szpitala bo pewnie nie wytrzymał wyniku wyborów

a mógł tylko powiedzieć, że teraz ma tupolew - prawda panowie sthurowie i wasi poplecznicy? byłoby wszystkim wesoło???

• Haha 1
Opublikowano

Niestety manipulację to co najwyżej ty uprawiasz. Z choroby się nie żartuje. A to, ze Stuhr jest chory na raka wiadomo było od dawna. A jak się ma raka to prawdopodobieństwo trafienia do szpitala właśnie przez niego jest wysokie i jasne dla przeciętnego człowieka. Zresztą nawet gdyby trafił do szpitala nie w związku z rakiem to słaby powód do żartów. Niestety na miarę Ziemkiewicza, który jak wspomniałem odlatuje co widać po jego tekstach i też kiedyś może trafić do szpitala ale z chorobą głowy.

Opublikowano
6 minut temu, nie napisał:

to był program satyryczny

Zajebiaszczy satyryk z tego Ziemkiewicza.🤣 Ale to co wkleja Alamo, to faktycznie bez parsknięcia śmiechem czytać się nie da.

2 minuty temu, hubertuss napisał:

Niestety na miarę Ziemkiewicza, który jak wspomniałem odlatuje co widać po jego tekstach i też kiedyś może trafić do szpitala ale z chorobą głowy.

Pacjent nie rokuje.😂

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

Konfederacja domaga się uznania Mosbacher za persona non grata

"W sprawie ostatnich wypowiedzi Georgette Mosbacher zareagowała dziś Konfederacja. - Pani Mosbacher powinna być osobą niepożądaną, persona non grata w Polsce - wezwali posłowie tej formacji na konferencji zwołanej w Sejmie".

- Są pewne granice, których przekraczać nie można. Nie mamy pretensji do rządu USA, mamy pretensje do rządu polskiego. Wzywamy rząd do zdecydowanej reakcji w tej sprawie - mówili członkowie Konfederacji. - Wznosimy hasło "Mosbacher go home"

Ta paniusia już raz POkazała jak ośmieszyć naszego prezydenta - ciekawe  czy zareaguje tym razem?

47324581_151376425839502_6939037300441481216_n[1].jpg

Opublikowano

Oczywiście nie powinni się obrażać. Ale miasto coraz bardziej się wkurza, że musi łożyć na pisowski socjalizm. Do tego jeszcze kampania prowadzona przez Dudę zaostrzała te podziały.

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, many12 napisał:

Ta paniusia już raz POkazała jak ośmieszyć naszego prezydenta - ciekawe  czy zareaguje tym razem?

Nie zareaguje, ponieważ sam ukręcił bat na własne dupsko.😂 Nawet gdyby poskarżył się Trumpowi na działania tej Pani. Ale zawsze może pokrzyczeć na swoich obywateli,

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v