Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, jarecki napisał:

tramp tez juz stary i wiele wpadek miał

A tu jeszcze piszą że Melania rozwodu chce. No to pasmo sukcesów chyba dobiegło końca. No i zięć ( z gminy żydowskiej) apeluje do teścia aby przestał rżnąć głupa z wynikami wyborów. Chyba przy świątecznym stole sporo pustych krzeseł się szykuje.

Opublikowano
10 minut temu, jarecki napisał:

tramp tez juz stary i wiele wpadek miał ale biden  jeszcze starszy , aż strach sie bać kórwa kto goscia 80 lat mianuje jako kandydata na prezydenta .

Może w tym jest metoda. Lubią się wybierać i liczą na przyspieszone wybory.

Opublikowano
10 minut temu, DTaras napisał:

Jarecki - Co to za pytanie patrząc na nasze podwórko

" (...) przedstawiciel handlowy ale się so tego nie nadaje myślę że fajny zawód to konstruktor maszyn rolniczych" i kuźwa trzeba było na mechanikę i budowę maszyn z tą matematyką iść. Ty się dziwisz, że koledzy insztaplerzy zarabiają po dwa tysie jak oni mają studia dla papieru.

znam 2 rolników co pisało do firm o zmiane elementów maszyny w procesie produkcji bo było zle pomyslane , nowy rozwiązanie nie wiązało by sie z wiekszym kosztem wytworzenia , po 5 latach sipma zgrabiarke dalej robi jak robiła a druga firma to chyba igamet też nic nie zmienił , 

Opublikowano

No to niech wypiszą na transparentach że to protest 11 listopada, nie marsz, i spokojnie mogą protestować. No żeby takie proste rozwiązanie podpowiadać, to aż wstyd.

Opublikowano

luke - jedziesz systemem ratownika medycznego tudzież Policjanta. Teren nie jest zapowietrzony. Problemem jest wejście do mieszkania domu. To człowiek jest w kwarantannie. Zresztą - zarażenie na powietrzu należy do spraw trudnych. W każdym razie chłopu dla spokoju ducha nie radzę wychodzić w Twojej obecności. Osobiście dostarczałem żywność dla osób w izolacji. Proponuję abyś pojechał, chłop niech wszystko przygotuje i schowa się w domu. Jako, że wirus jest wszędzie wokół zwierzęcia nie oblizuj palców zanim umyjesz.

• Haha 1
Opublikowano

Marsze śmierci są legalne a marsz niepodległości już nie?

Opublikowano (edytowane)

No co ty Trzaskowski nie wydał zgody na marsz 11 go listopada. Czyli dba o zdrowie ludzi. Szczujni się naoglądałeś i kłamiesz jak oni. A o zgodę na marsze, protesty przeciwko aborcji nikt go nie pytał. To co miał zakazać? Skoro do urzędu nie wpłynęło żadne zapytanie. 

2 godziny temu, pafnucy napisał:

jaki to ma związek z piątką?

No jak to jaki? Przecież @staszek131415 pisał wyraźnie, ze bydło polskie jest niskiej jakości. Piątka Kaczyńskiego rozłoży jego hodowlę. I nie będzie w Polsce już bydła niskiej jakości. To pewnie o to Kaczyńskiemu chodzi. Walczy przy pomocy piątki z niską jakością polskiego bydła.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

a widzisz. taki przebiegły. 👍 

co za umysł.

rozwalić partię i Polskę dla wydumanego przez siebie lepszego jutra.

Opublikowano

Prezes zawsze ma najlepszą wizję dla Polski tylko my tego nie rozumiemy. A tu widzisz jak wszystko się klei. Bydło w Polsce mamy niskiej jakości to pis zrobi z tym porządek i bydła w ogóle nie będzie. Problem z jakością zostanie rozwiązany heheh. Pisowca zrozumieć to naprawdę trzeba być mądrym inaczej na poziomie level master.

Opublikowano

Jednak zrozumiałeś i zrobiłeś wykładnię innym. Co o tym sądzić wobec powyższego?🤔

Opublikowano

co juz zima nadejszla ??? kurna 2 dni i tyle postow ?? ja w tym czasie ze4 dniowki zrobilem 😀, nawet w sezonie w niedziele tyle godzin mnie nie zeszlo...

u nas tylu chorych,zakazonych ,na kwarantannie ze juz na nikim to nie robi wrazenia-tylko grabaze maja przejebane-tyle roboty nie mieli nigdy, 2 tygodnie trzeba czekac na pogrzeb w krakowie ,u nas prawie tydzien-wszystkie chlodnie zajete..

morze rzeczywiscie zima nadeszla ?? kurna juz smog wawelski sie pojawil , na bank nie mam s-wirusa, po objezdzie podkrakowskich wsi dym z kominow do tej pory czuje 🤣

7 godzin temu, Dariowola napisał:

A kto się  bawił u Sowy😁 Kto jest głupszy ?

tam jeden taki co mu sie nos od klamst wydluza sie pare razy bawil... chyba pinokio go nazywaja, ten od miski ryzu..

2 godziny temu, jarecki napisał:

znam 2 rolników co pisało do firm o zmiane elementów maszyny w procesie produkcji bo było zle pomyslane , nowy rozwiązanie nie wiązało by sie z wiekszym kosztem wytworzenia , po 5 latach sipma zgrabiarke dalej robi jak robiła a druga firma to chyba igamet też nic nie zmienił , 

ja pisalem do firmy talex w sprawie kosiarek, na targach tez na ten temat rozmawialem i zmienili w koncu mocowanie.

Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

Jednak zrozumiałeś i zrobiłeś wykładnię innym. Co o tym sądzić wobec powyższego?🤔

No jak to co? Wiara w pis to albo głupota albo zaprzaństwo level master. Bo wymyślać takie bzdury na obronę głupich posunięć tej partii jak @staszek131415 to już innej opcji nie ma. Są ludzie, którzy głosują na pis. A raczej głosowali. Ale teraz nawet oni widzą, ze ta partia szkodzi i potrafią to przyznać. Ale są albo zaprzańcy albo głupki co dalej nie umieją przyznać, ze wiele posunięć tej partii szkodzi Polsce.

• Like 1
Opublikowano

Michał Kamiński zakażony: „To podstępna choroba”. Pięć dni wcześniej „spacerował” w Piasecznie

AGIE, SC 08.11.2020, 18:40
Udostępnij:   

uid_45fde8a22cc66267c4c08af95619cbd11604

Michał Kamiński (z lewej) obok marszałka Senatu Tomasza Grodzkiego (fot. PAP/Mateusz Marek)

NAJ

Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

No co ty Trzaskowski nie wydał zgody na marsz 11 go listopada. Czyli dba o zdrowie ludzi. Szczujni się naoglądałeś i kłamiesz jak oni. A o zgodę na marsze, protesty przeciwko aborcji nikt go nie pytał. To co miał zakazać? Skoro do urzędu nie wpłynęło żadne zapytanie. 

No jak to jaki? Przecież @staszek131415 pisał wyraźnie, ze bydło polskie jest niskiej jakości. Piątka Kaczyńskiego rozłoży jego hodowlę. I nie będzie w Polsce już bydła niskiej jakości. To pewnie o to Kaczyńskiemu chodzi. Walczy przy pomocy piątki z niską jakością polskiego bydła.

Oj nie ładnie to zrobiłeś. Napisałeś jak dobrze rozumiesz pisowskie myślenie okreslając się jednocześnie głupkiem level master, bo tylko taki może pojąć. No i edytowałeś.

A fuj🤢🤢🤢🤮.

Lepiej było tego nie robić, koniec strony ruch niewielki, niewielu przeczytało, a tak smród że hej.

WSTYD PANIE HUBERCIE!!!

Opublikowano

124028794_3518101438212264_3273187946658

W środę  trzeba  jechać  do  warszawy  na  spacer   niepodległości   przecież  tego  czajkowski  zabronić  nie  może  😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v