Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, ogarek napisał:

To jest ochrona przeciwlotnicza a nie brygada interwencyjna do palowania ludzi... 😋

Te najbardziej agresywne małolaty nic tylko im dać miotłę i mogą nadlecieć z każdej strony, więc jak najbardziej twoje kwalifikacje mogą się przydać.   :P  A jeszcze z tym piorunem na maskach, to jak błyskawica.   xD

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Nic nie mam do tych dzieci.

Ale taki twardziel jak ty to by im pokazał nie? 

Tylko ze to nie twoja stara i ktoś może ci kuke zrobić 

Opanuj te zomowskie zapędy bo to nie te czasy 

Opublikowano

No i tu się zgadzamy jak za starych dobrych czasów,  :P czyli jeszcze wczoraj    xD  Ale mam duże zastrzeżenia do ich rodziców i wychowania, i powiem ci że rodzicom wlepił bym tak po pałce na grzbiecik.   :P 

Opublikowano

Jasne... Toć ty naczelny kaznodzieja tera.... 

Na razie to Bogiem postrasztles jak przystało na starego pierdziela  i tyle.. 😂😂😂😂

Się powystraszaly pewnie ze ho ho.. 😂

Opublikowano

Wyśmiały by cie jak tego w sukience  co ponoć z nie jednej potrafi był już pognany 

Opublikowano (edytowane)

Pewnie tak, bo jak nic zwariowały  xD a słownictwo iście z piekła rodem.   :P Szkoda że mają maseczki, bo byłoby widać czyje to takie mądre.   :D  Masakra.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
59 minut temu, Sean napisał:

Te najbardziej agresywne małolaty nic tylko im dać miotłę i mogą nadlecieć z każdej strony, więc jak najbardziej twoje kwalifikacje mogą się przydać.   :P  A jeszcze z tym piorunem na maskach, to jak błyskawica.   xD

Ahh te małolaty...

comment_16038153322QRl64cxrMtGDdolrh3UYC,w400.jpg

Opublikowano (edytowane)

A tak, to pewnie jego te wnuczki tu tak szczekały. Nie chodzą do szkoły, to poszły na protest.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

CHOLERNI PROTESTUJĄCY SPALILI W DODATKU WÓZ TRANSMISYJNY TVNu

A nie... chwila... to z 2013 z słynnego Marszu Niepodległości, marszu patriotów i prawdziwych Polaków

Parenaście idiotek czy idiotów z kilku(nastu)tysięcznego tłumu nie definiuje wizerunku całego protestu/marszu/czegokolwiek.

comment_1603825952lB4OltNVctdDYlTGEXdlH2,w400.jpg

Edytowane przez tomek222
Opublikowano

Jak wam się podobało wczorajsze przemówienie Jaruzelskiego nie to znaczy Kaczyńskiego. Przez przypadek i podobieństwo mi się od razu skojarzyło. Wie ktoś z was jakie to tajemnicze siły nas atakują i sprawią, ze nie bedzie Polski?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, leszek1000 napisał:

Druga kwestia czemu wyzywali Bosaka który nie skomentował wyniku trybunału. Tutaj jest drugie dno i tyle. 

No chyba że większość chce lewicy u władzy. 

Skomentował    jest  przeciw  aborcji    opowiedział  się  po właściwej  stronie 

122935612_3659030464141819_4269905595542

Edytowane przez Denwer
Opublikowano
48 minut temu, hubertuss napisał:

Jak wam się podobało wczorajsze przemówienie Jaruzelskiego nie to znaczy Kaczyńskiego. Przez przypadek i podobieństwo mi się od razu skojarzyło. Wie ktoś z was jakie to tajemnicze siły nas atakują i sprawią, ze nie bedzie Polski?

Bardzo stonowane i spokojne. Opozycja wczoraj pod mównica do gardła mu skakała krzyczała wojna, aby wy***rdalaj chyba zabrakło, a jarus spokojnie o obronie kościołów. Nawet jakby stanął i powiedział kocham was wszystkich to byście pomstowali co też on wygaduje. Próbowali go sprowokować i tylko raz w sejmie się udało i mu się ulalo od tego czasu się pilnuje i nic na gorąco nie komentuje. Przeczytajcie artykuł redaktora Stanowiskigo z redakcji sportowej wp. Chyba większość się z nim zgodzi. Reszta to ekstremiści jak to ich nazwał.

Czytałem też artykuł o walce przed trybunałem kobiety  z zespołem downa i matki dziecka z zespołem Downa o zmianę prawa aborcyjnego w Anglii. Z ich punktu widzenia aborcja z tego powodu to dyskryminacja a nie żaden wybór. I mają w Anglii coraz większe poparcie, a zwolennicy możliwości aborcji z powodu zespołu Downa uważani są za ciemnogród . Kto wie czy lewica za kilka lat nie będzie uważana tam za ciemnogród. A my ciągle w tyle czy może tym razem w przodzie

Opublikowano (edytowane)

@leszek1000 @Denwer Bosaka wyzywano za jego głupie słowa.

https://www.ofeminin.pl/swiat-kobiet/prawa-kobiet/jesli-dziecko-umrze-po-porodzie-no-to-po-prostu-umrze-mowi-krzysztof-bosak/evs4f2b

Ciekawe czy powiedział by tak własnej żonie o własnym dziecku?

@PawelWlkp Jarzuel też spokojnie mówił czy tam czytał. Dlatego mi się skojarzyło. Chociaż generał aż takich bredni o jakichś siłach nie pociskał. A to, ze Kaczyński powiedział by kocham was wszystkie. W cuda wierzysz? Mu słowo kocham zwłaszcza w stosunku do kobiet przez usta nie przejdzie.

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

Z ich punktu widzenia... Z punktu widzenia różnych środowisk prawo jest niesprawiedliwe dla nich. Ostatnio słyszałem jako to mniejszość niema prawa sterować większością. W obronie kościołów przed kościołem stanęli?

Opublikowano
20 minut temu, PawelWlkp napisał:

Czytałem też artykuł o walce przed trybunałem kobiety  z zespołem downa i matki dziecka z zespołem Downa o zmianę prawa aborcyjnego w Anglii. Z ich punktu widzenia aborcja z tego powodu to dyskryminacja a nie żaden wybór. I mają w Anglii coraz większe poparcie, a zwolennicy możliwości aborcji z powodu zespołu Downa uważani są za ciemnogród . Kto wie czy lewica za kilka lat nie będzie uważana tam za ciemnogród. A my ciągle w tyle czy może tym razem w przodzie

Tak dla szerszego obrazu. Kobieta rodzi dzieciaka i opiekuje sie do jego śmierci. Zakładając że w chwili jego smierci  jest juz po 50 roku życia i od 20 roku opiekowała się nim, nie pracowała, a nie daj Boże została sama, to spokojnie może pójść i popełnic samobójstwo. Ani widoków na pracę, ani widoków na emeryturę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v