Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Generał napisał:

I też  zgodnie z konstytucją  wybory  powinny odbyć  się  10 maja 

Taaaa . A ja zgodnie z konstytucją powinienem se jeździć gdzie chcę ...

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

goebbels-gdzie jest liczba tych co umarli w pandemii za po-psl bo zapomnialem ile ich bylo i, a chce policzyc o ile dobra zmiana to pobije 

jesli w zyciu powiodlo ci sie bardziej niz innym, to .......na pewno nie zaglosujesz na pis😂

Do Portu Gdańsk zawinął Agia Trias - największy masowiec z dotychczas obsługiwanych przez port pod względem nośności. Przywiózł węgiel z Kolumbii.roman ile lat bedziesz fedrowal zeby go zapelnic, zebys sie nie meczyl koledzy z kolumbi ci podeslali takiego maluszka pelnego wungla- rekordowy tonaz w polskim porcie. 

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/koronawirus-a-wybory-prezydenckie-prywatna-firma-drukuje-karty-wyborcze/c7m65wy

Opublikowano (edytowane)

na bank ekogroszek, którego u nas mało, pewnie najpopularniejszy kolumbijczyk "sztygar" :)

----------------------------------------------

dzisiaj rozpoczął się ramadan

Edytowane przez nie
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

roman ile lat bedziesz fedrowal zeby go zapelnic, zebys sie nie meczyl koledzy z kolumbi

godzina i pełny  1,5 i zasypany ze zatonie 

50 minut temu, DTaras napisał:

Bardzo dobry opał...

gumiak też bym dobry dla kopciucha 

Opublikowano

Gdy Kaczyński w desperacji - to i Niemiec znowu dobry.

Sasin wspiera polskie firmy...

🤣😂

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, dysydent napisał:

main kampf hitlera można tak zacytować że wielu uzna za cytat z Pisma Świętego.

22 godziny temu, hubertb napisał:

Bo wielu pisma świętego w ogóle nie zna i nie czytało. 

hitler je czytał na pewno

czym innym jest zapis zasad a czym innym orzekanie w/g tych zasad i prawo orzekania ma każdy a nawet obowiązrk bo musi wszak te zasady stosować w działaniu.
Sobolewski powiedział coś w stylu - kierowcy nie mają prawa orzekać czy jechać na czerwonym świetle czy nie.
ale szacun za "zabicie mi ćwieka" bo przez cale śniadanie zaspany nie mogłem pojąć jak ja taką durnotę mogłem sklecić i o co mi chodzilo gdy to pisałem.

można oczywiście i po hitlerowsku na podstawie praw pisanych orzekać błędnie jeśli się dosłownie potraktuje wieloznaczny bełkot nieprecyzyjnego Pisma Świętego i precyzyjnej Teorii Ewolucji Gatunków Darwina. W zasadzie jest tu paradoks bo to co uznano za święte zasady jest nakazem opartym na domysłach a to co było oparte na obserwacji rzeczywistości nazwano teorią.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Ponad 100 mild poszło w pis-du.. 🤣🤣🤣🤣🤣

GUS:

W marcu urodziło się 27 tys. dzieci (rok temu 28,8 tys.)

To najsłabszy miesiąc od XII 2015

Odnotowano także 37 tys. zgonów (rok temu 34,1 tys.)

Suma krocząca urodzin za ostatnie 12m to 372,2 tys dzieci

Pierwszy raz spadliśmy do poziomu sprzed 500+

Wróciliśmy do punktu zero 

Szalejąca drożyzna doprowadziła do tego, że 500 złotych nie jest już warte tyle samo, co w momencie uruchamiania programu.

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v