Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Ci naukowcy są tak durni albo lidzie są durni do zera .

stosując oprysk na chwasty kilka razy i nie będzie działał .

Ale szpryca cudowna i bezpieczna działa na wszystkie mutacje jakie by nie powstały i powstaną bo daje zarobić 50 dolarów za szprycę .

Wiesz, szczepionki na BVD też trzeba krowom powtarzać, a nikt ich nie aktualizuje, bo nawet nie wiadomo jaki szczep gdzie u kogo może panować. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Wiesz, szczepionki na BVD też trzeba krowom powtarzać, a nikt ich nie aktualizuje, bo nawet nie wiadomo jaki szczep gdzie u kogo może panować. 

Kuźwa co ty porównujesz?🤦‍♂️

Na BVD są już lata jak były badane na skuteczność a tu w parę krótkich miechów cyk i cudowna szczepionka jest?

Weź zacznij używać półkuli mózgowej odpowiedzialnej za procesy myślowe.

Opublikowano
8 minut temu, Leszy napisał:

bvd to taki wirus jak koronka że w 70 % przebiega bezobjawowo 

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Kuźwa co ty porównujesz?🤦‍♂️

Na BVD są już lata jak były badane na skuteczność a tu w parę krótkich miechów cyk i cudowna szczepionka jest?

Może i na covid szczepionka od lat badana, jeśli covid w laboratorium powstał?🤔

Opublikowano
3 godziny temu, karolr2 napisał:

Niby covid bo test robiła,moja mama też dwa razy szczepiona a miała z nią kontakt i od wczoraj gorączka ciekawe co dalej wyjdzie. U mnie w domu oprócz mamy nikt nie szczepiony.

Zdrowia życzę, Nie dajcie się tam, jak macie możliwość poproś lekarza o vigeryt-K na objawy grypy. Co raz więcej ludzi mówi że pomaga szybko wyjść z choroby.

• Like 1
Opublikowano

Gardło mnie bolało ostatnio, a na weekend miała się rodzina połowicy zjechać, a jej mama nieszczepiona. Mówię zrób mi test - jeden wyszedł negatywnie, drugi pozytywnie. No to się zapisałem na test normalny. Zarejestrowałem się przez internet, dostałem termin na dziś na 10:10. Przyjeżdżam na miejsce - mi ch*ja żadnej informacji gdziekolwiek o tym gdzie iść. Musiałem taksiarza pytać - powiedzial gdzie szukać, ale mówi że w niedzielę chyba nie pobieraja. Znalazłem - buda gdzieś na końcu parkingu za szpitalem, z naklejona kartka a4 na szybie. Podchodzę, a tam, że punkt czynny od 10:30. Stoję sam, pod numerem telefonu nikt nie odbiera. Poczekam do tej 10.30, ale wychodzi, że chyba sobie wycieczkę na darmo zrobiłem. Tak za***iście system działa.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Do mnie dzwoni kuzynka żeby jej karchera pożyczył. To zapytałem jej czy jest szczepiona , ona absolutnie się nie zaszczepie. To jej pytam jak sobie wyobrażasz spotykanie ze mną? Rozłączyła się🤣🤣🤣

Edytowane przez 6465
  • Haha 2
Opublikowano

Z testem różnie może być, szwagier jak tydzień temu leżał w szpitalu to 3 razy test robili żeby  covid wyszedł🙉

Daron a rodzina szczepiona i Ty? Bo jak nie a pozytywny Ci wyjdzie to wszyscy na kwarantannę z automatu😬

Przed chwilą, 6465 napisał:

Do mnie dzwoni kuzynka żeby jej karchera pożyczył. To zapytałem jej czy jest szczepiona , ona absolutnie się nie zaszczepie. To jej pytam jak sobie wyobrażasz spotykanie ze mną? Rozłączyła się🤣🤣🤣

Ale wredota jesteś😆

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

kurna nie łapię. nie spotykasz się z nieszczepionymi?

Opublikowano

Wszyscy, z którymi miałem kontakt szczepieni. Teściowa widziałem gdzieś w połowie tygodnia. 

Po dłuższym oczekiwaniu na połączenie odzywa się automat, że punkt pobrań czynny w. godz. 10-16, a na kartce przy wejściu, że 10.30-11.30. 

Jak tu cała ta służba zdrowia tak działa, to lepiej nie mieć z nią nic do czynienia

@GRZES1545

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

kurna nie łapię. nie spotykasz się z nieszczepionymi?

Tego nie napisałem, przecież nikt nie ma napisane czy jest szczepiony czy nie. Nie ukrywam że jestem za szczepieniem więc grzecznie pytam.

Opublikowano

U mnie w powiatowym jak jeszcze te kontenery stawiali to też wiecznie zamknięte. dzwoń na sor to może ktoś Cię pokieruje. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, daron64 napisał:

Oczywiście nikt się nie pojawił. Świetnie to wszystko działa, naprawde

Może kawę piją, zaczekaj chwilę. Jest jeden plus z pozytywnego wyniku jakby co. Jako rolnik po odbyciu kwarantanna możesz złożyć do KRUS wniosek i wypłatę świadczenia covidowego 1400zł 😁

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano

Dzwoniłem na numer podany na internecie i na kartce na budzie - nic. Dzwoniłem na numer szpitala - też oczywiście nic. Tyle, że k**wa wymarzyłem się na dworze jeszcze jak debil. Poczekam w aucie i podjadę tam za chwile

Nie jestem na krusie

Opublikowano
PRIMO napisał:

Jak na razie Cię nie obrażałem, i nawet w większości nie uczestniczyłem w tej fascynującej dyskusji. Więc się trochę opanuj i powstrzymaj język. Dyskusja z kimś kto ją zaczyna od obraźliwych epitetów nie ma większego sensu.

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Może i na covid szczepionka od lat badana, jeśli covid w laboratorium powstał?🤔

To, że powstał w laboratorium to ja jestem prawie pewien. Reakcja Chińczyków po pierwszych przypadkach o tym świadczy.

Opublikowano

Niedawno wariant Brytyjski był najbardziej zjadliwy🤔 

Odliczamy kiedy oznajmia że obecne sczepionki będą działać na nową wersję? 

Nazwę ma jak jakiś nawóz wieloskladnikowy🙂

Przed chwilą, Leszy napisał:

To, że powstał w laboratorium to ja jestem prawie pewien. Reakcja Chińczyków po pierwszych przypadkach o tym świadczy.

A dlaczego Trampa od władzy odsunęli? On chciał robić dochodzenie bo wiedział, po zmianie prezydenta w USA wszystko zaczęło się sypać na świecie przypadek🤔

• Like 2
Opublikowano
22 minuty temu, daron64 napisał:

Dzwoniłem na numer podany na internecie i na kartce na budzie - nic. Dzwoniłem na numer szpitala - też oczywiście nic. Tyle, że k**wa wymarzyłem się na dworze jeszcze jak debil. Poczekam w aucie i podjadę tam za chwile

Nie jestem na krusie

jutro poniedziałek zrobisz prywatnie koszt 150 zł do 3 godz będzie wynik negatywny .

Opublikowano
16 minut temu, GRZES1545 napisał:

Nazwę ma jak jakiś nawóz wieloskladnikowy

Nazwa to kolejna litera z alfabetu greckiego . Co prawda miała być Xi ale co drugi Chińczyk ma takie nazwisko więc przeskoczyli na następną literę . 

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano

Komentować się tego nie da już. Podejrzewam, że z mniejszą połową ludźmi, ale jeszcze dosłownie można  robić i robią co chcą. U mnie żyje się normalnie.

Mój komentarz: JEST TO ODWRÓCENIE UWAGI. 

Opublikowano

i to nawet nie jeden chory tylko dwoch- do tego nie mieli zadnych objawow......

14 godzin temu, PRIMO napisał:

Jeb🤬 to Ty jesteś w ten pusty baniak bo w kółko macieju to samo powtarzasz od początku. 

Żadnych twardych dowodów tylko ciągle to co media bełkoczą powtarzasz bez większego zastanowienia czy to prawda czy nie. 

a ty jakie masz twarde dowody ?? sam w kolko powtarzasz swoje bzdury glupkowatego szura, dawaj jakies dane.

tylko dobra rada-oprocz tytulu artykulu przeczytaj jego tresc,kazdy szurowski debil daje jakis link z chwytliwym tytulem -jak ten wyzej ale dalej nie czyta nie wspominajac o zrozumieniu.

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Może kawę piją, zaczekaj chwilę. Jest jeden plus z pozytywnego wyniku jakby co. Jako rolnik po odbyciu kwarantanna możesz złożyć do KRUS wniosek i wypłatę świadczenia covidowego 1400zł 😁

naprawde chory na wirusa dostaje ta kase ??? chyba ze w szpitalu wyladuje ,jesli siedzi w domu dostaje 150 zl chorobowego