Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

A na poważnie to w tej niedrzwicy jeszcze z tej swojej typowanki sanepid nie przebadał tylko do końca tygodnia dopiero

A dzieciaki ze szkoły zdrowe ?

Opublikowano
50 minut temu, cinek1808 napisał:

Zaraz zostanę pewnie zdissowany. Po jakiego groma wracają zagranicy Polacy. ? Czyżby tam było gorsze życie niż tam. Tak nagle sobie przypomnieli że w Polsce lepiej. 

Bo w razie czego droga ,, impreza,, ściągnięcie zwłok do kraju 

Teraz Polska dobry kraj 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

no właśnie z tej klasy młodszego ze słynnej już rodzinki to u jednego potwierdzili, no i dzisiaj 2 przypadki potwierdzili właśnie małoletnich to pewnie pozostali z tej klasy

pracownica tego co byl pierwszy przypadek (też z tej samej rodziny ) w szpitalu w bełżycach jest zdrowa, chłopak jego córki co też zakażona jest zdrowy tak jakby jej wcale nie ruszał 😁

a koleżanki córki też zakażone

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Firmy jakoś próbują sobie radzić, sonarol u nas ruszył, zmiany poniżej 50 osób, krótsze zmiany i po każdej przerwa godzinna dezynfekcja hal i maszyn. Koja tez cos zorganizowała.

Opublikowano (edytowane)

I co w tym ciekawego ? Moja babka też mówiła że koniec świata blisko , ale nigdzie tego nie zapisała .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Ciekawe ile w tym prawdy , ale lżej się jakoś robi .

Opublikowano

ale przecież mówili że stosują leki przeciw hiv a to przecież jeden z nich

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Wiecznie trwał nie będzie, na wszystko przychodzi kres.

Tylko czego mi się wydaje że na mnie wcześniej?? 🤔😪

Opublikowano

mniej pal więcej pij i wiecej ruchu i będzie dłużej 😂

Opublikowano

Zetora nie oddam . On się starzeje razem ze mną . Coraz mniej ma siły , ale warczy że słychać w drugim końcu wsi . :x

Opublikowano
32 minuty temu, racyl napisał:

A na poważnie to w tej niedrzwicy jeszcze z tej swojej typowanki sanepid nie przebadał tylko do końca tygodnia dopiero

nie od razu od zarażenia da się sukin(sinen)syna wykryć testem. musi się trochę namnożyć a to ok min 3-4 dni a na pewno 6-7

Opublikowano
11 minut temu, Pafnucy napisał:

Tylko czego mi się wydaje że na mnie wcześniej?? 🤔😪

Pafnusiu przestań uprawiać czarnowidztwo.   :)

Opublikowano

słodzić sobie zaczeli w czasach koronowirusa 😉

puki co biedry działają, nawet ta w slynnej niedrzwicy ale mało chętnych na grupowe zakupy z syfem 😂

Opublikowano

E tam słodzić . Jednym zdaniem mnie przekonał , że w porządku chłop .

Opublikowano (edytowane)

łapki myć, sp***dalać od innych w podejrzanych miejscach, co najwyżej łkcia przybić i nie bić się o srajtaśme jak wczoraj dwie babki się pobiły w bełżyckiej biedrze aż policja przyjechała je godzić 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
9 minut temu, Pafnucy napisał:

No kurna jakoś mnie wzięło . :/

A golnij sobie dla spokojności, popraw dla zdrowotności i Ci przejdzie,   :P  nikt nie wie kiedy przyjdzie na niego pora.