Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba chciałaś powiedzieć że POpaprańcy tak mają. Ciągle czarne scenariusze dyskredytujące pis w nadziei że Duda nie wygra wyborów, to jest domena POpaprańców nie czarownic.

Z takiego szamba pis wyciągnął Polskę, jakie zostawili po sobie POpaprańcy to i z recesją spowodowaną koronawirusem sobie poradzą.

Opublikowano

@tess Mów kiedy i gdzie to odrobię ;) Nawet nie ma co porównywać swojego chleba do tych sklepowych no chyba że mówimy o chlebie na kg i za kawałek trzeba zapłacić 10 zł wtedy jakąś wartość przedstawia 

Opublikowano (edytowane)

Ja zakupuje worek takiej mieszanki i wypiekam kiedy potrzeba albo ochota😋

Panie Damianie mowa nienawiści się kłania i dziwi mnie, że tyle Pan wytrzymał z tym komentarzem😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano
54 minuty temu, ramzes10 napisał:

Wygra Kidawa czy inny Biedroń to jeszcze dadzą 2 x tyle tyxh plusów a gospodarkę uratują sprzedając LOT, kopalnie, AZOTY itd. Kobieto otwórz oczy. Ciesz się że coś ten rząd daje bo jak do tej pory to władza tylko zabierała i rozsprzedawała majątek  narodowy. W głowie się nie mieści jak można głosować na tych POpaprańców. Nic ale to nic nie zrobili dla Polski poza rozsprzedawaniem i rozkradaniem. W każdych wyborach nic nie potrafią zaproponować co mogliby zrealizować ( bo nie potrafią nic zrealizować). Potrafią tylko straszyć polexitem. O przepraszam jedyny ich postulat to odsuniemy PIS od władzy a potem niech się kraj wali i pali. Ich wyborcy to ludzie odsunięci od koryta , którzy zasiadali wcześniej w gminach , powiatach i innych spółkach państwowych no i znaczna część ich elektoratu to ludzie którzy potrafili tylko dobrze wyłudzać vat i robić przekręty. 

Przy każdym dziecku ma stać policjant i go pilnować? Jak rodzice mają trocine w głowie i nie potrafią nad dziećmi zapanować to kto ma to zrobić. W sumie czego spodziewać się po ludziach którzy nie używają głowy tylko przychodzą do roboty i pracują 8 godzin jak maszyna i wracają do domu. Takimi najłatwiej się manipuluje. Ile można w tych sklepach siedzieć i kupować? Byłem w środę, kupiłem co trzeba i mogę na luzie 2 tygodnie w gospodarstwie siedzieć. Niektórzy to myślą że chyba wojna będzie i na 2 lata zapasy robią 

Słowo w słowo moje zdanie. 

Nie ma rządu na świecie żeby nad wszystkim zapanował jak ludzie mają głupie łby, takich jedynie krótko za mordę i masz robić co ci każemy, bo sami nie są zdolni do samodzielnego myślenia, w panice wykupią co tylko się da, winny rząd, przyniosą wirusa, rząd nie panuje, noż kur*wa nie ma już słów do debili, ludzie jakaś wojna i wy normalnie giniecie w kilku dniach, bo nie będzie dosłownie niczego, a już na pewno fbuka.

Opublikowano

Spodziewają się że Trump może ogłosić stan wyjątkowy na terenie całych Stanów.

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, tess napisał:

Ja zakupuje worek takiej mieszanki i wypiekam kiedy potrzeba albo ochota😋

Panie Damianie mowa nienawiści się kłania i dziwi mnie, że tyle Pan wytrzymał z tym komentarzem😂

W tym przypadku jeśli jest gdzieś jakaś mowa nienawiści z czym bym mocno dyskutował, ale mimo to gdy ona Twoim zdaniem jest, to jest w zupełności uzasadniona a chociażby dlatego że POpaprańcy chcieli pod osłoną nocy zmienić konstytucję aby sprywatyzować lasy, doprowadzić do bankructwa LOT, PKP, Pocztę, podpisali szkodliwe dla PL umowy z na dostawy gazu, dlatego bez wstydu mogę nazywać ich POpaprańcami, a nawet powinienem kolaborantami, zdrajcami i łgarzami.

Chyba że masz na myśli mowę nienawiści płynącą z TVN jaki to mamy straszny rząd bo wykonuje za mało testów.. To popieram, że faktycznie jest ona w zupełności nie zrozumiała i nie potrzebna. Ale kolaborant łapie się wszystkiego aby odzyskać koryto i możliwość nadzorowanie grabieży Polski.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano (edytowane)

Zakaz wjazdu dla cudzoziemców, zamknięte bary, restauracje i galerie handlowe. I bardzo dobrze, studenci zaczęli sobie robi identycznie to co we Włoszech.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Dobrze, dobrze Panie Damianie😎Polać mu i nie żałować! 

Opublikowano
9 minut temu, Sean napisał:

Zakaz wjazdu dla cudzoziemców, zamknięte bary, restauracje i galerie handlowe. I bardzo dobrze, studenci zaczęli sobie robi identycznie to co we Włoszech.

No nie a potem będzie lament że się rozprzestrzenia 

Opublikowano

Coś UE  cicho siedzi teraz, jakoś nic nie ma do powiedzenia.   :P

Opublikowano

Jakoś potrafi się wpieprzać w sprawy wewnętrzne innych państw i narzucać to co im pasuje, a jak ich potrzeba do pomocy, to cicho szaaaaaa.

Opublikowano (edytowane)

Po niedzieli podobno zamykasz się ze swoją dziewczyną to Ci loda ukręci na miejscu.  :P   :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
20 minut temu, damianzbr napisał:

mu a może go ?

Tym razem mu 😄 ale wyjątkowo. to wiesz.. Nie zacieszaj😋😄

1 minutę temu, Sean napisał:

Po niedzieli podobno zamykasz się ze swoją dziewczyną to Ci loda ukręci na miejscu.  :P   :D

Fiu fiu 😪😪😪

Opublikowano (edytowane)

Fiu fiu   :D  palnął Ćwirek.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Może mi się przyśni. Trzeba poczekać i zobaczymy co dalej. 

Puki co tragedii w Polsce nie ma 

Ale taki cebulaczek Janusz wrócił z Włoch i rozsiewał wirusach chociaż w mediach trąbili że tam pandemia jest. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Sean napisał:

A kilka postów wyżej, taki odpowiedzialny byłeś...niczym dorosły. 
swoją drogą, to Ciebie też jakaś „korona” toczy, bo co by nie było, to wszędzie lody lody, bobry bobry🙄😂

Opublikowano

Z jednego banku SMS żeby nie przychodzic bez potrzeby, a z drugiego zapraszają na atrakcyjne oferty kredytowe. 

Ja mam teraz lipe bo ogólnie okrągły rok chodzę zakatarzony i kaszel. Gdzie się rusze to powstrzymuje kaszel bo ludzie od razu duże oczy i gotowi do sanepidu dzwonić. 😷

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

jak to się dzieje , że w Chinach coraz mniej zachorowań ? Na logikę  powinno to przybywać zarażonych i chorych . Co ich uzdrawia ? Szczepionki przecież nie ma . @dysydent wytłumaczysz mi ?

Edytowane przez Gość