Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Ywa napisał:

Z tego wynika, że Rumunia i Bułgaria są obecnie najbezpieczniejszymi państwami w Europie.

Najbezpieczniej - NAJNORMALNIEJ jest na Białorusi

• Like 1
Opublikowano

spokojnie nic się nie zmieniło. z fanatyka Pisowskiego mam ubaw 😄

Opublikowano
24 minuty temu, Rallyfan napisał:

Wchodzisz qrw na forum po tygodniu zapierdalania w polu u tu nadal to samo...bicie piany z czegoś co nie istnieje...wyłączcie te jeb.ne telewizory!!!

Właśnie mnie też to dziwi że jeszcze komuś chce się dalej pisać i udzielać w tym temacie xD jak już wszystko zostało opisane i wymieszane razem z polityką teoriami spiskowymi i h*j wie czym tam jeszcze B|

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, ogarek napisał:

Może pochwal się czego się tera dorobiłeś za obecnie panujących skoro tak ich wielbisz...🤣🤣🤣 

Bo ja nie widzę powodu i wielkiej różnicy od poprzedników... Kradli, kradną i będą kraść i krzyczą łapać złodzieja dla odwrócenia uwagi.... 

Niczego im nie zawdzięczam ani poprzednikom ale widać jak oglupili naród żeby być bezkarnym.... Mam tylko nadzieję że zaplaca za to i trafia do pierdla.... Tylko tyle... 😎

Trzeba patrzyć na całość życia Polaków a nie tylko na czubek własnego nosa.   :)

Można mieć zastrzeżenia do partii, do rządu, można być sympatykiem lub nie, ale wracając do tematu, popatrzcie na statystyki zachorowań i zgonów w innych krajach, dużo bogatszych, z niby demokracją jakiej niby nasz kraj jest pozbawiony przez ten dążący do tyrani PiS,   to się włos na głowie jeży w porównaniu z naszymi, i ciągłe krytykowanie że u nas wszystko jest źle, zakrawa wręcz na bluźnierstwo i kalanie własnego gniazda.  Ludzie opamiętajcie się żebyście nie wykrakali prawdziwej tragedii.

53 minuty temu, Rallyfan napisał:

Wchodzisz qrw na forum po tygodniu zapierdalania w polu u tu nadal to samo...bicie piany z czegoś co nie istnieje...wyłączcie te jeb.ne telewizory!!!

Ja ci proponuję podróż do Włoch lub Hiszpanii, sprawdzisz na własnej skórze i nam powiesz prawdę jak jest, bo od tej roboty na polu kurz zawalił ci mózg i pier**lisz jak smarkaty Kaziu po dużym piwie.   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

powiedz to władzom kościelnym co będą mogli legalnie robić zgromadzenia na 50 osób w kościele od 12kwietnia do odwołania 😄

Opublikowano

Jakoś władze kościelne nie kwestionują tych zakazów, a najwięcej do psioczenia mają ci co najmniej ich te restrykcje dotyczą.

Opublikowano

@ogarek Dzięki niskiemu bezrobociu oraz takim datkom jak 500+ nie musiałem się 5 razy zastanawiać czy zakładać rodzinę i czy dzieci to dobry pomysł. Jest łatwiej niż miałeś np. ty. Majątku dużego się dorobić nie dorobiłem ale stać nas spokojnie na własne potrzeby. Nie jestem póki co zadłużony. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, racyl napisał:

powiedz to władzom kościelnym co będą mogli legalnie robić zgromadzenia na 50 osób w kościele od 12kwietnia do odwołania 😄

a będą? gdzie to wyczytałeś/usłyszałeś
znaczy co? mają zmniejszyć rygor?

5 minut temu, Sean napisał:

Jakoś władze kościelne nie kwestionują tych zakazów, a najwięcej do psioczenia mają ci co najmniej ich te restrykcje dotyczą.

przeczytaj sam siebie i wyciąg z tego wnioski
roznoszenie choroby wszystkich dotyczy nie ważne gdzie jest roznoszona
rząd twierdzi że w lasach bardziej jak po bożnicach i innych zbiegowiskach modlitewnych
twierdzisz że modlitwa zwalcza wirusy i w kościołach się nie roznoszą?

dobra @racyl ja pierwsze słyszę
czyli puszczają trochę epidemię aby zbytnio jej nie spowolnić o we Francji już się chwalą spłaszczeniem krzywej przyrostu a chłopaki od nas z okolicy uciakają do Szwecji przed tym naszym rygorem bo tu nic zarobić już nie można a będzie chyba jeszcze gorzej skoro planują pandemii nieco popuścić.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Może pochwal się czego się tera dorobiłeś za obecnie panujących skoro tak ich wielbisz...🤣🤣🤣 

Bo ja nie widzę powodu i wielkiej różnicy od poprzedników... Kradli, kradną i będą kraść i krzyczą łapać złodzieja dla odwrócenia uwagi.... 

Niczego im nie zawdzięczam ani poprzednikom ale widać jak oglupili naród żeby być bezkarnym.... Mam tylko nadzieję że zaplaca za to i trafia do pierdla.... Tylko tyle... 😎

No ja też nie zawdzięczam, no nie chcą pierony przyjść i za mnie robić, szczyt bezczelności z tym pisem. 

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, dysydent napisał:

przeczytaj sam siebie i wyciąg z tego wnioski
roznoszenie choroby wszystkich dotyczy nie ważne gdzie jest roznoszona
rząd twierdzi że w lasach bardziej jak po bożnicach i innych zbiegowiskach modlitewnych
twierdzisz że modlitwa zwalcza wirusy?

Nie bądź już sam śmieszny, w kościołach jest po pięć osób i nie siedzą blisko siebie, a w lasach chcą się spotykać bo w mieście nie wolno. Chyba już sami nie wierzysz w co piszesz.

Edytowane przez Sean
Opublikowano (edytowane)

ta "szczepionka na cov" tam wcześniej
co to ma być? przejaw poczucia humoru czy inteligencji?

mnie to zniesmacza co najwyżej 
poziom buractwa tutaj wyższy niż na udanej plantacji

co do kościołów to ja nie oceniam pięciu osób a pięćdziesiąt co do których Racyla zamurowało i albo linka szuka albo plotki tylko...
na razie te pięć współgrało by i z leśnym zakazem jakoś tam ale popuszczanie rygorów w kościołach zachowując leśne

ja doskonale wiem co piszę i tylko dla tego nie powtarzam jeszcze raz bo jest to wcześniej do przeczytania

nie odnieśliście się ani do jednego z moich argumentów racjonalnie no może nieco przesadzam ale do większości dla twego pomijam wasze oceny mojej wiary w siebie i inne podobne inwektywy
nie potrafisz racjonalnie na racjonalizm odpowiedzieć się nie odzywaj bo sobie tylko ocenę wystawiasz

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Sauna, wódka, traktor? Łukaszenka radzi jak ustrzec się koronawirusa!

1 minutę temu, dysydent napisał:

ta "szczepionka na cov" tam wcześniej
co to ma być? przejaw poczucia humoru czy inteligencji?

pewno własne doświadczenia i przemyślenia każdy sposów dobry😄

Opublikowano

daj spokój . Wszystkim się spodobało , tylko Tobie nie . B|

Opublikowano (edytowane)

zrobiliście z tego tematu szambo kloaczno polityczne to jak będę miał czas i kaprys nie raz jeszcze plunę w ślepia buractwu choć to rolny portal
nawet admini portalu woleli by takich jak ja ale za darmo - pocieszę - kaprys ten mnie raczej ominie niż zmobilizuje.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, kb4512 napisał:

Dziękuję za tą normalną wypowiedź. Własnie na to czekałam na tym forum😉