Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

zadzwoń do agromer gręzów może im wyślesz wymienią i odeślą

Kurczę ten z linku do starszych modeli. 

Mi nie przeszkadza brak cyfry, tylko problem na przeglądzie 

Opublikowano

Dali mi numer do elektronika z Siedlec.

Chyba cena przegięcie bo sama naprawa 1600zł. Bez względu co zrobi bo tego nie pokaże Ci i nie powie. Używany 2900, nowy 5500. 

To ja zimą popytam u elektroników samochodowych😁

Opublikowano
Agrest napisał:

Dali mi numer do elektronika z Siedlec.

Chyba cena przegięcie bo sama naprawa 1600zł. Bez względu co zrobi bo tego nie pokaże Ci i nie powie. Używany 2900, nowy 5500. 

To ja zimą popytam u elektroników samochodowych😁

może do mojego sąsiada ?

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Przód ,gril,od starszego niż podaje,konie zawyżył,bez zaczepu i ustrojstwa ,opony rowerówki,brak siłownika wspomagania tuza,ramiona zwykłe,naciągi grom wie od czego ,wąska kabina,sprzęgło nie wyślizgane od butaO.o,Pomalowany wygląda ładniej,jedną poważną wadą fiatów to że zgnilaki,ogólnie to kabinę ,,bierze'',ciekawe jak wyglądał przed.  Zastanawiają mnie mało zużyte pedały,czyżby perełka?    Jacor 73,po czterdziestce człowiek wie,po pięćdziesiątce człowiek co rok  młodszy ,co rok ma mniej do 100,    ,,fala''.😉

Opublikowano
57 minut temu, solek01 napisał:

Potrzebuję kupić dobre widły ręczne do zastosowań ogrodniczych i koło domu, które jak będę palił gałęzie to mi się nie powyginają we wszystkie strony jak je na chwilę wsadzę do ogniska? Miałem takie najzwyklejsze za 20 zł to się połamały i powyginały przy paleniu gałęzi.

Jakieś opinie o takich?

https://allegro.pl/oferta/widly-gospodarcze-cellfast-ideal-9892676704

51 minut temu, TheraRolnik napisał:

I jedne I drugie do palenia gałęzi się nie nadają,  bo trzonki mają do pępka.  Do palenia gałęzi to trzonek musi być z 2 metry. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, kizak napisał:

Przód ,gril,od starszego niż podaje,konie zawyżył,bez zaczepu i ustrojstwa ,opony rowerówki,brak siłownika wspomagania tuza,ramiona zwykłe,naciągi grom wie od czego ,wąska kabina,sprzęgło nie wyślizgane od butaO.o,Pomalowany wygląda ładniej,jedną poważną wadą fiatów to że zgnilaki,ogólnie to kabinę ,,bierze'',ciekawe jak wyglądał przed.  Zastanawiają mnie mało zużyte pedały,czyżby perełka?    Jacor 73,po czterdziestce człowiek wie,po pięćdziesiątce człowiek co rok  młodszy ,co rok ma mniej do 100,    ,,fala''.😉

Oj tam, ale w cenie szejsiątki 

7 minut temu, Uziu92 napisał:

może do mojego sąsiada ?

502 473 9xx

Opublikowano

Przy moim rocznym przebiegu 100h nie będę się w to bawił bo pewnie i tak diagnosta by się czepił. A do 999h liczy.

Teraz doczytałem że ustawa o sprawdzaniu liczników tyczy drogomierzy, a w ciągniku jest czasomierz i ponoć nie mają prawa się czepiać. Nie wiem czy tak jest faktycznie, ale jeśli jest to pewnie i tak szybko znowelizują.

Opublikowano

Ja już kilka lat nie mam przeglądów w ciągnikach. Przyczepy też ze dwa lata jak wyszły.

Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał:

Ja już kilka lat nie mam przeglądów w ciągnikach. Przyczepy też ze dwa lata jak wyszły.

Ja mam tylko jeden ale drogą krajową i  drogą wojewódzką  się poruszam plus gminne i powiatowe a nasza 👮 jest nie ugięta.

Możesz całą Polskę przejechać samochodem i nic a wjeżdżając w Powiat Białobrzeski możesz odrazu dostać mandat.

Każdy ci to powie

Opublikowano (edytowane)

Pany takie pytanie

- jaka rura kanalizacyjna(średnica/grubość ścianki) obora-studzienka kontrolna - szambo. Odległość ok 20m do studzienki kontrolnej i potem koło 10 do szamba. Całość gdzieś z pół metra pod ziemią, i na odcinku obora-studzienka byłoby po rurze jezdzone.

Edytowane przez daron64
Na jedno pytanie sam sobie odpowiedziałem
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v