Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
44 minuty temu, igor10246 napisał:

dokładnie, tylko może się okazać że nasza poczciwa sześćdziesiątka  potrzebuje 20 min albo godziny żeby to nabić, no tu 16 ton ale patrz jakie to wielkie zbiorniki i tłoki są Przyczepa rolnicza 16 ton pneumatyczny wywrot 2 stronna - 2 - Przyczepa  rolnicza 16 ton pneumatyczny wywrot 2 stronna - Galeria zdjęć i obrazów na  imgED

do tego potrzebny porządny kompresor ,byle czym tego nie napompuje ,tych baniaków

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

dokładnie

Próbowałem tak zrobić puszczanie sznurka w belarce , niestety nie wyszło i raczej w turze nie uda się 

Właściwie to może się udać ale to pobiera bardzo dużo prądu więc instalacja musi być solidna , chyba lepiej by było zrobić na siłownik elektryczny 

Opublikowano
10 godzin temu, jedrus2020 napisał:

Ile pączek wyspawasz na przyczepe ? Ja przez 5 lat jak mam migomata nie mogę wyspawac dwóch rolek drutu.

średnio 7-10kg na przyczepę

9 godzin temu, gregor1284 napisał:

Pany zakładał któryś z was włącznik rozrusznika do tura na linkę? :D

że czego???

kiedyś myślałem zrobić wychył łyżki na przekładni elektrycznej na 12/24V, akurat mam coś takiego, na przekładni zębatka i łańcuch spięty z łyżką, ale temat umarł śmiercią naturalną

Opublikowano

Witam

Poszukuje pługa do mojej 80-ki. Województwo Opolskie i pokrewne.

Jakaś 3 obrotowa, lekka w miarę z zabezpieczeniami na kamienie ( jedno pole z gruzami)  na 20ha. 

Na olx nic specjalnego nie ma. Zaczynam się powoli zastanawiać nad nowym Euro-masz POM3. Cena nie jest duża ale boję się , że z ceną idzie też jakość.

Może ktoś, cos widział fajnego to proszę o info

Opublikowano
52 minuty temu, kizak napisał:

Tu chyba chodzi o,, wyrwanie'' tego bolca utrzymującego łyżkę w poziomie

to nie ma sensu, jaką moc musiałby mieć, jak czasem ciężar na łyżce jest to się porzadnie zaprzeć trzeba żeby linkę szarpnąć

Opublikowano
witejus napisał:

44 minuty temu, igor10246 napisał:

dokładnie, tylko może się okazać że nasza poczciwa sześćdziesiątka  potrzebuje 20 min albo godziny żeby to nabić, no tu 16 ton ale patrz jakie to wielkie zbiorniki i tłoki są 

do tego potrzebny porządny kompresor ,byle czym tego nie napompuje ,tych baniaków

chyba nie koniecznie ja kiedys ursusem 912 wykipowalem 16ton wyslotek chyba 6 barow wystarczy tylko duza ilosc powietrza problem z tymi przyczepami jest taki ze sa to stare konstrukcje i czesto sa nieszczel osci na silownikach i tu sie robi problem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v