Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale aby ohandlować musisz najpierw zwieźć do PL :P

A ja akurat będę miał tam auto w wtorek.

Edytowane przez damianzbr
Opublikowano
10 godzin temu, Agrest napisał:

Róża owocowa

Nie dzika, bo z pola nie ucieka, udomowiłem ją😁

W tym roku cena nawet dobra - 5zł

Okolice Goraja koło Biłgoraja😀

Gość ma małą suszarnię. 

Dużo roboty przy takiej róży, ręcznie to zbierasz ? Jakiego plonu można się spodziewać? 

Opublikowano
8 godzin temu, Dream1990 napisał:

Tak mogę polecić 😊 Szkoda że na to wapno się spóźniłem, a to podkład za darmo Ci wożą? Albo po defekacyjne wapno?

Z wapnem jeszcze nic nie stracone

Podkład mam za free,ok 30t na tydzień

Opublikowano
9 godzin temu, rafix255 napisał:

MOze ciagnik na chodzie i aby przejrzec detale i wizualnie i w pole. Zauważam tendencję ze ludzie zaczynaja kupowac ciągniki ekonomiczne bo w tym rolnictwie srednio sie zapowiada

6 do tura może i dobra,bo ciężka,i byle g.... tyłka nie podniesie,ale promieniem skrętu ,szybko Ci ,,wynagrodzi''😔

Opublikowano
6 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Dużo roboty przy takiej róży, ręcznie to zbierasz ? Jakiego plonu można się spodziewać? 

Po 5 latach uprawy nadal brakuje mi około 10tys zł żeby pokryć koszty sadzonek, nawozu oprysku i paliwa.

Plon wyszedł 450kg z ha. 

Opublikowano

No niestety, w tym wypadku ryzyko nowości się nie opłaciło, choć głównie z własnej winy/błędów.

Opublikowano
37 minut temu, kizak napisał:

6 do tura może i dobra,bo ciężka,i byle g.... tyłka nie podniesie,ale promieniem skrętu ,szybko Ci ,,wynagrodzi''😔

z dobrym turem z ramą od końca do końca będzie pracować, ale tur na przedniej półramie to proszenie się o kłopoty w tym ciągniku

a zwrotny jak transatlantyk w basenie portowym

Opublikowano

Panowie, szukam pługa 4 skibowego obrotowego, marka nie ważna byle był w miarę dobrym stanie, może ma ktoś jakiegoś sąsiada co sprzedaje jakiś pług lub handlarza z dobrym sprzętem? najlepiej wielkopolskie, ale jak sprzęt godny uwagi to mogę dalej jechać, niestety budżet biedny bo tylko 13 tyś

Opublikowano (edytowane)

Co drugi tydzień mogę Ci odstąpić

9 minut temu, SamaPrawda napisał:

Panowie, szukam pługa 4 skibowego obrotowego, marka nie ważna byle był w miarę dobrym stanie, może ma ktoś jakiegoś sąsiada co sprzedaje jakiś pług lub handlarza z dobrym sprzętem? najlepiej wielkopolskie, ale jak sprzęt godny uwagi to mogę dalej jechać, niestety budżet biedny bo tylko 13 tyś

Dołóż trochę a sprzedam Ci gregoire besson w bdb stanie

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
16 minut temu, SamaPrawda napisał:

pisz pw mam krone

Opublikowano
6465 napisał:

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Z wapnem jeszcze nic nie stracone

Podkład mam za free,ok 30t na tydzień

Bogatemu to i byk się ocieli.  To znalazłem najbliżej. https://m.olx.pl/oferta/obornik-popieczarkowy-podklad-spod-pieczarek-gnoj-pomiot-nawoz-eko-CID757-IDqCDDp.html?reason=extended_search_no_results_distance

na drugi raz nie oddawaj słomy tylko lej tą gnojowicą jaka by nie była najlepszy wariant tak jak Ryszard 😉

Opublikowano
5 minut temu, stempos1980 napisał:

Tak jak go kupiłeś czy coś poprawiłeś przy nim?

Nic

3 minuty temu, slawek74 napisał:

czydzieche sprzedajesz? pół roku był u Ciebie? chyba nie 🙂

Na fv idzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v