Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

z sąsiedniej wioski takiego kupił za 48 na chodzie, dołożył 25 i wisi na olx za 40 :D

Znajomy ma 3080(albo85) z wyglądu bardzo ładny, ale co jakiś czas ponoć zbierają mu się opiłki i musi wszystkie filtry od hydrauliki czyścić/wymieniać, bo cyrki się robią. Już tam paru mechaników robiło podejścia, ale nie znaleźli przyczyny. No i widziałem jakis czas temu, że wystawiał go na sprzedaż, za ~40k. Oczywiście w opisie och i ach. Przyjechali jakieś chłopaki go odpadać, przejechali się po placu i od razu z morda do niego, że pytali przecież przez telefon czy wszystko ok, że mówił że gra wszystko, że ponad 300km jechali w jedną stronę. No i tam się dość mocno ponoć wkurwili i pojechali. Swego czasu sprzedawał case'a, chyba 5120. Jakieś problemy z hydraulika, teznnienkogli znaleźć przyczyny, puścił go za bardzo małe pieniądze. Rozmawiałem z nowym wlascicielem, to mówił że pierdoła była, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać (ale nie przyznal się, co dokładnie było)

Opublikowano

Ursus, może taki ??

obraz.png

4 minuty temu, daron64 napisał:

Znajomy ma 3080(albo85) z wyglądu bardzo ładny, ale co jakiś czas ponoć zbierają mu się opiłki i musi wszystkie filtry od hydrauliki czyścić/wymieniać, bo cyrki się robią. Już tam paru mechaników robiło podejścia, ale nie znaleźli przyczyny. No i widziałem jakis czas temu, że wystawiał go na sprzedaż, za ~40k. Oczywiście w opisie och i ach. Przyjechali jakieś chłopaki go odpadać, przejechali się po placu i od razu z morda do niego, że pytali przecież przez telefon czy wszystko ok, że mówił że gra wszystko, że ponad 300km jechali w jedną stronę. No i tam się dość mocno ponoć wkurwili i pojechali. Swego czasu sprzedawał case'a, chyba 5120. Jakieś problemy z hydraulika, teznnienkogli znaleźć przyczyny, puścił go za bardzo małe pieniądze. Rozmawiałem z nowym wlascicielem, to mówił że pierdoła była, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać (ale nie przyznal się, co dokładnie było)

Za 40 to bym go wziął :D

A z wiedzą jest tak - stuknięcie młotkiem - 1zł, wiedza gdzie - 99zł, razem naprawa 100

Opublikowano

Dzieki. Muszę do niego zadzwonić może by od niego krowiej Coca coli kupił.  Nie wiesz może jak dużą ma beczkę? 

Ostatnio brałem od sąsiada Zbyszka g.  Co po fynda jechał z reklamówką.

Teraz kupił drugiego i ma dwa. 

Opublikowano

Chyba 15 czy 16 tys.l teraz beczkę zakupił

Przed chwilą, michal1993 napisał:

Cholera wie i właśnie dlatego chciałem dopytać bardziej zorientowanych

Dedra za 110zl wyspawane u mnie 150kg przez trzy lata i jest ok. Względem tych co podsylales linki to chyba wizjer mniejszy

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

z sąsiedniej wioski takiego kupił za 48 na chodzie, dołożył 25 i wisi na olx za 40 :D

Daj linka który to żeby się ktoś kto szuka nie nadział....

Opublikowano

Śmiech na sali.... Podwozie rekorda.... To tak jak kiedyś maluchy ogłaszali i pisali wyposażenie - prawe lusterko, kołpaki, grzana tylna szyba.... Właściciel 20 lat starszego audi parskał śmiechem 

Opublikowano
6 godzin temu, bratrolnika napisał:

to coś ty, naszego Z-020 zagona nie widział???

Widział ;)

Tylko jak tu się siedzi , w zagonie słaba widoczność z traktora z fotela

• Like 1
Opublikowano
pawel885 napisał:

Śmiech na sali.... Podwozie rekorda.... To tak jak kiedyś maluchy ogłaszali i pisali wyposażenie - prawe lusterko, kołpaki, grzana tylna szyba.... Właściciel 20 lat starszego audi parskał śmiechem 

ale był i fiat 125p na polonezie ze skrzynią 5 😉😁

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

ale był i fiat 125p na polonezie ze skrzynią 5 😉😁

3 minuty temu, 6465 napisał:

No i miał dwa zegary a nie czerwoną kreskę. 😁

Miałem takiego z silnikiem 1,5 ależ to była rakieta aż pewnego dnia silnik padł i założyłem 1,6 ale to już nie to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v