Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może ja?

Brat ale klucha z Ciebie.  Ty spawarki do prądu podłączyć nie umiesz a za poprawienie fabrycznej maszyny się bierzesz. Nie dasz rady, za cienki jesteś...😁

Opublikowano

No ładna motywacja .

To może tak . Brat . Wierzę w Ciebie . Innych też zawieźć nie możesz . Świat czeka na Twoje przyczepy !

Opublikowano

Twoja to wersja dla Amerykanina i szczura korporacyjnego.

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

Twoja to wersja dla Amerykanina i szczura korporacyjnego.

No cóż ... Dziękuję ?? :/

Opublikowano

Za co? Toć tak jest, Polakowi trzeba powiedzieć że nie da rady, a amerykańcowi trzeba pogłaskać ego że jest naj i pępkiem świata.

Opublikowano
2 godziny temu, mf362 napisał:

Filtry oleju z Sędziszowa są najlepsze?

Np do c360 ten czerwony filtr 

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Potwierdzam, w czerwonej emce jest czerwony filtr i jest wyraźnie mocniejsza od żółtej emki😂

Muszę rozkminic temat czy da się wałki pływające przerobić na dociskane, taki agregat na plywajacych to za pol poeniedzy kupi i jest tego multum w okolicy

wystarczy mocowanie przerobić ew do tych pływających , co to za problem lekko ramę przerobić, jak przywizeziecie z materiałami to w 3 wieczory za 2 flaszki ogarnę 

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Zrobić oczywiście to nie problem, bardziej chodziło o fakt czy nie będzie to skórka za wyprawkę, że wyjdzie na to że koszta takie same tyle mojego co się narobilem

Młody się uparł na te dociskane, jego pieniądze, jego gospodarka, jego decyzje.

a tam pierdzielisz, na materiały wydasz 200 zł + jakaś robocizna

@turion23 jeśli mechanicznie dobry to wart tej ceny, ja bym za 25 tyś łyknął bez problemu 

Opublikowano

Bo czeka aż zadzwonisz. Może nic poważnego, tylko korbowód bokiem wyszedł, tudzież inna pierdoła?

Opublikowano
3 godziny temu, Uziu92 napisał:

mozesz manna zamontować :D kto bogatemu zabroni :D albo hengsta :D

Mann i hengst raptem 6 zł droższe od sędziszowa. Więc nie wiem co w tym takiego "bogackiego" by było

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v