Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, jahooo napisał:

Ledwo dotarty, ale po generale silnika :D i do tego z lasu, w sumie bez zaczepów, obciążników, a cena bez tura. Okazja że hoho

Edytowane przez MF675ursus

23 minuty temu, bratrolnika napisał:

600W, model G13STA (S), najmniejsze 125mm od Hikoki, są większe modele

Od wiosny to sprzedaje,na wiosnę chciał 28700

Kupiłeś??? Twój???

I daje rade takie 600 przy szlifowaniu? 

Nie mój

3 godziny temu, szmergiel napisał:

https://m.olx.pl/oferta/zetor-forterra-11441-pierwszy-wlasciciel-CID757-IDGWVhT.html?isPreviewActive=1

a wy gadacie że handlarze są drodzy.to co na to powiecie?

dziś miałem lepszego.ursusa 3512 z 2007 r chciał dac w rozliczeniu za 70tys zł!!!!!! a za New hollanda z 2013 chciał dac 100tys zł. 

sam nie wiedziałem czy to głupie czy cwane czy bezczelne.

Te forterry mi się nie podobają, dźwięk mają dziwny, jeździłem na jazdach na prawko proximą 65 i tam mi się wydawało ok, 60 km to chodzi jak chodzi, ale jak słyszałem forterre i jak ją dusi bez gazu to byłem w szoku.

Jakie to było 3512? w nowej masce? Ile ten NH kosztuje nowy?

47 minut temu, camo napisał:

Te forterry mi się nie podobają, dźwięk mają dziwny, jeździłem na jazdach na prawko proximą 65 i tam mi się wydawało ok, 60 km to chodzi jak chodzi, ale jak słyszałem forterre i jak ją dusi bez gazu to byłem w szoku.

Jakie to było 3512? w nowej masce? Ile ten NH kosztuje nowy?

2007 to w nowej masce

taki nh z tym wyposażeniem i turem  200 brutto

Edytowane przez szmergiel

1 godzinę temu, MF675ursus napisał:

Ledwo dotarty, ale po generale silnika :D i do tego z lasu, w sumie bez zaczepów, obciążników, a cena bez tura. Okazja że hoho

Ja ten ciągnik widziałem wcześniej, poczekam, aż zejdzie z ceną. Na fotkach nie wygląda na połamany, a facet zajmuje się usuwaniem drzew z posesji (głownie). Z turem oceniam go na 32-33 tys

25 minut temu, camo napisał:

Nie możliwe, do 200 na pewno nie dojdzie, bo u mnie na wsi kupili z pełnym wyposażeniem tylko że właśnie bez tura za 130, tylko że jak tak piszesz to pewnie netto.

125 netto to  t4.75s z 3 cylindrowym silnikiem i rewersem mechanicznym.

Edytowane przez szmergiel

2 godziny temu, 6465 napisał:

@szymon09875 fotka zrobiona w twoich okolicach.  Co to za produkcja i jakie mają najmniejsze źrebie? 

IMG_20170905_165151.jpg

Kiedy robiona fotka? Orlen w Nowej Łubiance. Na tym egzempalrzu zaczynałem. To najmniejszy model, produkcja kanadyjska. Bardzo twarde maszyny. 

Edytowane przez szymon09875

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez sintia
      Získání dokumentů EU, pasů, občanského průkazu, řidičského průkazu a lodního průkazu je s naší pomocí snadné. Nabízíme rychlou a efektivní službu, díky které získáte dokumenty, které potřebujete, během okamžiku. Kontaktujte nás https://continentaldocs.com/cs/
      Telegram: @ChooseAn
        E-mail: minskoert@gmail.com

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez Nikkallo
      Co w obecnych czasach jest lepszą opcją? Najem długoterminowy auta czy jednak jego zakup? Mam obecnie dylemat, chcę kupić samochod. Mam 100 tysięcy gotówki (mam świadomość, ze przy obecnych cenach samochodów nie kupię niczego naprawdę konkretnego).
      Obawiam się, że już przy wyjeździe z salonu auto sporo straci na wartości. I po kilku latach eksploatacji będzie warte 50% tego co zapłaciłem.
      Jakieś opinie?
  • Dodaj nową pozycję...