Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, marian7k napisał:

Widać gdzieś foto sołtysowego wózka?

6 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Jeszcze nie. 

Może jeszcze nie kupiony 😋

Opublikowano

Wałek ze  sprzęgłem to i 210 można dać😁

Ale firma niby dobra. Kupując siewnik za 15000zł w zestawie był wałek do docięcia na wymiar. Wyobraźcie sobie że po kilku minutach pracy zaczął dymić. Nie posiadał łożysk tylko plastikowe tuleje które się stopiły.  Szrot niesamowity.

Tu ohydny zetor . Jak można takimi kołami go oszpecić. I co ze zgraniem 4x4?

https://www.olx.pl/oferta/zetor-5245-CID757-IDGSmIT.html

Opublikowano
16 minut temu, TheraRolnik napisał:

@Agrest te modele wychodziły na takich kołach 👍

W 3340 widziałem gdzieś jak ktoś zmienił opony z 14.9 na 16.9 i twierdził że napęd lepiej się zgrywał po takiej zamianie

Ciekawe jak jest w 5245

Opublikowano
3 godziny temu, daron64 napisał:

25kola za 7011, to podejrzanie znośna cena?

Jak to mówią handlarze - ludzie kupują oczami, wystarczy naklejka i parę bajerów z nowszego modelu, dobra cena i już klienci sikają po nogach 

Opublikowano
49 minut temu, Agrest napisał:

Wyobraźcie sobie że po kilku minutach pracy zaczął dymić. Nie posiadał łożysk tylko plastikowe tuleje które się stopiły.  Szrot niesamowity.

Ale gdzie na krzyżakach ??

Opublikowano
55 minut temu, Agrest napisał:

Tu ohydny zetor . Jak można takimi kołami go oszpecić. I co ze zgraniem 4x4?

tu jest stara wersja mostu tzw lekki , czeski wyrób szedł tylko do 5xxx i czasem do 6xxx (tu zamiennie szedł też noramlny czy mocniejszy most ) 

Opublikowano
10 minut temu, sebe1033 napisał:

Ale gdzie na krzyżakach ??

Tak na krzyżakach były plastikowe tulejki zamiast łożyska igiełkowego.

Opublikowano

Hehe, wyszły by Ci z orbit jakbyś dym zobaczył i czekał kilkanaście minut żeby w rękawicach dało się zdjąć wałek. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v