Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 godzin temu, daron64 napisał:

Nie walaja się komuś może takie mocowania?

Do starego grudziądza założyłem wąskie żeby, ale pasują tylko pod te stare mocowania. Ile miałem, tyle wykorzystałem, ale jeszcze parę brakuje. Pytałem po sklepach to nie mają. Chłopak z tematu, z którego ukradłem zdjęcie, też miał problem ze znalezieniem.

Na lokalnych targach takie widziałem i kupiłem nawet 2 z myślą o spulchniaczach do brony ciężkiej

Opublikowano

Który to, przyznać się !

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,26265138,nietypowa-interwencja-na-autostradzie-a1-mezczyzna-jechal-po.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta

Opublikowano

Pany co mogło być przyczyną zwarcia w instalacji elektrycznej w zetorze? Zapaliły sie przewody przy rozruszniku i tylko fartem szybko udało się ugasić bo akurat zjechalem do domu. Ale przyczyna tego stanu rzeczy zagadkowa. 

I przy okazji pytanie bo oczywiście szukam teraz gasnicy. Pianowa 6kg do ciagnika to rozsądny wybór? Po takim ostrzezeniu od losu juz chyba nie wyjade zadnym traktorem bez gasnicy

Opublikowano

Urwa i musieli mnie zdjęcie zrobić 🤭🤫

A chciałem tak na szybkości tym kombajnem przejechać 😬😬

Opublikowano
1 godzinę temu, KlimekPL napisał:

Pany co mogło być przyczyną zwarcia w instalacji elektrycznej w zetorze? Zapaliły sie przewody przy rozruszniku i tylko fartem szybko udało się ugasić bo akurat zjechalem do domu. Ale przyczyna tego stanu rzeczy zagadkowa. 

I przy okazji pytanie bo oczywiście szukam teraz gasnicy. Pianowa 6kg do ciagnika to rozsądny wybór? Po takim ostrzezeniu od losu juz chyba nie wyjade zadnym traktorem bez gasnicy

Widziałem raz taki przypadek - nie odbił bendiks i rozrusznik chodził.

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

To cała się wysypała?

Konczylem orke pod rzepak i się wróciłem. Strasznie trzeszczy w niej. Pewnie nakrętki, w 1 dzień raczej nie do ogarnięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v