Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie drzewo twarde nadaje się doskonale o ile ma wytrzymać lata i jest okorowane, ale drzewo typu brzoza olcha lipa tak ale aby nie widziały deszczu, wody.

Co do metalu wszystko co jest wykonane dla ozdoby typu płot, huśtawka jest zimne jak trup a z drewna materiały dają inne odczucia.

Takie moje zdanie. 

Opublikowano

Panowie, co będzie lepszym wyborem jako ładowacz do Claasa Aresa 816. Nowy polski, czy szukać jakieś używki? Jakoś muszę się za czymś rozglądać, bo robota w gospodarstwie zaczyna pomału przerastać możliwości MTZ. 

Opublikowano
jahooo napisał:

jeśli już, to lepiej olcha, kilka lat wytrzyma jak zabezpieczysz od robaka. Brzoza jest krucha - rok, góra dwa Tak myślałem że brzoza to słaby pomysł. Miałem akurat dostęp to myślałem że się nada .

Opublikowano
14 minut temu, stempos1980 napisał:

A Akpila oglądałeś?

Akpil produkuje pługi z plasteliny,materiały puszczają na łączeniach.

Tak mówią  użytkownicy.

Opublikowano
mano napisał:

14 minut temu, stempos1980 napisał:

A Akpila oglądałeś?

Tak mówią  użytkownicy.

Masz akpila? a widziałeś takiego? zagonowy mix był delikatny mam kmj 8 lat i nic nie pękło ani się nie zgieło

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, igor10246 napisał:

https://www.pitosz.pl/lang/en

kupowaliście w tym skepie? generalnie chodzi o narzędzia geco tańsze ale myślę dobrej jakości i przede wszystkim polska firma a do grzebania i użycia raz na ruski rok narzędzia to się będą nadawać 

W sumie z geko mam chyba tylko jeden lewarek, to wydaje się spoko. Nie wiem ile parametry zawyżone, bo względem nawet powiedzmy Yato, to był chyba prawie dwa razy tańszy. Za to jak wszedłem w Twoj link, to dużo bass pokazuje, s to już kiedyś brat dostał klucze płasko oczkowe, to dramat. Niewarte żadnych pieniędzy.

Edytowane przez daron64
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

@Agrestwypowiedz się

9 godzin temu, mano napisał:

Tak mówią  użytkownicy.

Od 2012 mam zagonowy mix40 , bez zarzutu.

Teraz obrotowy Km80 i na razie też bez zarzutu. Tylko krótki czas użytkowania i mała liczba ha zrobiona.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, stempos1980 napisał:

A Akpila oglądałeś?

Akpil bardzo dobre pługi orze już 3 lata pożyczonym , orałem km80 jeden sezon i 2 sezony km180hp. (zdjecia mam w galerii)  Ten na hydraulicznym zabezpieczeniu to bajka ale ceny powalają.  Szukam czegoś do 15000. A najtańszy akpil 30000.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

W sumie z geko mam chyba tylko jeden lewarek, to wydaje się spoko. Nie wiem ile parametry zawyżone, bo względem nawet powiedzmy Yato, to był chyba prawie dwa razy tańszy. Za to jak wszedłem w Twoj link, to dużo bass pokazuje, s to już kiedyś brat dostał klucze płasko oczkowe, to dramat. Niewarte żadnych pieniędzy.

Grzechotki z geko nie moge zajezdzic 😁 tylko sęk w tym ze kupowalem ja oddzielnie, narobilem sobie ochoty na zestaw to ta z zestawu juz sie rozpadla, a ta dziala dalej. Kola w osobowce nia dokrecalem/odkrecalem, a najciezsze co ciagnela to ten dziwny lacznik w ruskim ciagniku przez rure. Co sadzicie o narzedziach schmidt czy jakos tak? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v