Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, jaco512 napisał:

Pewnie Faceci w czerni

dokładnie. szkoda że wcześniej nie zobaczyłem co napisałeś.

znalazłem

Pin on Best Movie Quotes

Opublikowano

Oby w nowej serii nie było tych od ekologii bo pierdzielą jak potłuczone.. wszystko u nich najlepsze, a w konwencjonalnej produkcji trucizna. Ciekaw jestem czy by tak gospodarzyli gdyby nie tak wysokie dopłaty do eko...

kuźwa w oborze syn ojca pyta w jaki sposób dywersyfikujesz bydlakom to siano 🤦🤦🤦🤦

• Thanks 1
Opublikowano
Kwestia czasu zanim eko będzie bardziej popularne i dochodowe od zwykłej produkcji konwecjonalnej
Kwestia czasu zanim eko będzie bardziej popularne i dochodowe od zwykłej produkcji konwecjonalnej
Opublikowano

Mam u siebie na wsi jednego eko z ceryfikatem to ładuje więcej nawozów sztucznych niż większość kowencjonalnych, opryski praktycznie wieczorami lub o 5 rano żeby nikt nie widział, główne uprawy to warzywa i truskawki

Opublikowano
pablo6234 napisał:

Mam u siebie na wsi jednego eko z ceryfikatem to ładuje więcej nawozów sztucznych niż większość kowencjonalnych, opryski praktycznie wieczorami lub o 5 rano żeby nikt nie widział, główne uprawy to warzywa i truskawki

U nas w okół jest tak samo 🤪

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

ciekawe jak przechodza badania ?? badane sa nie tylko plody rolne ale i gleba. jesli ty widzisz to pewnie wszyscy inni tez..

Przechodzą badania na tej samej zasadzie jak restauracje kontrole sanepidu😉💶💼

Opublikowano
Dnia 22.01.2021 o 19:18, kris91 napisał:

Ale się kurde na płocie reklamują ludzie 😏

Ponad 500tys. wyświetleń w ciągu 4 dni. Nieźle.

Opublikowano
34 minuty temu, Bananek napisał:

czy ja dobrze widzę? około 6:50 paleta kostki stoi?

no nie wiem....chiba nie :)

20210128_081941.jpg

Opublikowano
11 godzin temu, Krzysztof81 napisał:

W sumie robi to dosyć dobrze więc czemu nie skorzystać

Gdyby się dogadali to ta współpraca by im wyszła na dobre. Od wtorku 70 tys. więcej wyświetleń.

Coś przegapiłem chyba. Gdzie oni mają stodołę ?

Opublikowano
8 godzin temu, dsbh napisał:

To z jednej strony lipa, tak daleko ganiać w zimę czy w deszcz. Z drugiej kiedyś stodoły stawiano z dala od innych budynków.

Bydło i konie tez mają na różnych podwórkach. U siebie krowy. Cielaki u siostry co to była kiedyś akcja, ze cielak przez dziurę w podmurówce uciekł. Konie nie wiem gdzie.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v