Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
stilgar napisał:

Gdzie byście radzili dzwonić w sprawie zamówienia oprócz falko w podlaskim?

zadzwoń do mlynkow. k&k kupa ich jest. teraz jak jadę dk8 to cysterna za cysterną.

Opublikowano
21 minut temu, d4rek napisał:

Da sie gdzies zglosic firme jak upiera sie ze nie przywiezie bo nie mam zbiornika a jestem na vat i tlumaczy ze musze miec uparty mlot.

Uparty młot to Ty jesteś. Zbiornik masz mieć, nie musisz jedynie zgłaszać przywozu paliwa na platformie puesc.

• Thanks 1
Opublikowano

Posiadanie zbiornika jest wymagane dla vatowca na ryczalcie nie musisz miec. Do kilku firm dzwonilem i w kazdej mowia to samo.

2 godziny temu, stilgar napisał:

Gdzie byście radzili dzwonić w sprawie zamówienia oprócz falko w podlaskim?

Jaki powiat?

Opublikowano
9 minut temu, artek27 napisał:

Posiadanie zbiornika jest wymagane dla vatowca na ryczalcie nie musisz miec. Do kilku firm dzwonilem i w kazdej mowia to samo.

Jaki powiat?

Moniecki

Opublikowano
pedro2 napisał:

11 godzin temu, vat napisał:

@pedro2 kupiłeś zbiornik? Ile wytargowałeś? Jestem chyba z Twoich okolic - Łomża.

Jutro zamawiam deso 1340 za 3300 + transport 150zl. Postanowiłem się przespać przez weekend czy nie brać 2,5 tys. Ale jednak biorę mały, wystarczy. Skąd jesteś? 

Też mnie taki interesuje, dasz namiary na priv?

Opublikowano

Analitycy oceniają, że gwałtowne obniżki cen w hurcie dają dużą szansę na pogłębienie spadków cen na stacjach w kolejnych dniach, jednak ich skala będzie już prawdopodobnie dużo mniejsza. Eksperci BM Reflex są zdania, że odbicie na rynku ropy naftowej i osłabienie złotego spowodują odbicie cen hurtowych na rynku krajowym, co może ograniczać skłonność do głębokich korekt na stacjach w dół. Niemniej na razie nie ma zagrożenia wzrostem cen detalicznych. 

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-stacje-benzynowe-maja-problemy-przez-brak-popytu-na-paliwa,nId,4397878

• Like 1
Opublikowano
Dnia 22.03.2020 o 21:38, sumek666 napisał:

Sibuso źle wyposażony? 

Rozmawiałem z przedstawicielem i twierdzi, że się sprzedaje lepiej niż swimer, a tańszy i nie ma reklamacji, a na swimera są.

Swimer i Sibuso mają jednego właściciela. 

Przecież żaden przedstawiciel nie powie, że konkurencja ma lepsze, każdy musi chwalić swoje.

W swimerach sa reklamacje na osprzęt i przecieki na połączeniach. Tu masz taki sam badziewny osprzęt i jakość połączeń będzie zależeć od humoru montera.

Więc takie same reklamacje będą jak na swimera.

Opublikowano
1 godzinę temu, artek27 napisał:

nie powielaj bzdur

3 minuty temu, Arek napisał:

Przecież żaden przedstawiciel nie powie, że konkurencja ma lepsze, każdy musi chwalić swoje.

W swimerach sa reklamacje na osprzęt i przecieki na połączeniach. Tu masz taki sam badziewny osprzęt i jakość połączeń będzie zależeć od humoru montera.

Więc takie same reklamacje będą jak na swimera.

ten gość sprzedawał i swimera i sibuso

Opublikowano
53 minuty temu, MarcinRajca napisał:

Witam.

Gdzie w świętokrzyskim w powiecie Buskim można najtaniej kupić ON?  I najważniejsze żeby lali w mauzera. 

Pozdrawiam.

Podłączam się do pytania bo też z Buska jestem

Opublikowano
18 minut temu, sumek666 napisał:

nie powielaj bzdur

ten gość sprzedawał i swimera i sibuso

Ja mowie to co mi mowili. Jak chcesz to podam Ci na priv nr do tych firm i wtedy zobaczysz co Ci powiedza.

W tamtym roku tez mi przywozili i wlewali w beczki bez problemu. Chyba ze inna czesc kraju i inna interpretacja przepisow.

Opublikowano

wg. Ciebie rolnik na VAT i rolnik-ryczałtowiec to inny rolnik!?

nie powielaj bzdur. koniec kropka. przepisy są dla wszytskich równe. znajdź mi to w ustawie, a nie numer do jakichś gamoni oferujesz. w uja lecą i tyle.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v