Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

Aj tam . Się nastawiłem na lawinę komentarzy ... Echch .

Hehe to do dnia jutrzejszego jeszcze bardziej się przygotujesz

@Rolnik1973 zapewne po weekendzie mają dużo paczek i po prostu nie udało mu się dziś też tak miałem :) 

• Like 1
Opublikowano

Dokładnie . Też i u mnie się zdarzyło że dzień później .

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

A może mu w krzyżu strzykło jak ją wtargał i poszedł na l4 skoro została na oddziele, no rano pisali że dziś dostarczą.

Przyślą Ci smsa że Twoja paczka wymaga dopłaty. Bo to czyściciele kont są😀

3,5⁰C

Opublikowano
3 godziny temu, Pafnucy napisał:

Chłopie ! O czym Ty ? Mam nadzieję że źle zrozumiałem to co napisałeś .

Obawiam się jednak że dobrze zrozumiałeś, Rysiu nam popadł w faszyzm, niestety smutne to , ale prawdziwe.  

Opublikowano

Ja myślę że jedynie źle rozumuje i trzeba mu wytłumaczyć jedynie .

Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Bo oni nie umieli zwalczyć

Trzeba było jak były pierwsze przypadki to wziać przykład z polskiej weterynari

Wirus to cała okolica do gazu i reszta spokój, a teraz to po ptakach jak z asfem.

Rysiek, bliźniego chcesz zagazować? wybacz, ale wyczuwam woń faszyzmu.   :P

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, GRZES1545 napisał:

I cyk... agrest Nobla za lek  na Koronawirusa dostał 😀

Za piękne na prawdziwie, to już by się nawet Rysiek nie ruszył w polu obrobić bo by nie musiał.

Ale swoją drogą fajnie by było trochę takiej kasy przytulić... Ale lepiej nie bo już by się człowiek całkiem jak świnia upasł bo by nie trzeba było ani w polu grzebać ani przy pszczołach...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Ale ja o leczeniu tylko pisałem

Dobra nie ciągnijmy tego tematu bo różni ludzie różnie mogą interpretować

Opublikowano

Wziąłem się dziś za agregat redliczki i łożyska do wymiany, ale przed odczepieniem siewnika wpadłem na za***isty pomysł... Przejechałem się po wiosce z zestawem  😂 ledwie wjechałem na podwórko już 3 telefony i rumor pronara w pobliżu, sąsiad bruzdy zawala 😋 

Opublikowano (edytowane)

Ja jem czosnek ale pod postacią sosu czosnkowego,robi mi zona,do kanapek zamiast ketchupu i do frytek i do kebaba dobry,największa wada ze pali i pić się chce i dużo trzeba pić potem w dzień, a jak się go je i się zapije to tak pali jak się zmoczy jamę ustną.

Ja dzisiaj w trasie byłem i trochę padało w dzień,

Jak rolnik łuparka.

Edytowane przez Strongman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v