Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

41 minut temu, Sylwekx25 napisał:

EWI , przeszła jedna burza, koledzy z opolskiego i dolnośląskiego pada i grzmi tam jeszcze u was ?🤔

no przeszła idzie kolejna

6 minut temu, Jurek321 napisał:

Godzinę temu przeszła OOL 

kolejna fala ale teraz spokojny deszczyk idzie 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

No co poradzę że nie mam

Znów mi woda do garażu się wlała... skończę taras to biorę się za acodreny przed garażem 

ta burza, co przeszła dzisiaj, tak zacinała deszczem po ścianie w domu, że woda przesączyła się przez fundament do kotłowni. znalazła gdzieś dziurkę. Ale normalnie w poziomie padało.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Z godzinę temu dopierdzieliło że świata nie bylo widać. W litrach ile to nie wiem, ale do takiego pojemnika ponad 10cm wlało

20200905_185748.jpg

Taki pojemnik nic nie mówi. Ale myślę że, mogło lunąć z 4mm może jestem w błędzie, to tylko moje zamieszkiwać bracierolnoka@ że u mnie nie pada.

Opublikowano
12 minut temu, Bananek napisał:

ta burza, co przeszła dzisiaj, tak zacinała deszczem po ścianie w domu, że woda przesączyła się przez fundament do kotłowni. znalazła gdzieś dziurkę. Ale normalnie w poziomie padało.

Dziś na tarasie montowalem lampy, wiszą z pół metra w dół od dachu, i z dobry metr od końca dachu, i po tym deszczu mokra jest widzę....

Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Dziś na tarasie montowalem lampy, wiszą z pół metra w dół od dachu, i z dobry metr od końca dachu, i po tym deszczu mokra jest widzę....

Darek idzie od ciebie do mnie.Na niebie  roi się od stroboskopów i muzyka gra

• Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

16 minut temu, slawek74 napisał:

junior pojechał talerzować jak nie zapomnę to sprawdzę i Ci podam

Mi dwa razy spadł pasek, okazuje się oryginał po numerach, ale napięty do granic możliwości. Kupiłem taki sam nietypowy 11,5x800. Ni huhu nie dało się założyć. Szukam w necie i okazuje się że idzie też 10x800. No i kupiłem 10x825 bo taki był na stanie i jest idealnie do założenia i naciągnięcia. Ciekawe czy długo pochodzi. Widać poprzednio był zły założony

dobrze nie widziałem ale 1175 chyba długość w poniedziałek jeszcze raz zerkne bo miałem trochę zamieszania i po nocy tylko to widziałem

Sylwekx25 napisał:

Widzę, że się na produkcję dwuosiówek przerzuciłeś 😁

a jaki dłuuuugi dyszel 😉😀

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

kolejna pompa

milczę 😉

ja czekam na mocny deszcz prognozowany, ciekawe czy się sprawdzą prognozy. orki ładnie idą, ale kurzyć się zaczyna.

dziś kartofle wykopałem. ładne nawet. zadowolony z plonu jestem. cena jeszcze fajna by się przydała na te parę metrów nadmiaru.

Opublikowano
Piotrek1975 napisał:

To tylko moje zdanie🙄 Trzeba szybko kontrolować co się piszę. No a piszę Zawiszę z fona.

Banan chcesz wojny. ?

bijta się bedzie świerze mięso 😁😉

pafnucy napisał:

5 minut temu, Bananek napisał:

kolejna pompa

milczę 😉

ja czekam na mocny deszcz prognozowany, ciekawe czy się sprawdzą prognozy. orki ładnie idą, ale kurzyć się zaczyna.

dziś kartofle wykopałem. ładne nawet. zadowolony z plonu jestem. cena jeszcze fajna by się przydała na te parę metrów nadmiaru.

jakie masz ? ile tych meterów Ci zbywa i jaka cena obecnie?

Opublikowano (edytowane)

nic mi nie zbywa. mam stałych odbiorców. sadzę niewiele. to tylko tak do 2 ton sprzedam.

18 minut temu, slawek74 napisał:

bijta się bedzie świerze mięso 😁😉

jakie masz ? ile tych meterów Ci zbywa i jaka cena obecnie?

14 minut temu, TheraRolnik napisał:

Magister inżynier tylko bez magistra i inżyniera 

technik rolnik kosmonauta. oblatywacz maszyn i narzędzi rolniczych. służba wojskowa. szósty pułk wozów drabiniastych w przytocznie.

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v