Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

A Ty nie płacisz za tankowanie? 😉

I takie pytania to ja rozumiem .

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 jedzie się z tematem siewu ręcznego.

Ładne słonko dziś i nie wieje jak wczoraj

IMG_20200420_090940.jpg

To saletrzak z borem? I co tu będzie? Budyń 😎?

Opublikowano

u mnie to jest jakieś zagłębie mrozowe bo -5 było, jutro może zaczne oziminy odchwaszczać i T1 robić 😂 te mrozki tak wstrzymały rośliny że nic nie rośnie, jak patrze po zdjęciach innych to u mnie wegetacja stanęła

Opublikowano

moje u sąsiada w piwnicy. 😉 słyszeli agrobiznes? można pryskac bez atestu i szkolenia. dobre, bo akurat mi się skończył przegląd. jeszcze niech przeglądy na auta zniosą na czas pandemii

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja czekam z opryskami aż się ociepli,z drugiej strony jak tak zimno to i nic nie rośnie w dodatku niedobory wody więc nic się nie stanie jak pryśnie się później.

Ostatni rok już pryskam na wiosnę,przeuczam się na jesień.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
18 godzin temu, Pafnucy napisał:

No bez jaj . I zapłacił ktoś ?

potwierdzone za łowienie tankowanie i myjnie info z polsatu i dodatkowo za myjnie miałem info z Tomaszowa Lub. od kolegi który zapłacił na podstawie rozporządzenia że można wyjść z domu w niezbednym celu jak sklep apteka lekarz a mycie auta łowienie ryb nie jest takim celem ale od dziś można Piękny i pogodny  dzięń niestety

Opublikowano

U mnie gadają że ksiądz zapłacił mandat że za dużo ludzi było e kościele. Ale ja nie wierzę bo dlaczego ksiądz miał płacić?  A niech tym dowalą co na mszę przyleźli. 

Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

U mnie gadają że ksiądz zapłacił mandat że za dużo ludzi było e kościele. Ale ja nie wierzę bo dlaczego ksiądz miał płacić?  A niech tym dowalą co na mszę przyleźli. 

Jak z tacy i jeszcze zostało to i tak na plus jest

• Haha 1
Opublikowano
pit17 napisał:

To od czego ten ksiądz aby tylko kasę brać? 

A co ksiądz to żandarm i ma ludzi do kościoła nie wpóścić 🤔 on ma być przy ołtarzu a nie na drzwiach jak bramkarz oprzytomnij

Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał:

Chodzi o wilgotność powietrza bo jak będzie mocno wilgotne to będzie szron a jak jest suche to szronu nie będzie

Na każdych drogach  i w każdym Województwie znajdą się debile za kierownicą.Ja osobiście odkąd mam prawo jazdy to tylko mandaty za brak pasów a za prędkość wcale i mam nadzieje że długo tak zostanie

Nie wierze że nie przekroczyłeś nigdy prędkości,nierealne ,ale za pasy to śmieszne ,co za problem je zapiąć ,jak mozna jechać 50 km ,bez nieprzekroczenia predkośći,chyba za pogrzebem,nie mowiąc o 200-300 km,dnia by zabraklo

Opublikowano

zgadza się. tacy się nie zbiera. kurła jaki pożar w mojej okolicy. e rmf mówili. 500ha parku biebrzanskiego poszło z dymem od wczoraj 19:00 do dziś rano. od rana pożar znów się wzniecil i strawil drugie tyle. nie dość, że susza, to jeszcze się łąki torfowe popalily. co z tym rokiem jest nie tak?

A rano się zastanawiałem co tyle dymu na zachodzie.

Opublikowano
17 minut temu, slawek74 napisał:

A co ksiądz to żandarm i ma ludzi do kościoła nie wpóścić 🤔 on ma być przy ołtarzu a nie na drzwiach jak bramkarz oprzytomnij

Jak nie umie nikogo zorganizować do limitowana osób w kościele to niech zamknie kościół. Daruj sobie te uwagi 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v