Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, damianzetor9540 napisał:

Zamilcz i wstydu oszczędź 

IMG_20201228_140020.jpg

1 godzinę temu, damianzetor9540 napisał:

Skoro w listopadzie było 15 gr a teraz 25, i ma wyjść mniej to słabo liczysz 😝😁 Grzecha kalkulator chyba masz 

Opublikowano

Super ekstra wypasiona premia. Skurczysyny bajer to mają  jakby z 80 groszy dali 😄

Opublikowano

W Mlekovicie za grudzień grubo ponad 1.8zl wyjdzie wypasiona 15plus 10groszy 👍💪😁🍾🥃

Opublikowano

@radekz200Nie wiem, ale jak lyder coś dorzucił to może i Polmlek, ale jak coś to na pewno mniej , bo to standard. Żeby nie było że oni nie dają... Chyba że to już za wysokie progi dla nich .

Powiem Ci że nie wiem dlaczego, ale cieszę się szczęściem dostawców lydera😁 i jak dla mnie może im płacić i po 2zl😀

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, komizmo napisał:

To jak w końcu. 15 czy 25?

Trzynastka 15 gr byla za listopad, czternastka 15 gr na grudzień która już zapowiedzieli końcem listopada, a teraz piętnastka 10 gr też na grudzień czyli logiczne że się sumuje czternastka z piętnastka i masz 25 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, dejmian90 napisał:

Wszystkie oddziały czy tylko niektóre?Bo z Mazowiecka jeszcze smsa nie było. 

Nie daje do mlekovity, ale czytając tutaj posty ludzi z różnych oddziałów lidera to w centrali chyba najsłabiej płacą porównując posty z innych oddziałów do tego co mają znajomi.

Opublikowano
10 godzin temu, alfa napisał:

Tak wychodzi co 2.065 netto z tego minus 10 gr minus premia i masz w normalnym miesiącu 1.565 netto na rękę czyż nie tak? A cennik Piątnicy mam jak trzeba to ci wyrysuje na czole bo może sam nie znasz że płacą Ci 20 gr 8 za premium 0.2 białko i 0.17 tłuszcz od tego zabierają 10. I niemowie zetam nie ma ceny tylko jest pełno takich co krzyczą że 1.8 netto na rękę w normalnym miesiącu maja. 

Przepraszam mój błąd miało być za listopad. Czyli w normalnym miesiącu mam 1,70 netto i wielu dostawców mlekpolu marzy o takiej stalej cenie oraz o tych wszystkich premiach. I nie mów że cena w mlekpolu dużo większą jak Piątnicy bo tak nie jest. Jeśli tak by było to nikt z mlekpolu nie chciał by do Piątnicy przejść, a jest zupełnie odwrotnie. Na grupie na fb ciekawostki na temat bydła było zdj nowego cennika mlekpolu i o ile dobrze policzyłem i był to prawdziwy cennik to wyszło mi kilka groszy mniej. Ale jedno ci muszę przyznać: nie mam cennika Piątnicy, bo cena co miesiąc jest na tyle zadowalająca, że nie potrzeba mi tego do szczęścia. I jeszcze jedno: u nas nic z żadnej premii nie szło na udział. Ja patrzę że ty chyba masz ból ****, jak słyszysz o premiach. 

Opublikowano
20 godzin temu, alfa napisał:

Tak wychodzi co 2.065 netto z tego minus 10 gr minus premia i masz w normalnym miesiącu 1.565 netto na rękę czyż nie tak? A cennik Piątnicy mam jak trzeba to ci wyrysuje na czole bo może sam nie znasz że płacą Ci 20 gr 8 za premium 0.2 białko i 0.17 tłuszcz od tego zabierają 10. I niemowie zetam nie ma ceny tylko jest pełno takich co krzyczą że 1.8 netto na rękę w normalnym miesiącu maja. 

Te Panie radny o bym zapomniał przecież już nim nie jesteś nie cwaniakuj za dużo , mnie nie interesuje że miałeś cały rok 1.4netto za litr a co do Piątnicy masz rację większość dostaję cenę w granicy 1.8 netto sam mam taką cenę. A cennik masz jakiś nieaktualny

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v