Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dopiero dziś złożyłem wniosek pożyjemy zobaczymy co z tego będzie 

Opublikowano
34 minuty temu, krilan06 napisał:

Nikt mnie do niczego nie zmuszał, a dlaczego pytasz?

no nic chcialem zapytać masz żonę?

Opublikowano

Lidl wypłaci niemieckim hodowcą trzody 50 mln euro, oraz podniesie w sklepach swojej sieci ceny wieprzowiny o 1 euro za kg gotowego produktu, i te pieniądze też przekaże niemiecki hodowcą

Opublikowano
8 godzin temu, adamn999 napisał:

Lidl wypłaci niemieckim hodowcą trzody 50 mln euro, oraz podniesie w sklepach swojej sieci ceny wieprzowiny o 1 euro za kg gotowego produktu, i te pieniądze też przekaże niemiecki hodowcą

Ciekawe czy z naszych świni też? To reklamuje w telewizji że mięso tylko z Polski sprzedaję

Opublikowano
13 godzin temu, adamn999 napisał:

Spokojnie, u nas też podniosą ceny w sklepach jak ceny trzody wzrosną do 4zł/kg

A tak na marginesie to dziś już czytałem artykuł o tym jak to przez strajki rolników supermarkety podnoszą ceny mięsa i nie było wspomniane że tak się dzieje w Niemczech. W komentarzach oczywiście wszyscy wylewali swoje żale jak to rolnicy nie myślą o konsumentach 🤯

Opublikowano
3 godziny temu, krilan06 napisał:

Spokojnie, u nas też podniosą ceny w sklepach jak ceny trzody wzrosną do 4zł/kg

A tak na marginesie to dziś już czytałem artykuł o tym jak to przez strajki rolników supermarkety podnoszą ceny mięsa i nie było wspomniane że tak się dzieje w Niemczech. W komentarzach oczywiście wszyscy wylewali swoje żale jak to rolnicy nie myślą o konsumentach 🤯

Bo  to są h*je!!! Jak cena żywca leciała w dół to nic nie pisali. 

Opublikowano
1 godzinę temu, asus921 napisał:

Orientuj sie ktos w cenach macior? Wielkopolska

Stesty/niestety likwidacja, ale chyba slaby moment.

Świętokrzyskie maciora 1.50+vat ,tucznik 3,50+vat

Opublikowano (edytowane)

@DRIPOL

Wlasnie u mnie w grupie 1.50, dlatego pytalem.

Przy tej cenie to chyba wypuscic na wolnosc... 

Jeszcze strefe mi zrobili i zeby sprzedac to nie tylko te sztuki do badania tylko kilkanscie/kilkadziesiat tucznikow musisz lapac zeby probke pobrali...

Edytowane przez asus921
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v