Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Takie spotknaie było by w styczniu bo grudzień to święta,adwent itp itd i najlepiej robić po świętach prawosławnych bo tacy na pewno się znajdą.Kto wie że odwala mu po alko niech nie pije,nie musimy pić do zgonu czy tak żeby dotknąć dna.Alkohol jest dla ludzi przede wszystkim kulturalnych tzn ktoś potrafi mówić nie.Mnie nikt jeszcze nie wnosił do domu i nigdy nie narobiłem lipy.

• Like 3
Opublikowano

Lokalizacja, jak na razie powiedzmy że Łódź? Tak aby w miarę pośrodku było. Pytam się, bo jeśli uzbierają się osoby tylko ze wschodu, to nikt do Łodzi dymał nie będzie, jeśli z różnych regionów Polski, to już sens Łodzi jest :)

Opublikowano
Dnia 9.11.2019 o 20:54, Uziu92 napisał:

ja 120kg masy i 190 wzrostu, który pierwszy ? 😁

112 masy i 185 wzrostu, mogę i ja się spróbować :D tylko ustalmy na początku ze sztachetami czy bez? :D

Opublikowano

No panowie, bądźcie dorośli i nie utrudniajcie tematu jeśli możecie, proszę o komentarze kto by chciał być, i miał możliwosć by przybycia, naprawdę wasze żarty MMA mnie nie interesują i innych którzy starają się doprowadzić do tego zjazdu, a wy tym swoim komentarzem durnym tylko to utrudniacie ;)

Opublikowano

Ja uważam że to dobry pomysł takie spotkanie na poziomie oczywiście.  Spotkać się poznać wymienić doświadczeniami uscisnac sobie dłonie ale  mówię na poziomie bez sztachet i tym podobnych. 

Ja tez bym był chętny 

A kolega @robertsiwek15 co o tym myśli? 

Opublikowano (edytowane)

Fajny pomysł👍Jak coś wreszcie ustalicie, to i ja mogę wpaść......nie ważne gdzie to będzie, liczą się ludzie i atmosfera. jestem za!

Edytowane przez Gość
Opublikowano

lodz to miasto meneli-wiec odpada,tym bardziej ze stachety to w muzeum ,u nas od dawna maczety sa w uzyciu😉.

znajac zycie to wielkie nic z tego wyjdzie- jak to juz na af bywalo, ..

Opublikowano

no  niestety jak każdy  na wstępie  twierdzi że taki zjazd nie wypali   to  pomysł upadnie    a   faktycznie  można by się spotkać pogadać  wymienić poglądami   a nawet czegoś się nauczyć  od lepszych od siebie    ciekawe co na to @yacenty

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v