Skocz do zawartości

Wypłaty suszowe 2018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

budżet na 2019 mniejszy, a do tego te niewypłacone suszowego z poprzedniego roku pewnie dodatkowo obciąży ten budżet (czyli w rzeczywistości będzie jeszcze mniejszy).

Opublikowano

Nie mam powiadomienia sms o przelrwach to nie wiem czy kasa jest i kiedy będzie, na razie się do nanku nie wybieram to nie będę wiedział kiedy dadzą.

Jak ktoś dostanie to niech pisze to będzie wiadomo czy płacą bo sam papier to nic nie znaczy i nic nie warty dopóki na koncie nie będzie.

Opublikowano

aż się zagotowałem ,  jutro jeszcze przedzwonię i dopytam  tej kobitki co dzwoniła do mnie , bo dziś jej nie było. aż ciężko uwierzyć , żeby po trzech dniach  znowu zabrakło kasy z puli de minimis. to teraz może przyjdzie poczekać do nowego roku. poza tym dopłat brak.

• Sad 1
Opublikowano

dziś decyzja w sprawie suszy, jednak wyrobili się do końca stycznia, teraz tylko czekać na kasę

żeby nie ganiać listonosza razem przyszła decyzja o dopłatach, no nie wiem co z kasy zrobię haha

Opublikowano (edytowane)

Suszowa wczoraj, obszarowa dzisiaj.

Edytowane przez Gość
Błąd

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez leszan
      Witam. Czy ktoś wie jak wyglądają przepisy odnośnie zatrudnienia przez np. urząd gminy do odśnieżania dróg Czy trzeba zakładać normalną firmę usługową, czy można to zrobić jakoś w ramach gospodarstwa. Urząd gminy życzy sobie oczywiście fakturę za odśnieżanie, aby mógł za to zapłacić. Może ktoś wie ile można na tym zarobić??
    • Przez karol
      Zapraszam do wypowiadania się na temat prowadzenia rozrachunków z tytułu VAT w gospodarstwach rolnych. Jakie są Wasze doświadczenia?
    • Przez krs
      Z
    • Przez ziutek92
      Witam mam pytanie na temat rozgraniczenia działki poprzez gminę na wniosek sąsiada. Sąsiad ciągle mi wchodził  Na moją działkę na szerokość ok 3m. Zgłaszałem to na policję i on to później oddawał i tak lata mijały a on ciągle próbował mi wchodzić na mój grunt. W tym roku dostałem zawiadomienie że odbędzie się rozgraniczenie działek poprzez wyznaczonego geodetę prze gminę na wniosek sąsiada. Rozgraniczenie się odbyło i okazuje się że miedza jest na swoim miejscu gdzie zawsze mówiłem że tak ma być. Sąsiad nie zadowolony z wyroku oczywiście ale mniejsze z tym. Zapytałem kto ponosi koszty takiej imprezy to dostałem odpowiedź od gminy że koszty są podzielone na pół. Dodam że koszt takiej zabawy to 6000zl czyli miałbym zapłacić 3000zl za coś czego sobie nie życzyłem i w dodatku nie byłem tego powodem! I moje pytanie jest następujące: czy faktycznie tak jest że mam płacić czy porostu gmina idzie na rękę sąsiadowi.?
  • Dodaj nową pozycję...
v