Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
56 minut temu, danielhaker napisał:

Ojciec w domu z zapaleniem płuc a reszta domowników z gorączką 39 stopni przy obrządku. 5 godzin jeden obrządek bo każdy ledwo nogi ciągał. Było i tak 😛

To ciebie  przez te gorączkę tak wzięło , długo cię trzyma.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Leszy napisał:

COVIDA chyba przeżyłem(ale testów nie robiłem) i oprzęt oczywiście wykonać trzeba było. Powiem wam, że gorzej się  to robiło z bostonką(Choroba dłoni, stóp i jamy ustnej, wiki ), którą ze żłobka przywlokła siostrzenica. Żona zarzekała się, że poród to było małe piwo w porównaniu z bólem i pieczeniem wywołanym przez tą chorobę. Chodź po podwórku i operuj widłami z pęcherzami na dłoni i stopach. Masakra.  

Też to miałem 😅 swoją drogą musiałeś mieć mocno osłabiony organizm żeby to złapać. Ja złapałem od córki zaraz po grypie. 

Edytowane przez kokoman0
Opublikowano

Ja złapałem to niedługo po przejściu tego rzekomego Covida. Dzieci nie chorowały mocno. Jednak moja siostra, mama, żona i ja złapaliśmy okropną wersje tego cholerstwa. Paznokcie u stup mi schodziły, a żonie u rąk. Zaś ten Covid to był jeszcze przed potwierdzonym pierwszym oficjalnym przypadkiem. Żona nawet miała problem z węchem, ja nie. Jednak gorączka, kaszel i ból w klatce piersiowej. Plwociny odrywały mi się tygodniami, tak samo jak utrzymywało się chroniczne zmęczenie. Teraz jak czytam te objawy covida to pasują jak ulał.  Potem doszła jeszcze ta bostonka. Takiej kumulacji nigdy wcześniej nie przeżyłem. Wnukom mogę to opowiadać. Zapamiętałem dokładnie chyba każdy dzień.  

• Sad 1
Opublikowano

@damianek2019 ja miałem trzy razy kontakt z osobami którym wynik wyszedł pozytywny. Byliśmy nawet u żony siostry w domu, a następnego dnia dostaliśmy od niej cynk, że teściowie zachorowali i nie mają węchu ani smaku. Zrobili testy i wszyscy mieli dodatni. Nam nic nie było. 

Opublikowano
24 minuty temu, pedro2 napisał:

Kurła widać, że bamber 😋 u mnie na luxie całe życie chodzi i nic jej nie boli 😉

Zbyt gęsty jest i słabe smarowanie pompy

46 minut temu, robert1226 napisał:

To ciebie  przez te gorączkę tak wzięło , długo cię trzyma.

Robert przyjmij to ostrzeżenie jak facet na klatę, tylko Ty się tym przejąłeś 😀 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, danielhaker napisał:

Robert przyjmij to ostrzeżenie jak facet na klatę, tylko Ty się tym przejąłeś 😀 

Żeby komuś zwracać uwagę trzeba być samemu fer .

Tak jest na forum jak w mleczarniach , wszyscy krzyczą ,ale jak trzeba nikt gęby nie otworzy .

Edytowane przez robert1226
Opublikowano (edytowane)

Nie chcę mi się szukać ale też pisałeś nie w temacie ,to ci napisałem byś sobie dał ostrzeżenie i co dałeś ,?

Nie jestem z tych co na skargę lecą , imię z tych co swoją pozycję wykorzystują.

Edytowane przez robert1226
Opublikowano
15 minut temu, Mateusz1q napisał:

Szukaj przegrywki, a nie płodnej julki 9/10

A co czytasz wykop. To lepiej być samemu niż z brzydka jeszcze są ukrainki i rosjanki

Opublikowano
35 minut temu, robert1226 napisał:

Nie chcę mi się szukać ale też pisałeś nie w temacie ,to ci napisałem byś sobie dał ostrzeżenie i co dałeś ,?

Nie jestem z tych co na skargę lecą , imię z tych co swoją pozycję wykorzystują.

Propozycja nie do odrzucenia- jeśli faktycznie była taka sytuacja, a nie tylko piszesz aby pisać, to znajdź proszę ten post, wtedy komisyjnie dam sobie ostrzeżenie wrzucając tutaj screena jako dowód, a Tobie nawet zdejmę wczorajsze ostrzeżenie ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał:

Moja babcia straciła mowę i nie może się poruszać samodzielnie po COVID

Chyba z udarem Ci się pomyliło! 

Chyba że komuś nie chciało się przeprowadzić badań i wygodniej było wpisać covid...