Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, Roman176 napisał:

dla głupków na pewno nie dla uczonych psychologi tak 

11 cech charakteryzujących ponadprzeciętnie inteligentnych ludzi

Jesteś posiadaczem… kota

Jesteś najstarszy z rodzeństwa

Genetyka nie odgrywa tu żadnej roli – przekonują badacze. Pierworodni mają zazwyczaj najwyższy iloraz inteligencji i osiągają lepsze wyniki w egzaminach. 

Naukowcy odnotowują co prawda, że odsetek leworęcznych jest najwyższy w środowiskach… przestępczych, ale zauważają jednocześnie, że są oni ponadprzeciętnie inteligentni i bardziej kreatywni (bo muszą sobie radzić w społeczeństwie – świecie! – praworęcznych). 

itp idt 

http://www.ekumenizm.pl/religia/inne/malzenstwo-katoliczki-i-prawoslawnego/

Gdzie te 11 cech? Posiadanie kota to jedna z nich? Kiedyś czarownice miały koty i palono je na stosie.

Twierdzisz że Pan Prezydent jest przestępcą?

5 minut temu, Roman176 napisał:

brakuje ci swojego zdania nawet nic nie napisałeś od siebie wkleiłeś zwykła łatkę ubrana nic swojego 

Na nic inteligentnego cie nie stać? Pokaż co wkleiłem?

Po cholerę ci 3 koty? Taki bałagan masz w obejściu?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Po cholerę ci 3 koty? Taki bałagan masz w obejściu?

jest kombajn zborze to i myszy  miałem jednego ktoś mi podrzucił 2 małe kotki 

3 minuty temu, Ulman napisał:

Na nic inteligentnego cie nie stać? Pokaż co wkleiłem?

czyż by mnie ??

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Gdzie te 11 cech? Posiadanie kota to jedna z nich? Kiedyś czarownice miały koty i palono je na stosie.

dobrze napisałeś kiedyś a na traktor wołali wio 

1 minutę temu, Ulman napisał:

po cholerę ci kombajn na parę hektarów? Po komunie odziedziczyłeś?

40ha to mało ??   na 12 kombajn potrzebny 

2 minuty temu, Tomasz78 napisał:

jak przygarnie 4tego to oby z pchłami,bedzie miał ,lepsze zajecie niż pisanie w necie xD

taki oczytany a taki głupi po pierwsze pchełki zwierzęce nie przeskakują na człowieka po drugie masz 21 wiek wystarczy opaska lub środek    nie doczytałeś jeszcze tego ??

15 minut temu, DTaras napisał:

Ja z kolei słyszałem, że koty mają stare panny ze względu na ich szorstkie języki...

i co niby te kotki liżą ??

Opublikowano

hehe  nie przypominam sobie żebym tobie ubliżał wiec uważaj co piszesz ,za bardzo sie ,zaangażowałeś w politykę  hmmm i ani tu ani w biologi  (napisałem ogólnie abyś zrozumiał)wiedza marna ,otóż pchełki od zwierząt gryzą  ,no chyba ze masz obrożę :D,doczytaj,jesli tego nie wiesz

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz78 napisał:

hehe  nie przypominam sobie żebym tobie ubliżał wiec uważaj co piszesz

ja odniosłem inne wrażenie ze jesteś tu własnie po to 

12 minut temu, Tomasz78 napisał:

za bardzo sie ,zaangażowałeś w politykę 

a to niby czemu ?? ze wepchałem się w rozmowę

14 minut temu, Tomasz78 napisał:

wiedza marna ,otóż pchełki od zwierząt gryzą  ,no chyba ze masz obrożę :D,doczytaj,jesli tego nie wiesz

krople pod parafiny używam 2 razy do roku   

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Roman proponuję abyś przeprowadził kiedyś mały teścik. Jeżeli masz córkę i przyjdzie kiedyś do domu z chłopakiem to zadaj mu jedno proste pytanie. Czy będziesz ruchał moją córkę przed ślubem, czy też bierzesz kota w worku? Najlepiej zrób to w obecności córki, A potem przemyśl całą sytuację. Zalecałbym jednak trochę delikatności.

A ch*j z tym ruchaniem przed, jak po ślubie to dopiero cyrk się dzieje, wychodzi szydło z worka i ruchania też nie ma.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Bogdan675 napisał:

Słyszaleś jak Kopaczowa łgała na metr przekopała albo jak profesor Tusk o lipie  skąd tego fejka wylapaleś TVN

Cztery najwiÄksze kÅamstwa Donalda Tuska â

Pis tez obiecywał nie podnosić podatków i nie wprowadzać nowych i co? A co Duda obiecał frankowiczom? Twoje argumenty są śmieszne. Jak się wam wytyka kłamstwa pisu to wy, że po też kłamała. Ale Morawicki nie powinien tłumaczyć nikomu, że Papież popiera polską politykę imigracyjną, która polega na nie przyjmowaniu imigrantów. Bo abstrahując od tego czy przyjmować imigrantów czy nie Papież ma inne zdanie w tej sprawie jak pisowski rząd. Już nie wspominam o tym jak Morawiecki kłamał co do wysokości podniesienia przez pis rent opiekuńczych i tak dalej. Etykietka picuś glancuś już do niego przylgnęła.

8 godzin temu, daron64 napisał:

Ja się nie dziwię. Marek ma tak wyprany mózg, że już tylko ogląda to co mu pis podsuwa. Nic innego nie istnieje. Żyje takimi bzdurami jak Nocna zmiana. A przecież Olszewskiego nie obalił Wałęsa a demokratycznie i w pełni już wybrany sejm. To był rząd mniejszościowy więc i tak by upadł to była kwestia czasu. 

Pomijam już to jak tv pis potraktował wybory 89. Co prawda nie w pełni wolne ale jednak w dużym stopniu. Opozycja wygrała w 100 % całą dostępna pulę miejsc w Senacie i Sejmie. Ale jak ktoś powiedział pisowców oprócz Kaczyńskich przy tym nie było więc teraz negują 

Kaczyński o Olechowskim

Prezes Prawa i Sprawiedliwości 24 lata temu mówił o Janie Olszewskim: On nie był w stanie być premierem rządu koalicyjnego, bo wtedy nie byłby zbawcą ojczyzny. Ci ludzie z pokolenia '56 są ambitni na poziomie, który określić trzeba jako maniakalny”. Z kolei o Antonim Macierewiczu: „Miał wodzowskie zacięcie bez wodzowskich kwalifikacji. On jest człowiekiem na pewno zdolnym i sprawnym, i – żeby było jasne – nieprzeciętnym, ale nie ma kwalifikacji Piłsudskiego, a wyraźnie chciał być Piłsudskim”.

https://www.wprost.pl/polityka/10129614/gw-publikuje-tasmy-kaczynskiego-co-obecny-prezes-pis-mowil-24-lata-temu.html

Dzisiaj propaganda pis tłumaczy, że ten rząd był taki wspaniały a Olechowski to był taki dobry premier. A kiedyś mówiło się co ś innego. Tak im się pierze mozgi raz mówić tak raz tak. Aż do reszty od tego głupieją i już w nic innego nie wierzą. Tylko w brednie serwowane przez tv pis.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał:

Pis tez obiecywał nie podnosić podatków i nie wprowadzać nowych i co? A co Duda obiecał frankowiczom? Twoje argumenty są śmieszne. Jak się wam wytyka kłamstwa pisu to wy, że po też kłamała. Ale Morawicki nie powinien tłumaczyć nikomu, że Papież popiera polską politykę imigracyjną, która polega na nie przyjmowaniu imigrantów. Bo abstrahując od tego czy przyjmować imigrantów czy nie Papież ma inne zdanie w tej sprawie jak pisowski rząd. Już nie wspominam o tym jak Morawiecki kłamał co do wysokości podniesienia przez pis rent opiekuńczych i tak dalej. Etykietka picuś glancuś już do niego przylgnęła.

Ja się nie dziwię. Marek ma tak wyprany mózg, że już tylko ogląda to co mu pis podsuwa. Nic innego nie istnieje. Żyje takimi bzdurami jak Nocna zmiana. A przecież Olszewskiego nie obalił Wałęsa a demokratycznie i w pełni już wybrany sejm. To był rząd mniejszościowy więc i tak by upadł to była kwestia czasu. 

Pomijam już to jak tv pis potraktował wybory 89. Co prawda nie w pełni wolne ale jednak w dużym stopniu. Opozycja wygrała w 100 % całą dostępna pulę miejsc w Senacie i Sejmie. Ale jak ktoś powiedział pisowców oprócz Kaczyńskich przy tym nie było więc teraz negują 

Kaczyński o Olechowskim

Prezes Prawa i Sprawiedliwości 24 lata temu mówił o Janie Olszewskim: On nie był w stanie być premierem rządu koalicyjnego, bo wtedy nie byłby zbawcą ojczyzny. Ci ludzie z pokolenia '56 są ambitni na poziomie, który określić trzeba jako maniakalny”. Z kolei o Antonim Macierewiczu: „Miał wodzowskie zacięcie bez wodzowskich kwalifikacji. On jest człowiekiem na pewno zdolnym i sprawnym, i – żeby było jasne – nieprzeciętnym, ale nie ma kwalifikacji Piłsudskiego, a wyraźnie chciał być Piłsudskim”.

https://www.wprost.pl/polityka/10129614/gw-publikuje-tasmy-kaczynskiego-co-obecny-prezes-pis-mowil-24-lata-temu.html

Dzisiaj propaganda pis tłumaczy, że ten rząd był taki wspaniały a Olechowski to był taki dobry premier. A kiedyś mówiło się co ś innego. Tak im się pierze mozgi raz mówić tak raz tak. Aż do reszty od tego głupieją i już w nic innego nie wierzą. Tylko w brednie serwowane przez tv pis.

http://fakty.interia.pl/francuska-policja-usunela-500-imigrantow-z-nielegalnego-oboz-video,vId,2528431

Opublikowano

Książkę ??? :o Czyżby lekarze zrobili , żeby łatwiej innym przykład kliniczny pokazać ?

Opublikowano

Gdyby napisali że wykryto pozostałości, to może jeszcze bym wierzył iż użyto jakichś metod i sprzętu. Ale jak piszą że znaleziono to chyba jakiś przypadek musiał być. Może leżało a oni się o to potknęli? Sam nie wiem.

Opublikowano
Mirro - masz wątpliwości to zaczekaj. Moim zdaniem skoro wybuch miał rozerwać maszynę w kabinie to ciała kompletlwali by jeszcze jesienią. Każdy jednak musi w coś wierzyć.
Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

Poseł Pięta nic złego nie uczynił ino go "strzała amora" ugodziła  a chłopa wyrzucili z klubu PIS.  Jednak by ortodoksi za wiele o tym nie mysleli  to mamy nieoczekiwanego newsa https://wiadomosci.wp.pl/podkomisja-smolenska-znaleziono-slady-materialow-wybuchowych-na-tu-154-i-ciele-jednej-z-ofiar-6259549438892161a

d91c8524-e425-494b-98dd-31803913e918_830

3 minuty temu, DTaras napisał:

Mirro - masz wątpliwości to zaczekaj. Moim zdaniem skoro wybuch miał rozerwać maszynę w kabinie to ciała kompletlwali by jeszcze jesienią. Każdy jednak musi w coś wierzyć.

skąd wiesz ?? jesteś doktorem G

xsUktkpTURBXy8zOGI1M2YyZGQyMTc3ODExMzUyO

ewa kopacz powiedziała ze wyglądała sekcja tak 

1441014729427133.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v