Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Zdrowiem słońca narodu, prezesa wszystkich prezesów, zwierzchnika sejmu senatu , rządu i prezydenta i największemu patriocie wszechczasów , nikt się nie interesuje a o wizycie Wałesy który dla ortodoksów jest nikim tyle tu naPISano i wklejono:/  Jacy ci zwolennicy PIS mało empatyczni i niewdzięczni. Ten człowiek tyle dla nich zrobił a tu taka niewdzięczność. Typowo po chrzescijańsku

Gość marekfarmer
Opublikowano

Masz jakieś  problemy  z psychiką  czy jak.

Jest  chłop  w szpitalu  o czym tu dyskutować  ???

O  domniemanych  chorobach  czy  co  bo nie bardzo  rozumie   twoje   problemy 

Po chrześcijańsku  to  ksiądz  przyjaciel  Jarosława Kaczyńskiego  prosił  o  Modlitwę  a nie  dyskusje  na forach :) 

Opublikowano

Czyli jednak nie masz opinii i własnych , przemyśleń?  Irytacja i niemoc powoduje chęć obrażenia z braku argumentów, Zupełnie jak w TV Kurski. Gdy Tusk czy Petru zrobi głupia mine,  to pisania na 2 dni a jak Jarek ponad 2 tygodnie lezy w szpitalu na kolano i nie doczekał operacji to nie jest dziwne? Suski powie to co mu karzą bo lalkarz "caryca" pokaz intelektu dał na komisji. Jak prezes idzie do dentysty to pewnie na 2 dni , na kolano ponad 2 tygodnie i nikt nie wie jak długo jeszcze,  więc na wyrostek pewnie ponad pół roku by sie zeszło. Nie życze mu choroby ale w zalewie teorii sPISkowych z byle powodu po prostu zapytuje czy nie wydaje sie to fanom PIS dziwne. Nikt nie ma nic do powiedzenie a ty.........ty też nie masz nic do powiedzenia:D

Gość marekfarmer
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Czyli jednak nie masz opinii i własnych , przemyśleń?  Irytacja i niemoc powoduje chęć obrażenia z braku argumentów, Zupełnie jak w TV Kurski. Gdy Tusk czy Petru zrobi głupia mine,  to pisania na 2 dni a jak Jarek ponad 2 tygodnie lezy w szpitalu na kolano i nie doczekał operacji to nie jest dziwne? Suski powie to co mu karzą bo lalkarz "caryca" pokaz intelektu dał na komisji. Jak prezes idzie do dentysty to pewnie na 2 dni , na kolano ponad 2 tygodnie i nikt nie wie jak długo jeszcze,  więc na wyrostek pewnie ponad pół roku by sie zeszło. Nie życze mu choroby ale w zalewie teorii sPISkowych z byle powodu po prostu zapytuje czy nie wydaje sie to fanom PIS dziwne. Nikt nie ma nic do powiedzenie a ty.........ty też nie masz nic do powiedzenia:D

Myślisz  że ja nie mam większych problemów  od  tego na co choruje Prezes  PiS 

chłopie  ogarnij  się  

xDxD  xD 

Opublikowano
Błąd - człowiek jaki by nie był pomodlić się warto. Może jest chory na władzę ale zawsze to człowiek. W modlitwie ważna jest intencja więc gdy modlisz się o zdrowie dla niego i przy okazji poprosisz o więcej zrozumienia dla wszystkich ludzi to krzywda Ci się nie stanie.
Opublikowano
Przed chwilą, marekfarmer napisał:

Myślisz  że ja nie mam większych problemów  od  tego na co choruje Prezes  PiS 

chłopie  ogarnij  się  

xDxD  xD 

Oczywiście ze nie masz bo o wiele bardziej interesowała cie wycieczka Petru z kochanka na weekend czy nic nie znacząca wizyta w sejmie nic nie znaczącego Wałesy albo co danego dnia w TVN powiedzieli. Takimi pierdołami sie zajmujesz a zdrowie prezesa to sprawa wagi państwowej

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Ulman napisał:

Oczywiście ze nie masz bo o wiele bardziej interesowała cie wycieczka Petru z kochanka na weekend czy nic nie znacząca wizyta w sejmie nic nie znaczącego Wałesy albo co danego dnia w TVN powiedzieli. Takimi pierdołami sie zajmujesz a zdrowie prezesa to sprawa wagi państwowej

Jesli dla  ciebie  sprawa  choroby Prezesa  to sprawa wagi  Państwowoej to  spoko

Co do Wałęsy  czy  Rysia   było w necie  full  informacji  a na Temat  Prezesa  niema  nic  więc  poco się tym zajmować   nie słyszałeś  o czymś takim  co nazywa  się  ,, Tajemnica  Lekarska,,

Forumowa  ,,łopozycja,, o  wizytach  przychylnych  im  wklejała  informacje  ale jak przyszedł  ktoś  zaapelować  o zakończenie protestu  to  czemu  zmowa  Milczenia zapanowała  ????

1 godzinę temu, Bogdan675 napisał:

dr Bawer Aondo Akaa - polski patriota i niepełnosprawny, apeluje o zakończenie protestu. Przybył pod Sejm, by rozmawiać z Adrianem i Kubą o możliwościach aktywizacji. Lech Wałęsa - przyszedł, poopowiadał o sobie, narzekał, że dostaje 5 tysięcy miesięcznie (a dla żony to za mało, bo wydaje więcej) obraził red. Kłeczka z TVP i poszedł. Taka "drobna" różnica. Szacunek dla Bawera!

Zdjęcie użytkownika Adam Andruszkiewicz.
Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Potrafisz odpowiedzieć co nie pasowało ci w zachowaniu Wałęsy ?

Gość marekfarmer
Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Potrafisz odpowiedzieć co nie pasowało ci w zachowaniu Wałęsy ?

A potrafisz  zacytować  gdzie napisałem  że  coś  mi nie pasowało  czy tylko potrafisz  epitetami rzucać    xD  xD  xD

1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Do puki nie przestaniesz być palantem ,

15 minut temu, zetorki12 napisał:

A to nie ty obszczymurze

Opublikowano
3 minuty temu, marekfarmer napisał:

A potrafisz  zacytować  gdzie napisałem  że  coś  mi nie pasowało  czy tylko potrafisz  epitetami rzucać    xD  xD  xD

Jak to jeden kiedyś powiedział "Nazywam tylko rzeczy po imieniu" .:D Buziaczki , nara .

Opublikowano
5 minut temu, agromatik napisał:

Jeszcze mu modlitwa takiego lewackiego leminga:$ nie daj boże zaszkodzi, jakejsik wysypki czy tez czyraków dostanie. Dla jego dobra lepiej nie.

A może być taka, w zasadzie neutralna światopoglądowo?:D
"Boże kopsnij rozumu"

Opublikowano (edytowane)

Marek , to Wałęsa jet ten dobry , czy ten zły ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

Rozumu bym się nie czepiał ale by opuściły go socjalno marksistowskie poglądy  i stał się prawdziwym prawicowcem to bym się pomodlił.

Słyszałem ostatnio super wytłumaczenie dlaczego paliwa będą drożeć. Otóż wraz ze wzrostem cen paliwa wzrastają koszty transportu tegoż paliwa. Powoduje to konieczność podniesienia ceny paliwa która generuje kolejny wzrost cen transportu paliwa itd itd. :D

Opublikowano

jesli prezes ma stan zapalny to moze zapomniec o operacji- jesli zakonczy antybiotykoterapie, wtedy dostanie termin na ostateczne konsultacje i operacje- endoproteza to cialo obce w organizmie i tylko u calkowicie zdrowego mozna ja wszczepic. sam bylem swiadkiem jak lekarz nie dal zastrzyku przeciwbolowego kobiecie ktora z bolu nie mogla usiasc w aucie, bo za 2 tyg miala miec operacje i twierdzil ze od  uklucia dostanie zakazenia i moze umrzec.

w tivi nie mowili o nowej odslonie lawety +tym razem dreamliner sie zepsul-na szczescie na ziemi- adrian powiatowy dzien dluzej pielgrzymowal po amerykanskiej prowincji..

cos musi byc w tym co pisal onet- ze trump juz nigdy sie z adrianem nie spotka-chyba ze trybunal [jak bylo juz kiedys] uwali nowelizacje ustawy o ipn, za to eksperyment spotkal sie ze sekretarzem stanu usa..

u nas pare lat temu dziwisz zarzadzil nowenne o deszcz i rzeczywiscie zaczelo padac- moze marek jego zaprosisz,to chlop ze wsi-zrozumie, na emeryturze i pewnie za bog zaplac bedzie sie za was modlil-rydzyk nie daje rady ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v