Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Heh na tvp info kilka artykułów o bolku i nagle na Af jest to główny temat piewcow dobrej zmiany

a jak tam tvn przedstawiał spotkanie obywateli gdańska ??   mieszkańcy......... 

Opublikowano

A co na głównej stronie na info wiedzie prym? Bolek obraził, Bolek się zblaznil itd,  a o słowach byłego komendanta ni chu chu. Szczerze to tvn akurat rzadko czytam.  Ostatnio dużo częściej nawet do rzeczy. 

A jak info o tym mówiło? Opuścił spotkanie wśród okrzykow jego zwolenników? Jakoś tak tam było 

Opublikowano

Przeciwnika obecnej władzy należy od razu opluć poniżyć i wyśmiać. Narracja musi być jednoznaczna i natychmiastowa by lud nie miał nawet możliwości rozpoczęcia autonomicznego procesu myślowego w celu własnej oceny sytuacji

• Like 1
Gość marekfarmer
Opublikowano
7 godzin temu, mirro napisał:

Marek. obecna Pierwsza Dama też zbytnio nie angażuje się w sprawy ważne dla kobiet, ani w ogóle ważne dla kogokolwiek.
Co do bajzlu,to tak w działaniach Kaczyńskiego jak i Macierewicza widać że przyjęli pomysł iż należy wywołać totalny chaos a potem obserwować co z tego się wyłoni, bo może przez przypadek coś pozytywnego. O ile na rozbijanie skostniałego betonu może to być dobry sposób, o tyle eksperyment na tak złożonym organizmie jak państwo albo obronność z reguły źle się kończy. 

Nie będę  wdawał się  w niepotrzebne dyskusje  na  temat  zaangażowania  Obecnej Pierwszej Damy w sprawy ważne dla kobiet, Bo nie wiem co twoim zdaniem jest  ważnego dla kobiet .

Ale za to wiem że  poprzednia   mimo  zaproszenia  od  Niepełnosprawnych  Protestujących nie przyjęła  nie chciało  się  ,, kaszalotowi,, ruszyć  d*py  do Sejmu.

A nie wiem czy  wiesz  ale  te osoby  protestujące w 2014  roku  jak wyszły z sejmu  to dostały Zakaz Wstepu  do niego  wydany  przez  ,,Pogardę,, z PSLem

Gość marekfarmer
Opublikowano

Raczej  powinni wydać   Zakaz tak samo jak  ,,Pogarda,, wydała 

Opublikowano

Czyli w istocie nic ich nie różni jak zawsze mówiłem.

Komorowska nic nie robiła i była fatalna , Dudowa nic nie robi ale fatalna nie jest a nawet dobra .  Zaiste racją  jest że obiektywna prawda nie istnieje ale takie skrzywienia możliwe chyba  tylko w PIS

Gość marekfarmer
Opublikowano

Pani  Prezydentowa  Agata  Duda   przyjęła  zaproszenie  i  przyjechała do sejmu

A  ,,Kaszalotowi,, się  d*py  ruszyć    nie chciało do nich  mimo  zaproszenia.

Dostrzegasz różnicę  ???

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

Zakładam że PiS anulował ten zakaz. A teraz po proteście będą ich zawsze witać z otwartymi ramionami. Albo szeroko zamkniętymi.:D

raczej będzie to gest Kozakiewicza

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli jedną traktujesz z szacunkiem to do "k**wy nędzy" do drugiej też jakiś, minimalny wypadało by okazać. Zdaje się że wszyscy są przeciw jechaniu po rodzinach miłościwie panujących?
Post do Marka.

Edytowane przez mirro
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Na szacunek trzeba  sobie  zapracować     :) 

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

Marek jak to ma być twój szacunek to lepiej go nie mieć.

13 minut temu, marekfarmer napisał:

Pani  Prezydentowa  Agata  Duda   przyjęła  zaproszenie  i  przyjechała do sejmu

A  ,,Kaszalotowi,, się  d*py  ruszyć    nie chciało do nich  mimo  zaproszenia.

Dostrzegasz różnicę  ???

Mirro ma rację - zachowujesz się jak palant, gówniarz albo niech każdy wstawi sobie adekwatne określenie.

Czy tego chcesz czy też nie obydwie były prezydentowymi twojego kraju i nic tego nie zmieni. Jednia jest atrakcyjna , druga szpetna ale pozycja taka sama. Może ty masz 14 lat i tylko po wygladzie oceniasz? A może masz 30 lat tylko nadal myslisz jak 14 latek?  Ich aktywność jest taka sama czyli bliska zeru ale ty widzisz kolosalną różnicę. O.o

Jak pisałem kilka postów powyżej - osobę niewygodną należy natychmiast znieważyć opluć, obsobaczyć i zanegować-  komuna reaktywacja

Gość marekfarmer
Opublikowano

Jednak aktywność  nie jest  taka sama

Jedna  zaproszenie  przyjęła  a druga  nie 

Gdyby  było na odwrót  to byście tutaj  grzmieli  dzień  i  noc 

Opublikowano (edytowane)

Między obydwiema paniami jest dwudziestoletnia przepaść wiekowa, oraz 4 ciąże. Na kobietę która przekroczyła 60 i urodziła 5 dzieci to pani Anna wygląda rewelacyjnie. Nie uznajesz Jej jako prezydentowej, to odnoś się do niej z szacunkiem jako kobiety i matki.

Edytowane przez agromatik
Opublikowano

dr Bawer Aondo Akaa - polski patriota i niepełnosprawny, apeluje o zakończenie protestu. Przybył pod Sejm, by rozmawiać z Adrianem i Kubą o możliwościach aktywizacji. Lech Wałęsa - przyszedł, poopowiadał o sobie, narzekał, że dostaje 5 tysięcy miesięcznie (a dla żony to za mało, bo wydaje więcej) obraził red. Kłeczka z TVP i poszedł. Taka "drobna" różnica. Szacunek dla Bawera!

Zdjęcie użytkownika Adam Andruszkiewicz.
Opublikowano
45 minut temu, marekfarmer napisał:

Jednak aktywność  nie jest  taka sama

Jedna  zaproszenie  przyjęła  a druga  nie 

Gdyby  było na odwrót  to byście tutaj  grzmieli  dzień  i  noc 

Na tym konkretnym przykładzie  jest różnica ale aktywność ogólna obydwu pań jest na zbliżonym niskim poziomie. 

Czy fanatyków PIS nie niepokoi ponad 2 tygodniowy pobyt prezesa w szpitalu?  Jak to kolano to dziwne że tak długo bo piłkarzy wypuszczają szybciej a jak coś poważniejszego to tym bardziej niedobrze. Jednak zaczynam się zastanawiać czy nie jest to schowanie się na czas kampanii samorządowej  by wyborców nie wk.....

Gość marekfarmer
Opublikowano

Widać  z ciebie  największy  ,,fanatyk PiS,, skoro  co chwile  o tym piszesz

Jakaś nowa  obsesja  ??

Opublikowano

Szukam samodzielnych myśli i opinii i widzę że takich nie ma. TVP nie podało jedynie słusznej narracji więc skąd lud ma wiedzieć? A skoro nie wie to uparcie milczy i omija temat:D

Gość marekfarmer
Opublikowano

Myślisz  że wszyscy  się tak martwią  ,,fanatycznie,, stanem zdrowia  Prezesa PiS  jak ty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v