Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

ulman-wiesz jak to jest jak masz staw do wymiany-ja wiem B|,  jestem sporo mlodszy ale w szpitalu i  przychodniach widzialem wielu ludzi z tym schorzeniem-to raczej kwitnacy nie byli.

gawlowski  niedlugo bedzie mial kolegow pod cela-jakiez tam beda dyskusje polityczne z "pigularzami", morze uda im sie troche przemycic do celi:P.

Proponuję kryptonim tej operacji. Aptekarze doją PGZ.:D

Opublikowano
Niewiem jak tam macie ale to Ozon tak mówi. Że wybudowali lutnie i że podają sprężone powietrze w instalacji technicznej.
Skonażył mi się z tego wentyl na sprężone powietrze.
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, jacek1296 napisał:

Prezes jest podobno częstym gościem na Fordonie w Bydgoszczy.

Kolegi żona ma rodzinę w Bydgoszczy i tam krążą plotki bo wiadomo ktoś coś widział itd. Tam jest szpital onkologiczny. Plotka głosi, że prezesa dowożą tam z Warszawy helikopterem, wprowadzają tylnymi drzwiami więc może coś jest na rzeczy. Oczywiście mogą być to tylko badania które nie wykażą nowotworu. Przerabiałem to w zeszłym roku mniej więcej w tym samym czasie. A może być to nowotwór. Jest tam też poliklinika więc może to nie być nowotwór a sprawa związana z kolanem na które Kaczyński cierpi od jakiegoś czasu. Czas pokaże.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/bernadeta-krynicka-o-protescie-w-sejmie,835254.html

Dla niej te  5stow niewiele by zmieniło. 

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23368359,terlecki-szczerze-do-bolu-o-obnizeniu-pensji-poslow-przez-pis.html?utm_source=RSS&utm_medium=RSS&utm_campaign=10199882

No niemożliwe.. 

Dobra więcej z tych mediów nie wrzucam,  bo się co   niektórzy zapluja 

A co to tam Pan Suski powiedział o biednym chorym Kaczyńskim? :)

Opublikowano

Słyszałem tę wypowiedź. Oni na tym objeździe po Polsce ciężko mają. jak nie pytania o los niepełnosprawnych w sejmie to o nagrody. Terlecki zaczął stara śpiewkę, że przez 8 lat rządzili oszuści i złodzieje i oni teraz to naprawiają. Wstał facet i się pyta dlaczego tych oszustów przez prawie trzy lata nie pozamykali. Terlecki się na chwilę zaciął i mówi, że wsadzają i ledwo się wyrabiają z tą robotą. A prawda jest taka, że siedzi jedynie Gawłowski, który za rządów po psl wcale nie był pierwszoligowym politykiem.  Na tych objazdach pisu coraz częściej widać jak wyborcy pisu mówią sprawdzam jeśli chodzi o wykonanie obietnic wyborczych. I już mało kogo zadowala, że dali 500. plus.

A co do Krynickiej to widać, że protest w sejmie jest bardzo nie wygodny dla pis. Na ogół społeczeństwo współczuje tym ludziom i posłowie pis na każdym kroku są atakowani i pytanie również przez swoich wyborców.

Opublikowano

No jak mają wsadzać jak onokradli w majestacie prawa które sobie uchwalili  w dodatku mieli za sobą niezależne sądy które zagwarantowały im bezkarność  ;):P

Opublikowano

A jakie to zmiany w prawie wprowadziło po by móc okradać w majestacie prawa? Na razie w majestacie prawa okrada pis wypłacając sobie duże nagrody. Kogo z po za ich rządów postawiono przed sądem i sąd go uniewinnił? Zdaje się tylko Nowak miał proces. Ale nie cały czy tez połowa rządu. Niestety tak wam teraz pisowska propaganda będzie to tłumaczyć. Przed wyborami oszukali was, że powsadzają ich wszystkich. Wmawiali, że okradali kraj. A teraz nie mając bardzo za co i kogo wsadzić będą mówić to co piszesz.

Gość marekfarmer
Opublikowano
5 godzin temu, staszek131415 napisał:

No jak mają wsadzać jak onokradli w majestacie prawa które sobie uchwalili  w dodatku mieli za sobą niezależne sądy które zagwarantowały im bezkarność  ;):P

Bezkarność  to gwarantuje  im  Bruksela 

Na pewno  do  zatwierdzenia  budżetu  nowego  żadnych spektakularnych  aresztowań  nie będzie :(  Więc  rozliczanie  ,,Pogardy,,  należny  się  spodziewać  w drugiej kadencji  

Choć  przydała  by  się  jakaś  nowa  Anty Unijna Partia   która  wyparła  by  ,,Pogarde  Obywatelską  i Średniowieczną,,  poza  Sejm

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, staszek131415 napisał:

No ale jak?O.o Jeśli w majestacie prawa nie definiowano tego jako kradzież to kradzieży nie było. Teraz każda następna ekipa może przyjść i powiedzieć że poprzednicy kradli według naszych norm i po naszym uważaniu ale według ich prawa nie było kradzieży. Bardzo byśmy chcieli ich pozamykać ale "wicie, rozumicie" prawo nie działa wstecz i d*pa zbita.  To jest taka sama bzdura dla gawiedzi jak Smoleńsk . Wicie- rozumicie , my wiemy że był zamach ale nie udowodnimy tego bo sie wszystko przeciw nam sprzysięgło . Nie mamy wraku, skrzynki, świadków, a nawet jak nam oddadzą to na pewno coś ukryli, wrak odkazili i wszelkie ślady zatarli ale my i tak wiemy swoje. :D

Marek , bój się Boga! Coś ty wymyślił znowu za pokraczne intelektualnie wytłumaczenieO.o  A potem co im bedzie przeszkadzać? Żałoba po kocie???

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
16 godzin temu, DTaras napisał:

Niewiem jak tam macie ale to Ozon tak mówi. Że wybudowali lutnie i że podają sprężone powietrze w instalacji technicznej.
Skonażył mi się z tego wentyl na sprężone powietrze.

nie tak jest wersja ratowników  ... a dzisiaj natrafili na zbiornik wodny 300m3  oby się nie potopili .......

44 minuty temu, marekfarmer napisał:

Na pewno  do  zatwierdzenia  budżetu  nowego  żadnych spektakularnych  aresztowań  nie będzie :(  Więc  rozliczanie  ,,Pogardy,,  należny  się  spodziewać  w drugiej kadencji  

ja obstawiam ze bd wykazywali się w kampanii wyborczej 

Opublikowano

Już się tak prawie 3 lata wykazują i co?  Będzie tak samo jak z wyjaśnieniem katastrofy- będą bardzo blisko ale nie dadzą rady. 

Za chwilę będzie problem wynikami naszej gospodarki bo po pierwszym kwartale u niemców spowolnienie. Jak jeszcze bedzie mniej z budzetu UE to akurat na rok wyborczy nie będzie się czym pochwalić.

Opublikowano

Nie straca bo ich wyborcy są tak sformatowani że  w to wierzą i wierzyć będą choćby i nastepną kadencję .  Kupią każda wymówkę albo sami ja wymyslą bo nie dopuszczają mysli ze ktoś ich wali w rogi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v