Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Starego sterownika nie oddałem to faktycznie sprawdzę czy na wejściach jakiego zimnego luta nie ma. A że była przerwa w kopaniu marchewki to i nowemu w dupsko nie było kiedy dać. Zobaczymy w pracy jak się nowy zachowa. Kurna żeby tego czasu było więcej to i podłubać by można na spokojnie, 

Opublikowano
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jeszcze nie całe 3 godz i 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾

Ale wpierw trzeba zagłosować pojecjać 🚗🚗🚗🚗🚗

Głosuj Rysiu bo każdy głos jest ważny 😉

30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Jeszcze nie całe 3 godz i 🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾

Ale wpierw trzeba zagłosować pojecjać 🚗🚗🚗🚗🚗

Głosuj Rysiu bo każdy głos jest ważny 😉

• Like 1
Opublikowano

Tylko, że jak płyta ugięta bo scalak słabo chłodzony albo gdy sam scalak z tych wadliwych... Jeżeli coś jest na bga to fluksa pod kostkę, do pieca i szturchnąć. Pomoże - to przy następnej awarii reballing. Niepomoże to drugi sterownik ale koniecznie wersja następna. To zasrane can często nie wychodzi z procesora. Sam modem może... A weź przyślij to pójdę do kumpla na mikroskop. Jak będziesz miał już sprzęt sprawny. Inna sprawa, że strzał z ręki musi coś relatywnie ciężkiego ruszyć gdyż jest przez obudowę.

Opublikowano
6 godzin temu, mirro napisał:

Ale co Ciebie interesuje cena w sklepie czy na targowisku? Jeżeli sam nie sprzedajesz odbiorcy końcowemu to Twoją jest cena sprzedaży pośrednikowi. 

Pewnie nie zrozumiałeś .

Opublikowano (edytowane)

Toż wiadomo kto wygra . I to miażdżącą przewagą .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Głos oddany, 

Teraz szampan w dłoń 😁

Sowietskoje igristnoje czy z francuskiej Champanii?😁

Opublikowano

https://www.agro.bayer.com.pl/produkty/srodki-ochrony-roslin/komplet-560-sc?&gclid=CjwKCAjwlovtBRBrEiwAG3XJ-ykt8pEfdRWoU1CiqR8VjgfOUzzoeGR6MHZyb_crmkIcJ305kN25eBoC0xUQAvD_BwE tak sobie szukam herbicydu na moją amatorską uprawę pszenżyta i trafiłem na tę stronę. Roman - jak widać nie tylko ty masz problemy z ortografią 😁

Opublikowano
1 minutę temu, grzen napisał:

Mój szampan już otwarty,ale to dla tego że syn mi się urodził😍

Gratulacje !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v