Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jarecki - ludzie głosują także na innych ludzi a partie wystawiają jedynki. Poparcie w wyborach przekłada się na pozycję w partii nie mniej powiększa też zepsucie kandydata i kółko bagienne się zamyka.

• Like 1
Opublikowano
51 minut temu, 12zbyszko napisał:

Nie wiem czy się śmiać 🤔z tych mądrości czy płakać . Żeby było to tylko gówno. Ale reprymenda będzie jak nimce nad baltykiem uczulenia dostaną 😂😂😂

Wolny kraj nikt za ciebie nie wybierze.

Jak się nimce zaczną czochrać,to mateuszka na dywanik makrelka zawoła i po od klęczeniu na  grochu karze mu powstać z kolan. 

Opublikowano (edytowane)

Jeśli "wielcy" promowani przedstawiciele "kultury" takie rzeczy ..
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25132637,lider-bayer-full-pokazal-czym-jest-sciek-powiazal-awarie-oczyszczalni.html#s=BoxOpImg3
to cały kraj niebawem będzie nie miodem a "szambem płynący"

a ja miałem pretensje (bardziej żartobliwe) do Racyla że mi obiad zniesmaczył. Gdzie nam maluczkim forumowiczom równać się ...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
14 godzin temu, Ulman napisał:

Tak , tak....pompy , procedury itp. Na ściekach widzę że się dobrze znasz.

lepsza twoja logika awaria no to do rzeki jak za komuny 

14 godzin temu, Ulman napisał:

Druga stacja w wawie 136 cm. Modlin kilka km dalej 255cm. Zalezy jakie są średnie stany na konkretnej stacji pomiarowej bo na jednej 100 cm to sredni  stan a na innej 250 cm jest stanem niskim. Nawet na tym co Jacuś zlinkował masz podany przepływ  ok 250 m3/s . Zrzut scieków bedzie trwał kilkadziesiąt godzin i wyniesie

ty naprawdę jesteś trollem widziałeś konferencje rzut trwa i bd trwał bo nie umieją sobie zaradzić ??

a to nie pierwsze rzuty zostali nie raz złapani 

• Like 1
  • Thanks 3
Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

coc ci w glowke sie stalo-za duzo slonka czy kurwizji ??

malopolski insektorat ochrony srodowiska stwierdzil  po badaniach ze scieki ktore we wtrek wpynely na zapore w swinnej-porebie pod wadowicami, sa nieszkodliwe a te scieki z warszawy bez badan sa szkodliwe ???? chyba temu ze to scieki jak najbardziej pis-owskie to temu pewnie nieszkodliwe.

własnie po tym przykładzie widać ze ci zaszkodziło jedno i drugie morze daj przykład wskocz do wody poszpitalnych ściekach brzydszy już nie bd wiec nic nie ryzykujesz ...

a propo już wszystkie plaże zamknięte i zakaz podchodzenia do 50m polsat news, wskocz popływaj złap codoma używanego i do kolegi Czaczkowskiego 

a pamiętasz kto budował oczyszczalnie ??

2 minuty temu, mirro napisał:

A to widać komuna wróciła.

Katastrofa to była jak Wisłą płynęły trumny. 

to zależny dla mnie by była jak bym mieszkał i moje dziecko korzystało z kąpieli Błotno regenerującą 

jak myślisz? poszpitalne ścieki to od razu dostanie dawkę leków na wszystko i nie bd chorował ?

• Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano

no ale po wielkiej klęsce hgw i budowy oczyszczalni wygląda to tak 

a propo tvn jakoś o tym co i jak i co kręcił ze apelowali inny materiał jest tvn 

czemu nie przytaczacie tego hmmm

spoko to tylko PO koko nic złego zły to pis 

jak tu media słuchać i czytać 

• Like 2
  • Thanks 2
Opublikowano

romus nie za goraca na picie w poludnie ????-mam nadzieje ze masz tak jak ja zimne napoje w lodowce..wrocilem z krk trzeba chwile  odpoczac,asfalt ma 41, nie od ciebie ta burza nadchodzi, czwarty dzien grzmi,blyska,wieje i ani kropli deszczu.........

jak gowno plynelo za czasow vice-napoleona z zoliboza to nie bylo problemu, nie wspominam nawet czasow prezydenta starzynskiego a potem powstania, ogladaliscie film "kanal" ??? 

rozne rzeczy plynely juz wisla-przewaznie smiecie ale i pies z buda tez plynal glownym nurtem, niedawno byla mini powodz to na wszystkich stopniach i zaporach czyszczono kraty, tony smieci splywaja z nadrzecznych lasow i krzakow-polska pis-u wiec nie ma co sie dziwic ..

Opublikowano

Roman jest wyjście z sytuacji, Należy natychmiast odciąć dopływ wody do  dzielnic z których lecą ścieki. Potem stanąć przy rurze i zastanowić się dlaczego nadal lecą.

Opublikowano (edytowane)

miruś a ja zarządzam ???

warszawska-kranowka-678x381.png

18 minut temu, jacus napisał:

romus nie za goraca na picie w poludnie ????-mam nadzieje ze masz tak jak ja zimne napoje w lodowce..wrocilem z krk trzeba chwile  odpoczac,asfalt ma 41, nie od ciebie ta burza nadchodzi, czwarty dzien grzmi,blyska,wieje i ani kropli deszczu.........

jacuś napije się w dożynki. w niedziele ... u mnie nic nie pada a grzmi tylko w czechach nas również mija szerokim łukiem ....

34  stopnie 38% wilgotności ale u nas to norma bo by jesteśmy w bramie morawskiej 

18 minut temu, jacus napisał:

rozne rzeczy plynely juz wisla-przewaznie smiecie ale i pies z buda tez plynal glownym nurtem, niedawno byla mini powodz to na wszystkich stopniach i zaporach czyszczono kraty, tony smieci splywaja z nadrzecznych lasow i krzakow-polska pis-u wiec nie ma co sie dziwic ..

zgłoś się do lekarza pewnie udar polska pis to warszawa ??

przerażające jest to  https://natemat.pl/

kaczy ski zły inwigilacja kac zyski 

jak Szabo płynęło za pis 

prezydent wyjaśnia jest dobrze 

bierność ? albo... 

strona główna axial springera i artykułów lisa 

@Ulman komuna reżim ? pluj sr** na 3.2.1.0

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano

Szkoda z takimi rozmawiać . Trzeba od kumorowskiego kupić sztachetę i w inny sposób zmieniać poglądy .Ta opcja łasa na piniądz to nie ważne komu sprzeda . Liczy się zysk . Nie domyślą się na co .😁😁😁

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

romus- posiadasz mozg -to czasami go uzywaj i czytaj ze zrozumieniem , ja mieszkam nad gorna wisla- zreszta tez w bramie tyle ze krakowskiej😛- woda splywa z gor a tam rzadza i mieszkaja prawicowy- przy kazdym powaznym przyborze wody calymi kilometrami plyna plastikowe smieci, we wtorek z ktorejs z gmin nad skawa spuszczono scieki i nie bylo wydan specjalnych...po ostatniej powodzi zbiornik "mucharski" nie lubia wadowic[wtedy tam rzadzil kolega biedronia] wiec tak go nazwali byl caly zawalony smieciami, dopiero po reportarzach telewizyjnych i prasowych wzieli sie za sprzatanie.

scieki w warszawie wplywaly swobodnie do wisly do 2012r  !!!!!!!!!!! za prezydenta kaczynskiego tez nie bylo oczyszczalni dla calej warszawy i katastrofa ekologiczna byla taka sama lub niewiele mniejsza -bo wody rzecznej bylo wiecej, 

kurna bierzcie beczkowozy i do wisly- tam teraz plynie sam azot amonowy 

Opublikowano (edytowane)

A skąd wiesz że amonowy . Jak nie bylo oczyszczalni to płynęły . Jak było mało samochodów to mogły bardziej kopcić . Do mnie po śmieci mają nie po drodze to przyjeżdżają raz choć segreguje i wszystko idzie razem . Może potem trochę pujdzie z dymem a mi w rurę sondy bedą wkładać . Jeszcze te buraki powiedzą że hodowla wszystkiemu winna . 

Edytowane przez 12zbyszko
  • Like 1
Opublikowano

Za prezydenta Kaczyńskiego ścieki płynęły bo były efektem zaniedbań poprzedników. Trzymajmy się tej wersji. Po Panu Prezydencie też płynęły, bo zaniedbania były tak wielkie. A potem przyszli lewacy i wybudowali lewackie kanały, które teraz się zapchały. Tak to lewacy walczyli z Prezydentem aby go zdyskredytować. Oczywiście było planowane że zapchają się podczas prezydentury któregoś z Panów Kaczyńskich, ale wyszło inaczej. Czyli dobrze.  (wersja wydarzeń do podręczników historii po kolejnej reformie edukacji)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pompują temat PISiory jak tylko mogą. Trolle u Ziobry poszły zupełnie na bok

Czego ty Romuś tak w zasadzie chcesz?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

ta Wisła (obecnie szczególnie śmierdząca) dalej podobno płynie prze lub obok Torunia? tak coś z geografii pamiętam a z internetu że tam media wyznaniowe "jedynie słusznej religii" mają swoją siedzibę ....

jaki durny test trafiłem w necie
https://kobieta.onet.pl/zdrowie/ktora-twarz-jest-szczesliwsza-odpowiedz-wyjawi-jak-dziala-twoj-mozg/2bty2rt
no dla mnie obydwie twarzyczki na idiotów nieszczęsnych wyglądają i nadal nie wiem jak mój mózg pracuje

dlaczego to akurat tutaj? bo czyż nie podobnemu testowi poddani zostaniemy w najbliższych wyborach? 

Jacus
a ten Szydłowej chłopaczyna może się po prostu przestraszył ciężaru spojrzeń jakie na Nim spoczywają. Przerosło chłopaczynę to co Go takim uczyniło. Zdał sobie sprawę że mimowolnie stał się kimś więcej niż tylko jednym z kapłanów. Cokolwiek by na kazaniu nie powiedział .... cytaty i tu by na pewno trafiły.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

myslisz ze ojciec dyrektor sie schyli zeby pic- moze i masz racje - w towarzystwie swoich wspolbraci w teczowej wierze, na pewno sie schyli, nawet mydla nie musi podnosic ,juz plynie z nurtem😛

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Pompują temat PISiory jak tylko mogą. Trolle u Ziobry poszły zupełnie na bok

teraz kontrole przejeła farma  troli .  też za 500 plus   .    tylko czekać jak awarie przekujecie w sukces .                       

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v