Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, 12zbyszko napisał:

Teraz jałówkę za byka będzie można sprzedawać . Jak handlarz nie będzie chciał kupić to trzeba skargę napisać do Pani komisarz UE .😂😂😂

tylko po czym poznać że zmieniła orientację seksualną?" (jałówka oczywiście)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

Eee widzę Roman wziął się za kopiowanie teraz. Dysydent - jakto po czym? Pewnie TVN zacznie oglądać...

Nie wiem czemu ale po tej aferze z trollami aktywność PISowskich wielbicieli na tym forum spadła drastycznie. Chyba szefów im pozwalniali i chaos zapanował

Opublikowano (edytowane)

bezpośrednie otoczenie u coraz większej liczby zaczyna budzić wątpliwości no i robota w polu też istotnym ograniczeniem.
Co innego jak my teraz przy chwili wolnej cos od siebie to kilka minut a weź wyszukaj w necie, podrasuj w edytorze i jeszcze co od siebie doliteruj jednym palcem aby na autorskie wyglądało. Toż to kupa roboty i dopiero na jesienne szarugi czy zimowe wieczory.

4 godziny temu, 12zbyszko napisał:

Ślimak drobiem ?

no gruba zwierzyna toto nie jest, już bardziej drób niż ryba xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
30 minut temu, dysydent napisał:

bezpośrednie otoczenie u coraz większej liczby zaczyna budzić wątpliwości no i robota w polu też istotnym ograniczeniem.
Co innego jak my teraz przy chwili wolnej cos od siebie to kilka minut a weź wyszukaj w necie, podrasuj w edytorze i jeszcze co od siebie doliteruj jednym palcem aby na autorskie wyglądało. Toż to kupa roboty i dopiero na jesienne szarugi czy zimowe wieczory.

no gruba zwierzyna toto nie jest, już bardziej drób niż ryba xD

Masz na myśli pisanie metodą polowania na klawisze?😂

Opublikowano (edytowane)

Pewnie Romanowi tak długo na tym schodzi ze ma gotowe teksty  dopiero około północy 

W TVP info apokalipsa ekologiczna w wawie. Znowu wina opozycji

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Nie wiem czemu ale po tej aferze z trollami aktywność PISowskich wielbicieli na tym forum spadła drastycznie. Chyba szefów im pozwalniali i chaos zapanował

Twoim szefom chyba stołki nie uciekły ? :D

Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

Masz na myśli pisanie metodą polowania na klawisze?😂

jak by i mnie kto na smartfonie zobaczył też by miał ubaw bo ja na tym sprzęcie nowicjusz :) po dwie litery nie raz bo drobne te klawiszyki wirtualne jak na moje paluchy ... dobrze że jest (to się chyba nazywa ) asystent google gdzie słowo mówione zamienia na tekst. czasem durnot nawypisuje ale jeśli się mówi czysto i wyraźnie... po pijaku lepiej nie próbować :D 

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

W TVP info apokalipsa ekologiczna w wawie. Znowu wina opozycji

jakżeby inaczej ,w Gdańsku za rządów nieboszczyka Adamowicza wywaliło gnojówę do zatoki teraz za rządów (tfu ,na psa urok) Trzaskowskiego poszło do Wisły .Przypadek?

Opublikowano (edytowane)

Jak PIS ma tylko 4 czy 5 prezydentów miast na ponad 100 to praktycznie  zawsze bedzie wina opozycji. Jak się rozdupczy oczyszczalnia w Chełmie czy Zamościu to pewnie sie tym nikt nawet nie zainteresuje. 

Tak z ciekawosci sprawdziłem jaki jest średni przepływ wody w Wisle w Wawie. Wg internetu jest to 1000m3/s Ściekó maja zrzucić 260 000 m3 czyli tyle ile przepływa Wisłą przez 4 minuty. Cholera wie czy to duzo czy mało ale emat PISowi spadł z nieba jak na zamówienie.

Edytowane przez Ulman
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v