Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DTaras napisał:

No co ma przypominać? Synkopa, syntezator w akordzie i miłość w tekście. Wszystko to samo.

oj bida z tobą jak nie wiesz co było na czasie w połowie lat 90 i póżniej

Edytowane przez racyl
Opublikowano
Przed chwilą, jarecki napisał:

na weselu w kosciele

O ślubach to wiedziałem , ale że już i wesela ? Dajcie spokój jak to świat się zmienia . :S

Opublikowano

Co do wyrywania z butów. Koleś gra na trąbce i czasem na pogrzebach grał. Opowiadał mi jak przy okazji spotkania z kolegą rozmawiali o tym zajęciu i dlaczego już tego nie robią. On podał swój powód a koleś jego podał inny. Tak go prosili aby ładnie, że jak zagrał to już jeden z żałobników do domu nie wrócił. Z emocjami trzeba ostrożnie i byćmoże temu to disco polo ...

Opublikowano
17 minut temu, racyl napisał:

oj bida z tobą jak nie wiesz co było na czasie w połowie lat 90 i póżniej

A co miało być- taka sama szmira tyle że teraz już nie ma pryszczatych lasek w teledyskach i sobie tatuarzy narobili. 

Opublikowano

co niektóre typy to po za klubem gejowskim to nie były w żadnym więc skąd mogą wiedzieć że takie hity nawet się gra w sieciach znanych klubów energy czy explosion

Opublikowano (edytowane)

Takie hity to chyba ze światowej sławy klubu explosion w Chujowie wielkim.  Popatrz ze się na tych przebojach swiat nie poznał. 

Umca,umca, kocham cię pitu pitu, moją bądź Lalalalalaaaaaaa........ Buchhaaachaaa 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

trudno zyc w tym kraju nie znajac "przebojow" disko-glupolo, nawet ktos kto ma je gleboko w d*pie[jak ja] musi znac  najpopularniejsze, muzyczna szmira wciska sie w uszy na kazdym kroku, na pijanego sasiada co w prawie kazda sobote to puszcza na caly regulator czym moge odpowiedziec-radyjkiem w garazu co wyciaga 20 w ???  on ma porzadny sprzet wiec jestem bez szans 😛

ciekawe zestawienie orzel bialy i toples, chyba sporo zespolow ma takie nazwy -silace sie na zagranice a  z butow sloma wychodzi, jak ktos chce posluchac w miare dobrej muzyki to polecam-sie zdziwicie- katolicka rozglosnie plus i radio dobrej zmiany III program pr-jeszcze mozna sluchac choc coraz gorzej.........

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

To jaka muzyka jest na wyzszym, ambitniejszym poziomie?

nie ma takiej. w każdym tzw "gatunku" są dobre i udane rzeczy i pełno komercyjnej chały
tak z pamięci ad hoc i na szybko co uznaję za dobre  melodycznie, klimatem z różnych ... a tak, ja nie dzielę muzyki na gatunki a na dobrą a tej pojedyncze sztuki rocznie się zdarzają i całą resztę
https://www.youtube.com/playlist?list=PLw8Ezv_m7KzNCnKNz_snaefw5sbuVvCH0

Mniej więcej większość z zestawu melodycznie podobna i raczej za wiele poziomem się nie różnią, może klimatem i warsztatem wykonawców ale nie na tyle aby powiedzieć że którykolwiek z tego zestawu swojego warsztatu nie opanował wystarczająco.

no może ten Toples ale starałem się i co dobrego z disco polo wyłuskać (no nie , czepiam się, Oni też nie fałszują) ;) w dziesięć minut trudno sensowny zestaw sklecić pod jakiś temat zwłaszcza taki o różnorodności z podobnym poziomem wartości.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

No popatrz Jarecki ile to bezguscia jest na świecie...........

Coraz bardziej wydaje mi sie widoczna korelacja - wyznawca PIS = fan disko polo

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

ktory -bo bylo ich kilku ???

wracajac do polityki-dzisaj zobaczyle migawke z wczorajszej pisiecznicy- dziennikarze wrogiej stacji[hamerykanskiej] zapytali witek o plany a ona na to ze nie bedzie rozmawiac o polityce bo swietuje smierc "poleglych " pod smolenskiem,co prawda byla tam kiedys  bitwa wojsk polskich ale prawie 400 lat temu ,popatrzcie jak dobrze zna historie polskiego oreza..

wizy do usa chyba beda zniesione bo american airlains od przyszlego roku planuje loty do czikago z krakowa. w jedna strone gorale po dutki w druga zydzi z mieniem bezspadkowym.......

Edytowane przez jacus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v