Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marekfarmer
Opublikowano
16 minut temu, marks50 napisał:

Tak bronili Bolka koledzy na forum , że powinien go Duda zaprosić na samolot a nie odwrotnie  bo to szczególny Bolek a tu taki wstyd , on jak leciał w koszulce "konstytucja " tak poszedł w nim na pogrzeb , dwa metry mułu by na grobach uprawiać politykę . Co teraz , będziecie mieli pretensję po co brał Bolka ? bo narobił obciachu :) . Jaki wstyd .

Całe   szczęście  że  on tam  reprezentował  nie  Polskę  a  oPOzycję   

I Wstyd   przyniósł  nie  Polsce   a  oPOzycji 

Opublikowano

Niestety za granicą nie jest znany jako ubywatel opozycji tylko jako Polak :( , ja osobiście czuję się upokorzony , 99 % nawet nie wie co oznacza napis na jego brzuchu tylko weźmie to za przejaw braku szacunku dla zmarłego , nawet największe męty idąc na pogrzeb założą choćby sweter . Jaki wstyd .

• Like 6
  • Thanks 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

Jeszcze  klapek   i  Reklamówki  z Biedronki  zapomniał wziąć  xD  

Opublikowano

DtqA04_WkAUYVmQ.jpg:large

Wałęsa na pogrzebie                Wałęsa na pogrzebie             Wałęsa na pogrzebie 

Inki .                                              Jaruzelskiego .                         Busha .

• Like 4
  • Thanks 1
Gość marekfarmer
Opublikowano

Te zdjęcia  mówią  wszystko  

Opublikowano
6 godzin temu, jarecki napisał:

z tą bronią atomową FRANCJI to troszke wyolbrzymiłeś dysydent z punku widzenia polskiego PKB w perpektywie długo terminowej  gorsze byłoby wspólne knucie Niemiec  Z Francją [ europa dwuch predkosci ,wspulne podatki , itd.]  odnosnie Ukrainy https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/krotka-historia-ukrainskiej-broni-atomowej-niektorzy-chca-jej-powrotu,415008.html      a dla mie najbardziej nieprzewidywalnym panstwem są USA   zrobili bajzel na bliskim wschodzie i niemogą tego poskładać  tam wiecej ginie  w miesiąąc ludzi niz na ukrainie do te pory od działan rosyjskich ale to USA [ im wolno wiecej ] nie!!!!!!!!!

Z bronią może i trochę przesadziłem dopóki  ten kraj przewidywalny, a USA wolno tyle samo ile wszystkim innym, różnica w możliwościach a nie przyzwoleniu ile by tych wykrzykników nie postawił.
Pchanie się w nieswoje konflikty gdzie nic ugrać nie można ponad uczynienie z własnego kraju poligonu - zgoda - do rozważnych nie należy.
Amerykanie nawet robią wrażenie bardziej zorientowanych co im wolno a co nie niejednoznacznie odpowiadając na ofertę "Fortu Trump".

Opublikowano

manipulacje a wiesz co powiedział do kamer ??🤣

4 minuty temu, marko-kolo napisał:

nie po prostu demaskuje manipulacje prostaczków typu romanek itp . ;) 

Z Polski śmieją się media na całym świecie : ”Dziadek w golfie z Matką Boską w klapie marynarki na pogrzebie George’a Busha – Nikt nie zamawiał błazna” – czytamy w amerykańskim portalu informacyjnym. ”Noblista OSZALAŁ. Ubrał się jak na ryby” – czytamy w Kanadyjskich mediach. ”POLSKA ŻENUJE na pogrzebie Busha” – pisze francuski publicysta. ”Bezdomny zabłądził i trafił na pogrzeb Busha” To tylko łagodniejsze nagłówki światowych mediów. Tym razem głęboko wstyd nam za Lecha Wałęsę. JedynieAndrzej Duda zachował powagę i odciął się od polityki zapraszając agencyjnego Wałęsę do wspólnego lotu. Najbardziej wściekli są jednak Amerykanie – internauci wyłapali „strój” Wałęsy i nie zostawili suchej nitki : „Kto tam wpuścił tego MENELA” – grzmi Steve z Minessoty

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano

marko-kolo napisał:

a teraz fakty ;;)...ot  jednak poznali Wałęse ...no ale tego kurwizja nie pokaze  DtrUieXXcAE6C7O.jpg

DtrUieVWwAECjDq.jpgDtrUieUW0AAsZLl.jpg

kolego Tusk vision network też nie pokazało tego ;) dziś nawet lopozycja i kod odetnie się od Bolka , zrobił z siebie debila , z Polski zrobił kretynkę, każdy kto go poprze i jego działania doskonale wie że będzie wyśmiany. kultura zobowiązuje a już pogrzeb i do tego takiej osoby wymusza etos stroju i zachowania a nie takie coś. Dla mnie Wałęsa to zero totalne jest! słoma z butów wyszła

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, marko-kolo napisał:

a teraz fakty ;;)...ot  jednak poznali Wałęse ...no ale tego kurwizja nie pokaze 

Oglądałem fakty i jakoś nie pokazywali czy się z kimś witał tylko czy i o czym rozmawiał z dudą.

Tam prawie nikt nie zna polskiego to jak miał to przeczytać

Nad trumną załatwiać swoje interesy to wstyd.

Edytowane przez Gość
Gość marekfarmer
Opublikowano
9 godzin temu, 101010 napisał:

Opublikowano

Ale co tam nie tak ?

Bardziej idiotycznie rząd Polski na uroczystościach u Rydzyka się zachowywał .

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Ale co tam nie tak ?

Bardziej idiotycznie rząd Polski na uroczystościach u Rydzyka się zachowywał .

Kto chce to jeżdzi. rząd to garstka ludzi

W każdej parafi też wszyscy nie choodzą do końcioła

Opublikowano

zetorki12 zarowno to u Rydzyka jak i zachowanie wałesy mozna by zostawic bez komentarza o ile wałesa jest i był głupi  , to rzad RP delikatnie powiedziawszy przegiął chyba 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v