Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'Mamy mentalność niewolnika czy całą naszą całą  inteligencję wymordowali rzeczywiście?'

....dobry cytat z  powyższego video.

Opublikowano

Zaczekaj chwilę . Ulman Mirro , Hubertuss lub ktoś inny z sortu PO zaraz wytłumaczy Ci jak  bardzo się mylisz . Wszystko jest OK  niema afery , a POsioł Gawłowski jest niewinną ofiarą pisowskiej prowokacji . Za moment pojawią się całą zgrają tylko przyswoją sobie przekaz TVNu .

• Like 5
Opublikowano
4 godziny temu, marekfarmer napisał:

Tak  ale pytam o zdanie Mirro

A co ty  z choinki  się  urwałeś   że się  tak dziwisz    xD  xD  xD 

Co prawda odpowiedziałem w niedzielę wieczorem, ale przemyślałem sprawę i napiszę też dzisiaj. Tak, jestem za odwołaniem HGW.  Dlatego że należy wywalić jak najszybciej całą ekipę, łącznie z obecnie rządzącą i wywalać co jakiś czas bo nie ma szans na zmiany na lepsze. 

4 godziny temu, Ywa napisał:

'Mamy mentalność niewolnika czy całą naszą całą  inteligencję wymordowali rzeczywiście?'

....dobry cytat z  powyższego video.

Ywa , tu nie chodzi o inteligencję jako taką, bo przy naszych standardach kto by miał oceniać czy zaliczać w poczet tej grupy.   U nas  po prostu nie ma korpusu administracji cywilnej. 

Opublikowano

To że Żydzi nas "wykiwali" - punkt dla Żydów bo każdy ma prawo walczyć o swoje i my takie samo wykiwać Ich tylko jakoś nie idzie, ale to inna sprawa.
A ustawę nazwałbym sukcesem Żydów, porażką Polaków oraz innych krajów których dotyczy, tylko czym jest dla USA?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wojtekd napisał:

Zaczekaj chwilę . Ulman Mirro , Hubertuss lub ktoś inny z sortu PO zaraz wytłumaczy Ci jak  bardzo się mylisz . Wszystko jest OK  niema afery , a POsioł Gawłowski jest niewinną ofiarą pisowskiej prowokacji . Za moment pojawią się całą zgrają tylko przyswoją sobie przekaz TVNu .

Mówisz i masz :D  Gawłowskiemu wywlekli bardzo niewygodne fakty i go sponiewierają bo elektorat musi mieć pożywkę.  Ja obstawiam ze guzik mogą mu zrobić  i trzeba go udusić w smrodzie "zachowań nieetycznych" czyli po uważaniu. Z drugiej strony prostytucja jest w Polsce legalna więc na czym polega afera? A gdyby mieszkało tam trzech  gejzerów  to też byłaby "afera"? Czy właściciel sieci sex shopów wynajmujący  to mieszkanie też spowodował by "aferę"?Generalnie sympatykom obecnej władzy wszystko co związane z seksem oprócz prokreacji kojarzy się źle.  W sumie  patrząc na Pawłowicz, Misiewicza czy posłankę Sobecką  wcale się nie dziwię

Edytowane przez Ulman
  • Haha 1
Opublikowano

Kurde,  to może ktoś mi odpowie jak to jest z tą odwaga Kaczyńskiego? Marek kilka dni ignoruje moje pytanie.  Nie macie żadnego przekazu dnia z tvpis czy nie macie swojego zdania? 

A z Gawlowskim to faktycznie afera.. Na miarę śledczych pisowskich.  Nie zapomnijcie jeszcze raz wkleić jakichś obrazków odnośnie marszu,  bo już kilka godzin żadnego nie było.. 

Opublikowano

Podpisuje umowę najmu i mam wywalone co robi najemca do czasu aż bym miał problemy  z  administratorem . Nie obchodzi mnie to  widać poseł PO jest niewinny i trzeba go szkalować. 

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtekd napisał:

Czyli przekaz TVNu już do Was dotarł .

Jesteście niezwykle przewidywalni . Nic zatem dziwnego ,że tak łatwo Wami  manipulować .

Jak nie dotarł , jak dotarł i to nie z TVNu a z wrogich środowisk lewicowo liberalnych^_^

Możesz wskazać na czym polega ta afera? 

Opublikowano
54 minuty temu, daron64 napisał:

Kurde,  to może ktoś mi odpowie jak to jest z tą odwaga Kaczyńskiego? Marek kilka dni ignoruje moje pytanie.  Nie macie żadnego przekazu dnia z tvpis czy nie macie swojego zdania? 

A z Gawlowskim to faktycznie afera.. Na miarę śledczych pisowskich.  Nie zapomnijcie jeszcze raz wkleić jakichś obrazków odnośnie marszu,  bo już kilka godzin żadnego nie było.. 

Ja mam . To bardzo odważny człowiek , tylko bardzo skrupulatnie to ukrywa . :D

Tak w ogóle , to czasami ciężko znaleźć granicę gdzie kończy się odwaga , a zaczyna brawura .

No a znowu strach ... , gdyby nie ten , to co by nas powstrzymywało od robienia głupot ?

Opublikowano

Łeee tam , takie pokazywanie że na Nas patrzą .

Opublikowano
2 godziny temu, wojtekd napisał:

Czyli przekaz TVNu już do Was dotarł .

Jesteście niezwykle przewidywalni . Nic zatem dziwnego ,że tak łatwo Wami  manipulować .

toć to przekaz od najlepszych amerykańskich sojuszników to jak  mamy im nie wierzyć ?  toć oni tylko TVN oglądają  ....czyli co znowu żydzi czy jak ? 

Opublikowano

Kurcze,  żaden z pisowczykow mi nie odpowie dlaczego,  skoro jest tak za***iscie, skoro Kaczor jest odważny.. baaa  według niektórych dupowlazow ma nawet dokonania większe niż Piłsudski,  no kurcze dlaczego z paliwem jest jak jest i plany są jakie są? 

Ktoś potrafi na to odpowiedzieć niewklejajac obrazka o marszu albo o burdelu? 

Będę powtarzał pytanie aż ktoś raczy odpowiedzieć, obojętne czy własnym zdaniem czy z przekazu dnia. 

Opublikowano

Mamy oszołoma Trumpa i jeszcze nie jeden numer z ropą nam się szykuje. Przy okazji nasi muszą jakoś upchnąć planowany podatek, tak aby elektorat nie zauważył iż właśnie płaci on a nie jak zapowiadano koncerny paliwowe. Diagnoza Ulmana sprawdza się. Nie ma takiej opcji abyśmy, jako odbiorcy końcowi nie dołożyli do tego interesu.
Przy zamieszaniu z Izraelem i Iranem są przepchnąć każde, nawet najgłupsze wytłumaczenie, a takim pewniakiem są zamieszki albo wojna. Troszeczkę przy okazji uwiązaliśmy się tym US gazem i niestety nasz Prezes nie podskoczy. Bo z każdej strony dupsko gołe.

Opublikowano
5 godzin temu, wojtekd napisał:

Czy jest afera czy nie ma to się okaże. Nikt nie pisze, że Gawłowski jest nie winny temu co zarzuciła mu prokuratura. Ale to, co robi osoba w wynajmowanym od niego mieszkaniu mógł nie wiedzieć. I kto wynajmował komuś mieszkanie lub wynajmował od kogoś wie jak to działa. 

Opublikowano

No tak rozpad nowoczesnej. Jeszcze raz o Gawlowskim coś wrzuccie.. 

To jak tam marku

a) Kaczor to zwykły tchórz bez honoru

b)  wala was bez mydła tymi bzdurami o sytuacji finansowej

c) Kaczor jest mega odważny, a sytuacja jest jednak za***ista, ale nie na tyle żeby dla wszystkich swoich starczyło? 

A tak już abstrahując od tego jaki wpływ maja pisiory na ceny na stacjach - dziś na Orleanie za 95 chyba 5.13 płaciłem. Pierwszy raz od baaardzo dawna pow.  5 zł. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v